Yleiset pelisäännöt ( Code of Conduct )

Submitted By: Lexa Date: Su 06.05.2018 09:09:02 Views: 5300
Summary: Kuvaus sivuston moderointiin liittyvistä periaatteista ja linjauksista.

Tämä sivusto on tarkoitettu yli 18-vuotiaille, ja saattaa sisältää alaikäisille haitallista materiaalia.
Sivustolle rekisteröityminen on kielletty alle 18-vuotiailta.

KÄYTTÄYTYMINEN JA KÄYTTÄJÄN VASTUU

Lähtökohtaisesti emme rajoita käyttäjän vapautta ilmaista itseään, emmekä tahdo luoda tarkkoja sääntöjä joita jokaisen tulisi orjallisesti noudattaa. Tämä käytäntömme on toiminut tähän asti kiitettävän hyvin, eikä siitä tahdota luopua.

Kuitenkin, koska tämä saattaa tuntua hieman oudolta joillekin, ja koska tekemämme päätökset saattavat tämän vuoksi joskus vaikuttaa mielivaltaisilta - ja mikä tärkeintä - käyttäjäkuntamme on kasvanut ajan kanssa huomattavasti, tahdomme tässä selventää muutamia käytäntöjä jotka ovat muodostuneet ajan kanssa kirjoittamattomiksi säännöiksi.

RANKAISIJAN SANA ON LAKI

Ylläpidolla on oikeus ja velvollisuus puuttua forumilla esiintyvään häiriköintiin, asiattomaan mainontaan, loukkaaviin tai laittomiin viesteihin, ynnä muuhun tarpeelliseksi katsomaansa - ilman ennakkovaroitusta, tai selkeitä kirjoitettuja toimintaperiaatteita joihin vedota, näin tarpeelliseksi kokiessaan.

Mikäli rankaisija joutuu puuttumaan toimintaan foorumilla, pyrimme hoitamaan tilanteet ensisijaisesti neuvoin ja kehoituksin. Kuitenkin, tämän tyyppinen ystävällinen toiminta edellyttää yhteistyötä, joten muistetaan kuunnella niitä neuvoja joita rankaisijat antavat. :)

KUNNIOITETAAN KANSSAKESKUSTELIJOITA

Kenties tärkein muistettava asia on, että internet ei mitenkään kumoa yksilön vastuuta tekemisistään. Henkilökohtaisuuksiin menemistä, tai toisten ihmisten loukkaamista tarkoituksella ei tulla katsomaan hyvällä.
Foorumi on jaettu useampiin alueisiin viestien aiheiden mukaan, ja lähtökohtaisesti voit aloittaa viestiketjun aiheesta kuin aiheesta, kuitenkin toivomme että huomioit alueille määritellyt otsikot, ja pyrit sijoittamaan viestisi oikeaan paikkaan. Mikäli ylläpito näkee tarpeelliseksi, se voi siirtää viestisi jälkikäteen. Kuvien liittäminen viesteihin on monesti hauskaa, ja piristää viestin ulkoasua, ja hymiöiden tai kuvien liittäminen viesteihin on sallittua, mutta muistathan pysyä kohtuudessa. Rivikaupalla samaa hymiötä ei vain näytä tyhmältä, vaan hidastaa sivun latautumista myös muille käyttäjille.

Lisäksi vaikka foorumi onkin moderoitu, ja ilmiselviin väärinkäytöksiin puututaan tarpeen vaatimalla tehokkuudella, ei ylläpito voi ottaa vastuuta jokaisen yksittäisen käyttäjän viestien sisällöstä, vaan viestin kirjoittaja on aina lähtökohtaisesti itse vastuussa julkaisemastaan materiaalista.

Viimeiseksi mikäli sinulla on mitä tahansa kysyttävää foorumin käytöstä, tai muusta foorumiin liittyvästä, kysy rohkeasti. Rankojat ja Pääjohtajat auttavat mielellään.

CommentsPowered By SMF Articles by CreateAForum.com
alternate login