Apachefoorumi.net
Sielussani on mursu...
Quote from: Kastori on Fri 05.08.2011 20:14:38 (UTC+0300)lämmintä hillua
kuumia hilloja päälle..
Quote from: Pokerface on Thu 04.08.2011 13:30:23 (UTC+0300)
kotijuusto tehdään ternimaitoon samoin uunijuusto
Quote from: Juku on Thu 04.08.2011 22:48:39 (UTC+0300)Mykyrokka on sentään ihan ruokaa tuohon verrattuna. Vaikka alkuun meinaskin epäilyttää noinko tuota saa alas.Quote from: Örtzi on Thu 04.08.2011 12:59:03 (UTC+0300)Kiuruvetiseen mykyrokkaan tykästynytQuote from: peter on Thu 04.08.2011 12:29:34 (UTC+0300)Saatanan savolainen.
Hyi saatana mitä evästä tuokin on. Lilluu jossain epämääräisessä nesteessä ja narskuu ja nitisee hampaissa.
Quote from: Örtzi on Thu 04.08.2011 12:59:03 (UTC+0300)Kiuruvetiseen mykyrokkaan tykästynytQuote from: peter on Thu 04.08.2011 12:29:34 (UTC+0300)Saatanan savolainen.
Hyi saatana mitä evästä tuokin on. Lilluu jossain epämääräisessä nesteessä ja narskuu ja nitisee hampaissa.
Quote from: Örtzi on Thu 04.08.2011 13:27:51 (UTC+0300)Varmaan jotenkin noin se tehdään. Ja lopuksi se oli käytetty uunissa koskapa oli ruskeita pilkkuja.Quote from: Xan on Thu 04.08.2011 13:19:27 (UTC+0300)Jaa.. kotijuustoa, litra täysmaitoa, purkki kermaviiliä ja kaks munaa, maito lämpöseksi, sekoitetaan loput joukkoon. Lämmitetään kunnes "juusto" alkaa kerääntymään pintaan, reikäkauhalla lapataan vaikka lävikköön, jossa on harsokangas pohjalla, hiukan suolaa väliin välillä. Sitten joku puolen kilon-kilon paino tuohon päälle ja jääkaappiin. Parin tunnin tai seuraavana päivänä on valmista.Quote from: NaiNeN on Thu 04.08.2011 13:09:46 (UTC+0300)Höh..no eiiiikäää kun ihan oikeeta kotitekoista juustoa. Kerran yksissä häissä oli tarjolla.Quote from: Örtzi on Thu 04.08.2011 13:07:33 (UTC+0300)Niin tietenkiQuote from: NaiNeN on Thu 04.08.2011 13:06:33 (UTC+0300)Sissijuusto..Quote from: Xan on Thu 04.08.2011 13:02:01 (UTC+0300)Mitäs se sitten on
Munajuusto on myös hyvää ja käy narskujuuston korvikkeesta..
Tämäkö?
Ikinä en oo tehny..
Quote from: Juku on Thu 04.08.2011 10:25:28 (UTC+0300)Tuolla wikipedialinkissähän lukee ihan selvästi "lakka eli suomuurain, kasvi ja sen marja"Quote from: Xan on Thu 04.08.2011 10:22:27 (UTC+0300)http://fi.wikipedia.org/wiki/Lakka
Leipäjuusto uuniin kermassa hautumaan ja sitten syödään lakkahillon kanssa
http://www.savonsanomat.fi/uutiset/kotimaa/lakka-levisi-koko-maahan/677829
Quote from: Örtzi on Thu 04.08.2011 13:07:33 (UTC+0300)Sehän seQuote from: NaiNeN on Thu 04.08.2011 13:06:33 (UTC+0300)Sissijuusto..Quote from: Xan on Thu 04.08.2011 13:02:01 (UTC+0300)Mitäs se sitten on
Munajuusto on myös hyvää ja käy narskujuuston korvikkeesta..
Quote from: Xan on Thu 04.08.2011 13:19:27 (UTC+0300)Onkse samaa ku kotijuusto, sellasta valkostaQuote from: NaiNeN on Thu 04.08.2011 13:09:46 (UTC+0300)Höh..no eiiiikäää kun ihan oikeeta kotitekoista juustoa. Kerran yksissä häissä oli tarjolla.Quote from: Örtzi on Thu 04.08.2011 13:07:33 (UTC+0300)Niin tietenkiQuote from: NaiNeN on Thu 04.08.2011 13:06:33 (UTC+0300)Sissijuusto..Quote from: Xan on Thu 04.08.2011 13:02:01 (UTC+0300)Mitäs se sitten on
Munajuusto on myös hyvää ja käy narskujuuston korvikkeesta..
Quote from: Xan on Thu 04.08.2011 13:19:27 (UTC+0300)Jaa.. kotijuustoa, litra täysmaitoa, purkki kermaviiliä ja kaks munaa, maito lämpöseksi, sekoitetaan loput joukkoon. Lämmitetään kunnes "juusto" alkaa kerääntymään pintaan, reikäkauhalla lapataan vaikka lävikköön, jossa on harsokangas pohjalla, hiukan suolaa väliin välillä. Sitten joku puolen kilon-kilon paino tuohon päälle ja jääkaappiin. Parin tunnin tai seuraavana päivänä on valmista.Quote from: NaiNeN on Thu 04.08.2011 13:09:46 (UTC+0300)Höh..no eiiiikäää kun ihan oikeeta kotitekoista juustoa. Kerran yksissä häissä oli tarjolla.Quote from: Örtzi on Thu 04.08.2011 13:07:33 (UTC+0300)Niin tietenkiQuote from: NaiNeN on Thu 04.08.2011 13:06:33 (UTC+0300)Sissijuusto..Quote from: Xan on Thu 04.08.2011 13:02:01 (UTC+0300)Mitäs se sitten on
Munajuusto on myös hyvää ja käy narskujuuston korvikkeesta..
Quote from: NaiNeN on Thu 04.08.2011 13:09:46 (UTC+0300)Höh..no eiiiikäää kun ihan oikeeta kotitekoista juustoa. Kerran yksissä häissä oli tarjolla.Quote from: Örtzi on Thu 04.08.2011 13:07:33 (UTC+0300)Niin tietenkiQuote from: NaiNeN on Thu 04.08.2011 13:06:33 (UTC+0300)Sissijuusto..Quote from: Xan on Thu 04.08.2011 13:02:01 (UTC+0300)Mitäs se sitten on
Munajuusto on myös hyvää ja käy narskujuuston korvikkeesta..
Page created in 0.055 seconds with 24 queries.