News:

Apachefoorumi.net
Raikasta ja ravitsevaa sielunruokaa.

Main Menu

Post reply

The message has the following error or errors that must be corrected before continuing:
Warning: this topic has not been posted in for at least 356 days.
Unless you're sure you want to reply, please consider starting a new topic.
Note: this post will not display until it has been approved by a moderator.
Other options
Verification:
Please leave this box empty:

What is the most visible color in our forum?:
What is the name of this forum?:
Shortcuts: ALT+S post or ALT+P preview

Topic summary

Posted by Jarre
 - Tue 29.01.2013 18:14:37 (UTC+0200)

Posted by Lexa
 - Mon 21.09.2009 15:45:56 (UTC+0300)
Oiskohan tämä näin :think:

Toiminimi 
UCANLAR 01.02.2006

Aputoiminimi 
RAVINTOLA ALEM
Ravintola Ephesus
Ravintola Uno Momento

Yritysmuoto 
Yksityinen elinkeinonharjoittaja

Kotipaikka 
VANTAA

Yrityksen kieli 
Suomi 

Päätoimiala 
Ravintolat

Postiosoite 
Ruukuntekijäntie 10 B 31
01600 VANTAA
---

Uno Momentohan on yhä toiminnassa - Itiksessä, Noista muista en tiedä.
Posted by Masa
 - Thu 09.03.2006 21:28:12 (UTC+0200)
Tosi virallinen ilmoitus, kun sähköpostiosoitekin on johonkin yahoo:lle  ::hihsmoke
Posted by Sir Sika
 - Thu 09.03.2006 14:03:28 (UTC+0200)
Ravintolan vahtimestari, Ferhat, Helsinki
Haetaan ravintolan vahtimestaria. Teemme etnisen Turkin ruokia.

Yhteystiedot    Ucan Ferhat, Puh: (040) 5646536, ferhatucan01tr@yahoo.com
Työpaikan osoite     Tallinnanaukio 1 B, 00930 HELSINKI
Työkokemus    yli 5 vuotta Ja kukahan itseään kunniottava ovimies joka on ollut alalla yli viisi vuotta niin lähtee töihin ählyjen lafkaan
Työ alkaa     07.03.2006, sopimuken mukaan
Työaika     kokopäivätyö
Työn kesto     yli 12 kuukautta
Ilmoitus jätetty    06.03.2006
Ilmoitusnumero    6354433