Post reply

The message has the following error or errors that must be corrected before continuing:
Warning: this topic has not been posted in for at least 356 days.
Unless you're sure you want to reply, please consider starting a new topic.
Note: this post will not display until it has been approved by a moderator.
Other options
Verification:
Please leave this box empty:

What is the most visible color in our forum?:
What is the name of this forum?:
Shortcuts: ALT+S post or ALT+P preview

Topic summary

Posted by =Juku=
 - Thu 08.11.2012 13:43:40 (UTC+0200)
Posted by Arathon
 - Thu 24.09.2009 15:14:36 (UTC+0300)
Quote from: Diego on Thu 24.09.2009 14:34:37 (UTC+0300)
Quote from: Arathon on Thu 24.09.2009 14:33:07 (UTC+0300)
Quote from: Diego on Thu 24.09.2009 13:46:56 (UTC+0300)
Mitä jos ei käytä vettä vaan käyttää olutta ja sen sijaan että kiehauttais sen juokin sen kylmänä  :psp:
ja sitte pizza uuniin  :psp:
karvaranteet tuo  :psp:
itsekin löysin äsken häpykarvan kämäpizzastani. kenen lie  :think:
Posted by Tieko
 - Thu 24.09.2009 14:34:37 (UTC+0300)
Quote from: Arathon on Thu 24.09.2009 14:33:07 (UTC+0300)
Quote from: Diego on Thu 24.09.2009 13:46:56 (UTC+0300)
Mitä jos ei käytä vettä vaan käyttää olutta ja sen sijaan että kiehauttais sen juokin sen kylmänä  :psp:
ja sitte pizza uuniin  :psp:
karvaranteet tuo  :psp:
Posted by PajakkiVasseli.com
 - Thu 24.09.2009 14:34:23 (UTC+0300)
Quote from: Arathon on Thu 24.09.2009 14:33:07 (UTC+0300)
Quote from: Diego on Thu 24.09.2009 13:46:56 (UTC+0300)
Mitä jos ei käytä vettä vaan käyttää olutta ja sen sijaan että kiehauttais sen juokin sen kylmänä  :psp:
ja sitte pizza uuniin  :psp:
ja känni päälle  :psp:
Posted by Arathon
 - Thu 24.09.2009 14:33:07 (UTC+0300)
Quote from: Diego on Thu 24.09.2009 13:46:56 (UTC+0300)
Mitä jos ei käytä vettä vaan käyttää olutta ja sen sijaan että kiehauttais sen juokin sen kylmänä  :psp:
ja sitte pizza uuniin  :psp:
Posted by Tieko
 - Thu 24.09.2009 13:46:56 (UTC+0300)
Mitä jos ei käytä vettä vaan käyttää olutta ja sen sijaan että kiehauttais sen juokin sen kylmänä  :psp:
Posted by PajakkiVasseli.com
 - Thu 24.09.2009 12:39:53 (UTC+0300)
Kun ne vedet kiehauttaa siinä paistinpannussa niin saa ne maut sieltä mukaan. :toktok:
Posted by Josse
 - Thu 24.09.2009 12:36:47 (UTC+0300)
Onko pakko kiehauttaa vesi paistinpannulla ? Maistuuko kovinki erille jos käyttää kattilaa ?
Posted by Hatka
 - Thu 24.09.2009 09:35:54 (UTC+0300)
Miksi pitäisi erikseen kiehauttaa 2x2 dl vettä? Tuleeko parempaa jos ei kerralla kiehauta kerralla 4 dl?
Onnistuneeko wok-pannulla, kun ei pataa löydy.  :sorry:
Posted by Mustis
 - Sat 19.09.2009 15:19:21 (UTC+0300)
Tein tossa viikolla oikeen hyvää lihapataa:


1 pkt naudan suikaletta
1 prk smetanaa
3 kpl suolakurkkua
2 kpl porkkanaa
1 prk ruokakermaa
2-3 valkosipulinkynttä
3 sipulia
mausteita

Paista 2 sipulia hakkeluksena ja siihen mukaan heitä lihat ruskistumaan mausta pippurilla tjsp.. Nappaa ruskistetut lihat pataan ja kiehauta paistinpannussa kaksi kertaa 2 dl vettä ja kaada pataan. Laita pieneksi paloiteltu porkkana mukaan pataan. Anna lihojen muhia padassa pari tuntia hiljaisella tulella. Lisää pataan valkosipulin kynnet pieninä paloina, viimeinen sipuli suht isoina lohkoina ja suolakurkut pieniksi kuutioituna. Anna muhia vielä tunti ja sitten kaada pataan ruokakerma ja hauduta puolisen tuntia ja sitten smetana viimeiseksi vartiksi mukaan pataan. Kaveriksi padalle sopii perunamuusi.
:ruokaa: