News:

Apachefoorumi.net
Raikasta ja ravitsevaa sielunruokaa.

Main Menu

Post reply

The message has the following error or errors that must be corrected before continuing:
Warning: this topic has not been posted in for at least 356 days.
Unless you're sure you want to reply, please consider starting a new topic.
Note: this post will not display until it has been approved by a moderator.
Other options
Verification:
Please leave this box empty:

What is the most visible color in our forum?:
What is the name of this forum?:
Shortcuts: ALT+S post or ALT+P preview

Topic summary

Posted by Kiljutron
 - Sun 30.10.2011 10:29:53 (UTC+0200)
mmm... ihraa  :pepsiesala:
Posted by =Siru=
 - Sun 30.10.2011 09:37:13 (UTC+0200)
Meillä syödään petonia ehkä parikertaa per vuosi.  Minusta poronkäristyksessä on ihan ykkönen.

Hieno munakuva tuossa alotuksesa  :jepso:
Posted by Dakota
 - Sat 29.10.2011 21:16:50 (UTC+0300)
Quote from: Diego on Mon 21.06.2010 14:49:21 (UTC+0300)
Quote from: jem on Sat 19.06.2010 22:09:11 (UTC+0300)
Quote from: NaiNeN on Sat 19.06.2010 18:28:26 (UTC+0300)
Pekonia  :drool:


Quote from: Memme on Sat 19.06.2010 15:08:42 (UTC+0300)
Quote from: kenny on Sat 19.06.2010 14:33:56 (UTC+0300)
:drool:  Pekonia
Pekoni on hirveen rasvaista..   :puke:
Parasta ku paistaa pannulla ja nostaa sitte lihat hetkeksi talouspaperin päälle, ei jää paljoa rasvaa jälelle  :nopsu:
mitään talospaperia, ne pannuun jäävät rasvatkin pitää pyyhkiä leivällä talteen.  :drool:
juuri näin  :drool: jos ei leipää ole niin kaadetaan lasiin ja juodaan  :psp:
ei ku ne kaadetaan koirien ruuan sekaan  :jees:
Posted by Josse
 - Sat 29.10.2011 20:59:21 (UTC+0300)
Posted by Tieko
 - Mon 21.06.2010 14:49:21 (UTC+0300)
Quote from: jem on Sat 19.06.2010 22:09:11 (UTC+0300)
Quote from: NaiNeN on Sat 19.06.2010 18:28:26 (UTC+0300)
Pekonia  :drool:


Quote from: Memme on Sat 19.06.2010 15:08:42 (UTC+0300)
Quote from: kenny on Sat 19.06.2010 14:33:56 (UTC+0300)
:drool:  Pekonia
Pekoni on hirveen rasvaista..   :puke:
Parasta ku paistaa pannulla ja nostaa sitte lihat hetkeksi talouspaperin päälle, ei jää paljoa rasvaa jälelle  :nopsu:
mitään talospaperia, ne pannuun jäävät rasvatkin pitää pyyhkiä leivällä talteen.  :drool:
juuri näin  :drool: jos ei leipää ole niin kaadetaan lasiin ja juodaan  :psp:
Posted by hevonperse
 - Sun 20.06.2010 01:11:06 (UTC+0300)
Kardiovaskulaarisen maistuvaa!!
Niin hyvää että vasen käsi puutuu!  :jepso:
Posted by PajakkiVasseli.com
 - Sun 20.06.2010 00:49:28 (UTC+0300)
 :drool:
Posted by -Elukka-
 - Sat 19.06.2010 22:27:05 (UTC+0300)
Muuten pekoni pitää paistaa miedolla lämmöllä... 3-4 korkeintaan hellasta riippuen.
Posted by jem
 - Sat 19.06.2010 22:09:11 (UTC+0300)
Quote from: NaiNeN on Sat 19.06.2010 18:28:26 (UTC+0300)
Pekonia  :drool:


Quote from: Memme on Sat 19.06.2010 15:08:42 (UTC+0300)
Quote from: kenny on Sat 19.06.2010 14:33:56 (UTC+0300)
:drool:  Pekonia
Pekoni on hirveen rasvaista..   :puke:
Parasta ku paistaa pannulla ja nostaa sitte lihat hetkeksi talouspaperin päälle, ei jää paljoa rasvaa jälelle  :nopsu:
mitään talospaperia, ne pannuun jäävät rasvatkin pitää pyyhkiä leivällä talteen.  :drool:
Posted by -Elukka-
 - Sat 19.06.2010 21:13:17 (UTC+0300)
Nuo on noita amerikkalaisia munia... :jepso:
Posted by nyyyps
 - Sat 19.06.2010 18:31:15 (UTC+0300)
Tai muuttaa piilorasvaksi sen pekonin rasvan tekemällä esmes salaatin.
Petonia ja eilisiä keitinpottuja ja sipulia ja leneä pannuun. :drool:
Posted by NaiNeN
 - Sat 19.06.2010 18:28:26 (UTC+0300)
Pekonia  :drool:


Quote from: Memme on Sat 19.06.2010 15:08:42 (UTC+0300)
Quote from: kenny on Sat 19.06.2010 14:33:56 (UTC+0300)
:drool:  Pekonia
Pekoni on hirveen rasvaista..   :puke:
Parasta ku paistaa pannulla ja nostaa sitte lihat hetkeksi talouspaperin päälle, ei jää paljoa rasvaa jälelle  :nopsu:
Posted by Mr.Lagavulin
 - Sat 19.06.2010 16:10:34 (UTC+0300)
Posted by Memme
 - Sat 19.06.2010 15:08:42 (UTC+0300)
Quote from: kenny on Sat 19.06.2010 14:33:56 (UTC+0300)
:drool:  Pekonia
Pekoni on hirveen rasvaista..   :puke:
Posted by =Juku=
 - Sat 19.06.2010 14:49:29 (UTC+0300)
siinä on sitä ruåttalaisten äggviteämneä? ainakin valkoista pilkottaa