News:

Apachefoorumi.net
Parasta Parsaa Jokaiseen Yöttömään Yöhön.

Main Menu

Ranskan avoimet 2009

Started by Dragon, Mon 01.06.2009 00:58:52 (UTC+0300)

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Dragon

http://www.iltalehti.fi/urheilu/200905319687443_ur.shtml

Rafael Nadalin voittokulku Ranskan avoimissa päättyi tappioon Robin Söderlingille. Ei tämä loppujen lopuksi ole maailmaa kaatava uutinen kun tiedetään, kuinka herkkä laji tennis on. Varsinkin massakentillä tapahtuu näitä yllätyksiä. Söderlingillä oli sopivat aseet kukistaa Nadal tällä kertaa.

Kun katsoo noita kaavioita ja jäljellä olevia pelaajia, niin moni varmasti julistaa jo Roger Federerin mestariksi. Kova on urakka edessä hänellä, jos aikoo loppuotteluun päästä - kyllä muillakin on kova halu päästä nostamaan kannua ylös ensi sunnuntaina. Mutta myönnän, että kyllä Rogerilla virtaa riittää ja esittäähän hän kumminkin parasta all-around -tennistä - katsotaan kuinka käy  :jees:

Viime vuoden naisvoittaja Ana Ivanovic ei ole enää myöskään puolustamassa viime vuotista voittoaan. Melkoisen epätasaisia ovat olleet hänen suorituksensa vuoden aikana ja loukkaantumisiakin on ollut - ei taida tosin olla ensimmäistäkään pelaajaa, joka ei olisi jollain tavalla romuna; niin kuluttava laji tennis on  ::nsmoke

Dragon

http://www.iltalehti.fi/urheilu/200906019693254_ur.shtml

Olipa todella kaksijakoinen ottelu Federerin ja Haasin välillä - oli lähellä, etteikö Federer kokenut samaa kohtaloa kuin Nadal eilen. Haas hallitsi peliä melkein kolme erää, mutta Federer tuli peliin mukaan yhden superkämmenlyönnin ansiosta hyvin tukalassa tilanteessa ja siitä kääntyi koko pelin kulku. Voi vain kuvitella miltä Haasista on tuntunut: niin lähellä, mutta silti niin kaukana.

Dragon

http://www.iltasanomat.fi/urheilu/uutinen.asp?id=1695341

Finaalipelit ovat enää jäljellä niin miesten kuin naistenkin sarjoissa. Miesten finaalissa kohtaavat Robin Söderling ja Roger Federer. Molempien välieräottelut ratkesivat vasta viidennessä erässä tiukkojen vaiheiden jälkeen. Söderlingin tuhkimotarina on melkoinen ja sunnuntaina selviää, saako se vielä onnellisen lopun.

http://www.iltasanomat.fi/urheilu/t/tennis/1694733

Naisten finaali on venäläispelaajien välinen koitos, jossa pelaavat Dinara Safina ja Svetlana Kuznetsova. Pitäisi tulla tasainen ottelu.

http://www.iltasanomat.fi/urheilu/t/tennis/1695252

Suomitenniksen suurlupaus Henri Laaksonen hävisi oman välieräottelunsa poikien sarjassa, mutta ehdottomasti hieno asia välieriin pääsy. Toivotaan, että hänestä tulisi seuraava "Jakke Nieminen"  :jees:

Dragon

http://www.iltalehti.fi/urheilu/200906069726868_ur.shtml

Ranskan avoimet ovat päättyneet.Naisten finaali pelattiin jo lauantaina venäläispelaajien Dinara Safinan ja Svetlana Kuznetsovan välillä. Kuznetsova oli luokkaa parempi ja hermoillut Safina ei päässyt peliin kiinni oikeastaan ollenkaan.

http://www.iltalehti.fi/urheilu/200906079729954_ur.shtml

Miesten finaalissa Federer kukisti Robin Söderlingin yllättävän helposti suoraan kolmessa erässä. Ensimmäinen erä oli Federerin näytöstä, toisessa ja kolmannessa erässä Söderling tarjosi jo vastusta, muttei noussut samalle tasolle kuin edellisissä otteluissaan. Uskomaton esitys Robin Söderlingiltä koko turnaus - tuhkimotarina ei ihan kestänyt loppuun saakka.

Federer teki historiaa monellakin tavalla - voittamalla Ranskan avoimet, hänestä tuli yksi pelaaja lisää Grand Slamin voittajien listaan eli hän on voittanut kaikissa neljässä Grand Slam -turnauksissa. Nyt hän sai voiton himoitsemastaan turnauksesta ja nousi samalla Pete Samprasin kanssa tasoihin voitettujen Grand Slam -turnauksien määrässä eli 14 voittoa on kasassa - ja lisää on tulossa jo mahdollisesti Wimbledonissa.

http://www.iltalehti.fi/urheilu/200906079729808_ur.shtml

Ikävän lisän sai aikaan "tunnettu" häirikkö ryntäämällä kentälle. Onneksi mitään vahinkoa ei syntynyt


Quick Reply

Warning: this topic has not been posted in for at least 356 days.
Unless you're sure you want to reply, please consider starting a new topic.

Note: this post will not display until it has been approved by a moderator.

Name:
Verification:
Please leave this box empty:

What is the most visible color in our forum?:
What is the name of this forum?:
Shortcuts: ALT+S post or ALT+P preview