Vaunut ja muu ystäviin liittyvä

Started by paavo, Fri 18.06.2010 22:28:02 (UTC+0300)

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

jta

Mitä noita videoita nähny tuosta vaahtoliimasta niin näkyy tehokasta olevan. Ei varmasti ehjänä liimatut harkot lähde.

Itelläkin tuo aurinkopaneeli on Sika T2 massalla vaunun kattoon kiinni laitettu. Ei ainakaan vielä ole irtoamisen merkkejä osoittanu. Paikoilleen laittaissakin oli jo sellaista ettei meinannu irti saada kun paikoilleen länttäsi. Ei nuo kyllä irtoa jos on kunnollinen liima ja puhdistettu ja karhennttu pinnat hyvin.

Jaa juu niin nuo jääkaapithan taitaa harvoin olla enää akkuun kytketty. Äkkiä nuo kyllä pienemmän akun syökin kuivaksi. Kohtuu isovirtasia kuitenkin. Tulikin mieleen että mä en oo tainnu edes kokeilla tuon jääkaapin toimivuutta edes 220V. 12V liitäntään mulla ei ole edes johtoja mutta eipä tuota tosiaan kyllä kaipaakkaan kun kaasulla pelaa hyvin.

paavo


jta

Tänään kun joutui sähköyhtiön töiden vuoksi siirteleen vaunua (ottivat pihan nurkasta tolpan ja kaapelin pois) niin vaihtelin talvirenkaat ja pudottelin lumet pois katolta. 10-15cm oli lunta kertynyt mutta oli jo aamupäivästä melko märkää tuo lumi niin tuntui olevan jo painoakin.

Ja kun kerta oli jo vaunu auton persiissä kiinni niin käytin samoilla tulilla leimallakin. Olin sen verran rebel että vein leimattoman vaunun ilman ajanvarausta konttorille eikä siinäkään vielä kaikki! Kävin vielä pikku lenkin ajeleen ja vähän kovemmin jarrutteleen että sai jarrutkin liikettä. Tällä kertaa meni läpi ilman huomautuksia.

Olisin toki netin kautta ajan varannut etukäteen vaan ei tunnu onnistuvan a-katsastuksella varata vaunun katsastusta varten. Autolle onnistuu kyllä helposti.

paavo

 :good:
Hyvinhän se sitten sujui, kärryjen kanssa aina hiukan jännää katsastuksessa.
Vaunussa yhtälailla voi nuo valot temppuilla, tässäkin jo vaihdettu sivuille niitä helman keltaisia tuikkuja.

jarrut saa kyllä liikettää ajossa, 2000kg massaa takaa että meinaa puskea päälle hidastaessa :psp:

jta

Valojen temppuilemista ei varmaankaan ihan heti ole luvassa kuin korkeintaan tuon 7-napaisen pistokkeen osalta mikä ihme kyllä ei ole vielä pätkiny.

Kyllähän se tuollanen 2000kg massa alkaa jo tuntuun perässä.  :psycho:  Näillä mun kinnereillä tuntee jo tämän vajaan 900kg painonkin. Tuntuu kytkytin olevan varsin heikko tässä sputnikissa kun meinasi vähän tuoksahtaa kun peruutteli takas omalle paikalleen tuota vaunua vaikkei tarvinu edes surkeimpien kuskien tyylillä kaasua käyttää.


paavo

Automaatista tykkäänkin peruutellessa varsinkin jos on joku koukussa kiinni.
Manuaalilla tuppasi haiskahtamaan, tosi pitkä pakki siinä ransitissa.

paavo


Esinahka-Einari


Quick Reply

Note: this post will not display until it has been approved by a moderator.

Name:
Verification:
Please leave this box empty:

What is the name of this forum?:
What is the most visible color in our forum?:
Shortcuts: ALT+S post or ALT+P preview