Asematunnus kateissa

Started by peter, Thu 27.10.2016 20:20:33

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

=Juku=

Joskus oppii taustakopion merkityksen. Minulla on tavarat "My passportilla" erään harmittavan tapahtuman jälkioppina. En menetä kuin korkeintaan kuukauden satsin...

Me first (rules of traffic)

peter

Quote from: Lexa on Thu 27.10.2016 20:49:09
Tai, voit koittaa esimerkiksi jollain linux live-cd:llä pääseekö kovoon käsiksi.
Mitähän vittua täällä tapahtuu? Aiemmin toimineet linux-levyt eivät toimi. Kun valitsee kokeile levyltä vaihtoehtoa, niin jonkun aikaa jotain ruksuttaa ja lopulta näyttö jää vain mustaksi. Särkiköhän tuo päivitys jotain ihan fyysisesti.  :think:

paavo


Lexa

"Lexa on koko Apache foorumin nettipoliisien PÄÄLLIKKÖ!" -Arto Lauri

The future unknown, but is there ever time to find out...?

Like what I do? Buy me a beer!

Tule mukaan Apachefoorumin Discord-kanavalle!

peter

No tässä taisi sitten käydä kohtuullisesti. Dataa hävisi, mutta ei ehkä elintärkeää dataa. Kone tuntuisi kummiskin pelaavan.
Tuolta voi vilkuilla minun ja mikkisoftan välistä kanssakäymistä: https://answers.microsoft.com/fi-fi/windows/forum/windows_10-update/windows-10-anniversary-p%C3%A4ivityksen-sotkeman/d20a3ec0-49cd-48dd-8928-577199a48d57


Kastori

en tiedä olenko ainoa, mutta haluaisin nähdä Eveliina_M:n pukeutuneena punaisiin läpikuunneltaviin pitsialusvaatteisiin ja mustiin korkokenkiin.. itse olisin kädet ja jalat sidottuna lattialla polvillani.. suussani olisi boxerini ja päänympärille käärittynä jeesusteippiä.. Eveliina_M:n korkojen kopse kaikuisi pimeässä salissa jonka keskellä olisimme ympärillämme vain heikko valonkaje.. Eveliina_M hokisi sanaa "sika" ja hokemaa säestäisi aika ajoin kämmentä vasten läpsähtävä nahkavyö.. tuntisin Eveliina_M:n korkokengän koron uppoavan peräaukkooni aiheuttavan viiltävän, mutta orgastisen kivun.. hiki valuisi ihollani.. Eveliina_M:n korko uppoaisi minuun aina uudestaan ja uudestaan, syvemmällä ja syvemmälle kunnes hän työntäisi minut jalallaan nurin ja selälleni lattialle.. hän kävelisi seisomaan pääni yläpuolelle katsoen alas minuun.. kyykistyisi tuoden haaravälinsä kasvojeni eteen ja siirtäisi stringit sivuun pillunsa edestä.. "tätäkö haluat, sika", tiuskaisisi.. Eveliina_M painaisi pillunsa vasten kasvojani ja alkaisi hieroa itseään edes takaisin naamaani vasten.. ylös ja alas.. tuntisin Eveliina_M:n pillunesteiden litisenvän kasvoillani kunnes Eveliina_M pysäyttäisi liikkensä jättäen pillunsa suoraan nenäni kohdalle peittäen hengitystieni.. tuntisin räjähtäväni ja oloni euforiseksi.. ei olisi mitään muuta kuin Eveliina_M, pillu ja pitsiset alusvaatteet.. noin 90 sekuntia myöhemmin menettäisin tajuntani viimeisen kerran..

peter


Lexa

"Lexa on koko Apache foorumin nettipoliisien PÄÄLLIKKÖ!" -Arto Lauri

The future unknown, but is there ever time to find out...?

Like what I do? Buy me a beer!

Tule mukaan Apachefoorumin Discord-kanavalle!

jta

Jahas että tälläinen tarina tällä kertaa.  :psycho:

http://osl.mbnet.fi                                                                 https://latushka.mbnet.fi

Pyöveli

Jännän äärellä vuodesta 2007  :popper:

Quick Reply

Warning: this topic has not been posted in for at least 356 days.
Unless you're sure you want to reply, please consider starting a new topic.

Note: this post will not display until it has been approved by a moderator.

Name:
Email:
Verification:
Please leave this box empty:

Please answer answer:
Please answer honorably:
Shortcuts: ALT+S post or ALT+P preview