News:

Apachefoorumi.net
Sielussani on mursu...

Main Menu

Post reply

The message has the following error or errors that must be corrected before continuing:
Warning: this topic has not been posted in for at least 356 days.
Unless you're sure you want to reply, please consider starting a new topic.
Note: this post will not display until it has been approved by a moderator.
Other options
Verification:
Please leave this box empty:

What is the name of this forum?:
What is the most visible color in our forum?:
Shortcuts: ALT+S post or ALT+P preview

Topic summary

Posted by =Lutris=
 - Wed 22.10.2008 19:44:14 (UTC+0300)
15 sokeripalaa
Posted by nahkaparturi
 - Tue 21.10.2008 14:02:58 (UTC+0300)
Quote from: Örtzi on Tue 21.10.2008 13:58:49 (UTC+0300)
Quote from: omglolnoob on Tue 21.10.2008 13:57:08 (UTC+0300)
Quote from: Örtzi on Tue 21.10.2008 13:54:57 (UTC+0300)
Kurkku vaan hiukan enempi nahistuu grillatessa.  :jees:
Mutta hookoon blöö kyllä istuu hyvin salaattiin. :jees:
Makkara sopii mihin vaan. Naapurin Irmaankin.  :jees:
http://www.youtube.com/watch?v=nnD6JbjFips :jees:
Posted by Brooke
 - Tue 21.10.2008 14:01:53 (UTC+0300)
Poltin äsken salilla 140 kcal 20 minuutissa :huraa:

Nyt saan hyvällä omatunnolla syyä nuo pöytälaatikkoon jääneet pari keksiä  :jippii:
Posted by Örtzi
 - Tue 21.10.2008 13:58:49 (UTC+0300)
Quote from: omglolnoob on Tue 21.10.2008 13:57:08 (UTC+0300)
Quote from: Örtzi on Tue 21.10.2008 13:54:57 (UTC+0300)
Kurkku vaan hiukan enempi nahistuu grillatessa.  :jees:
Mutta hookoon blöö kyllä istuu hyvin salaattiin. :jees:
Makkara sopii mihin vaan. Naapurin Irmaankin.  :jees:
Posted by Diver
 - Tue 21.10.2008 13:58:44 (UTC+0300)
Örtziltä :psp:
Posted by nyyyps
 - Tue 21.10.2008 13:57:08 (UTC+0300)
Quote from: Örtzi on Tue 21.10.2008 13:54:57 (UTC+0300)
Kurkku vaan hiukan enempi nahistuu grillatessa.  :jees:
Mutta hookoon blöö kyllä istuu hyvin salaattiin. :jees:
Posted by Örtzi
 - Tue 21.10.2008 13:54:57 (UTC+0300)
Kurkku vaan hiukan enempi nahistuu grillatessa.  :jees:
Posted by nyyyps
 - Tue 21.10.2008 13:54:17 (UTC+0300)
Tai jos meinaaki sekottaa, niin laittaa molempia leivän päälle. Enempi parempi.
Posted by Örtzi
 - Tue 21.10.2008 13:52:47 (UTC+0300)
Pää-asia, ettei sekoita kurkkua ja makkaraa.  :jepso:
Posted by nyyyps
 - Tue 21.10.2008 13:49:46 (UTC+0300)
Aa. Korjataan.

Purjonvarrelta se näytti :sorry:
Posted by Örtzi
 - Tue 21.10.2008 13:48:30 (UTC+0300)
Purjo:

Triidin aloituksessa on varsiselleri.  :kahvi:
Posted by nyyyps
 - Tue 21.10.2008 13:14:34 (UTC+0300)
Quote from: coyote78 on Mon 20.10.2008 21:26:03 (UTC+0300)
Mutta mistä lähtien selleriä on myity purjona?!?  ::osmoke    ::nsmoke
Eikös selleristä syödä mukula, purjo on sitten tuo sipulikasvin sukuinen.
Posted by coyote78
 - Mon 20.10.2008 21:26:03 (UTC+0300)
Mutta mistä lähtien selleriä on myity purjona?!?  ::osmoke    ::nsmoke
Posted by PajakkiVasseli.com
 - Fri 17.10.2008 13:26:38 (UTC+0300)
Quote from: omglolnoob on Thu 16.10.2008 15:02:56 (UTC+0300)
Quote from: Arathon on Thu 16.10.2008 14:55:42 (UTC+0300)
Ja seuraavaksi odotellaan kuvasarjaa siitä, miltä näyttää 120 000 kilokaloria  :drool:
Helvetin hyvältä.
:lach:
Posted by Örtzi
 - Fri 17.10.2008 13:00:55 (UTC+0300)
  :psp: