News:

Apachefoorumi.net
Kuin kupillinen tuoretta spermaa.. etova, lämmin ja täynnä elämää.. 

Main Menu

Post reply

The message has the following error or errors that must be corrected before continuing:
Warning: this topic has not been posted in for at least 356 days.
Unless you're sure you want to reply, please consider starting a new topic.
Note: this post will not display until it has been approved by a moderator.
Other options
Verification:
Please leave this box empty:

What is the name of this forum?:
What is the most visible color in our forum?:
Shortcuts: ALT+S post or ALT+P preview

Topic summary

Posted by =Juku=
 - Thu 15.03.2018 19:20:54 (UTC+0200)
Voi taitaa olla terveellisemmästä päästä (heti ylähuulen jälkeen) leivän lisukkeena
Posted by Esinahka-Einari
 - Sun 23.07.2017 14:19:49 (UTC+0300)
 :good:
Posted by =Siru=
 - Sun 23.07.2017 13:45:00 (UTC+0300)
Kyllä voi on se paras, ja vaikkapa rypsiöljy.  Molemmat kotimaisia ja vain vähän prosessoituja.
Posted by jta
 - Sun 23.07.2017 13:16:55 (UTC+0300)
Niin miten sellainen tavara voi olla terveellistä syötävää mikä on tehty parhaimmillaan (tai pahimmillaan) lähes kokonaan keinotekoisista aineksista.
Posted by =Juku=
 - Sun 23.07.2017 12:17:38 (UTC+0300)
sattui paperikirjasta silmään. Anteeksi kuvan laatu, kun kännykällä pikakuvattu ja yritetty paikkailla jälkeenpäin






Vieläkään margariini ei ole terveyspommi, vaikka sitä sellaisena mainostetaankin.
Posted by =Juku=
 - Sun 24.02.2013 17:00:53 (UTC+0200)
Quote from: nyyyps on Thu 11.11.2010 18:55:58 (UTC+0200)
Quote from: Juku on Wed 10.11.2010 23:04:27 (UTC+0200)
Sehän alkoi 70-luvulla: TV-mainoksia mukaellen
"Ennen pantiin mirri multaan, nyt se pannaan Suvikultaan"
"Missä joku eläin on kuollut ilman näkyvää syytä, siellä alkaa tarina Paasivaaran margariineista"
Paitti käyrämö.
Sieltä katos irtokoirat ja -kissat ku vietkongit perusti ravintolan. :jepso:

http://yle.fi/uutiset/mirrista_suvikultaa_-_60-luvun_kuvottava_margariinisota/6504391
Posted by =Siru=
 - Mon 15.11.2010 06:39:43 (UTC+0200)
Juustoa ja paljon  :jepso:  ei haittaa vaikka leipäviipale olis ohuempi  :drool:
Posted by =Juku=
 - Sun 14.11.2010 23:01:43 (UTC+0200)
Quote from: Jadessa on Sat 13.11.2010 18:47:46 (UTC+0200)
Quote from: NaiNeN on Fri 12.11.2010 19:20:52 (UTC+0200)
Quote from: Jadessa on Thu 11.11.2010 19:22:47 (UTC+0200)
Tosin, reissumies on hyvää vaikka paljaaltaan ;)
On  :oho:
Enemmänkin näitä meitä kulinaristeja paikalla  :kez:

minä olen melkein 100 päivää vuodessa reissussa  :tooth:  Tosin hyvin valvottuna   :sorry:
Posted by jussisi2
 - Sun 14.11.2010 22:52:30 (UTC+0200)
Maksamakkaraa :drool:
Posted by Jadessa
 - Sat 13.11.2010 18:47:46 (UTC+0200)
Quote from: NaiNeN on Fri 12.11.2010 19:20:52 (UTC+0200)
Quote from: Jadessa on Thu 11.11.2010 19:22:47 (UTC+0200)

Tosin, reissumies on hyvää vaikka paljaaltaan ;)
On  :oho:

Enemmänkin näitä meitä kulinaristeja paikalla  :kez:
Posted by nyyyps
 - Sat 13.11.2010 12:34:45 (UTC+0200)
Reissarissa on surkiat eväät.
Posted by NaiNeN
 - Sat 13.11.2010 12:33:33 (UTC+0200)
Mie en puhunukkaan siittä leivästä  :drag:
Posted by =Siru=
 - Sat 13.11.2010 10:47:30 (UTC+0200)
Mä tykkään kans Reissarista sinällään, lämmitän hiukan leivänpaahtimessa. Menee Vaasan ruispalat samallailla.
Posted by NaiNeN
 - Fri 12.11.2010 19:20:52 (UTC+0200)
Quote from: Jadessa on Thu 11.11.2010 19:22:47 (UTC+0200)

Tosin, reissumies on hyvää vaikka paljaaltaan ;)
On  :oho:
Posted by Jadessa
 - Thu 11.11.2010 19:22:47 (UTC+0200)
Mä laitoin reissumiehen päälle sienisalaattia, juustoa ja pari tomaattiviipaletta :D Hyvää oli.

Tosin, reissumies on hyvää vaikka paljaaltaan ;)