News:

Apachefoorumi.net
Sielussani on mursu...

Main Menu

Mitä leivän päälle?

Started by omglolnoob, Sun 09.03.2008 21:03:34 (UTC+0200)

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Mitä levitettä leipäsi päältä löytyy ja kuinka paljon?

Voita
22 (24.7%)
Margariinia
34 (38.2%)
Kasvirasvalevitettä
12 (13.5%)
Ei levitettä ollenkaan
8 (9%)
Jotain muuta...
13 (14.6%)

Total Members Voted: 76

GILlian

Voita käytän aina kun mahdollista..kotia en sitä osta..on suvussa kaikenmaailman verisuonisairaudet  :sorry:

kenny


Löylyttäjä

Juustoa, tomaattia ja jotain leikkelettä. Joko yksin, kaksin tai kolmistaan :jepso:
Voita tai margariinia en ole oppinut käyttämään :nope:

Tieko

Failure to evolve is a failure to us all

"Hetkinen... Eihän tämä ole tennistä. Tämä on anaaliseksiä."

=Lutris=

#54
Voi tai oivariini. Mitään kissasta puristettua en laita leivälle  :shock:
Ennen pantiin mirrit multaan, nyt ne pannaan suvikultaan  :psp:
Ennemmin huonoa huumoria kuin ei huumoria ollenkaan
Huonoa makua ja riman alituksia jo vuodesta 1964 lähtien
Paskan myivät
Paskaa huumoria jo vuodesta 1964


itäpuu

Vanhojen sukkahousujen haarakiilasta saat saksimalla jännittävän tuoksuisen nenäliinan

morkkis


Kami

Lättaa ja yleensä juustoa/kurkkua/paprikaa...ja välillä saunapalvi kalkkunaa
Elämä on osaksi sitä,mitä itse teet siitä
ja osaksi sitä,mitä valitsemasi ystävät
siitä tekevät.
                      -Tehyi Hsieh-

Kilppu

Minä olen kallistunut aidon voin puolelle, sanovat ravitsemusihmiset mitä tahansa. Ja äskettäin joku heistä olikin samaa mieltä. Mielipiteeseeni saattaa vaikuttaa sekin, että tunnen yhden, pian 81 vuotta täyttävän meijeriteknikon, jonka vauhdissa en alle viiskymppisenä meinaa pysyä kävelylenkillä... ja hän on takuulla käyttänyt enimmäkseen aitoa voita. Ja kun katsoo näitä ainesosia... mitä kaikenlaista E 471:stä ja kaliumsorbaatteja, aromeja.... En suuresti usko voin epäterveellisyyteen.  ja sen maku on ylivertainen, niin leivän päällä kuin ruoanlaitossakin.

Valio voi 500 g normaalisuolainen:

Ainesosat
Kerma, suola (1,4 %) ja hapate

Flora Normaalisuolainen:

Ainesosat: kasviöljy 35 % (rypsiöljy, auringonkukkaöljy, pellavaöljy), kasvirasva,
vesi, kirnumaito, suola (0,9 %), emulgointiaine (lesitiini, E 471 kasvirasvapohjainen),
säilöntäaine (kaliumsorbaatti), happamuudensäätöaine (sitruunahappo), aromi, A- ja D-vitamiini.

nyyyps

Allekirjoitukset näkyvät jokaisen viestin tai yksityisviestin alla. Voit käyttää BBCodea ja hymiöitä allekirjoituksessasi.

Quick Reply

Warning: this topic has not been posted in for at least 356 days.
Unless you're sure you want to reply, please consider starting a new topic.

Note: this post will not display until it has been approved by a moderator.

Name:
Verification:
Please leave this box empty:

What is the most visible color in our forum?:
What is the name of this forum?:
Shortcuts: ALT+S post or ALT+P preview