News:

Apache Discord:
https://discord.gg/P5uVQ9UH3j

Main Menu

Post reply

The message has the following error or errors that must be corrected before continuing:
Warning: this topic has not been posted in for at least 356 days.
Unless you're sure you want to reply, please consider starting a new topic.
Note: this post will not display until it has been approved by a moderator.
Other options
Verification:
Please leave this box empty:

What is the name of this forum?:
What is the most visible color in our forum?:
Shortcuts: ALT+S post or ALT+P preview

Topic summary

Posted by hiekkapinppi
 - Mon 21.05.2012 17:40:38 (UTC+0300)
Kaikki kiljut loppu tänään. Voisin pistää pari kolme litraa tässä joskus käymään.
Posted by Johan Von Markkinat
 - Mon 21.05.2012 07:09:51 (UTC+0300)
Meneeköhän noista näkö, ainakin ulkonäkö. :think:
Posted by nyyyps
 - Mon 21.05.2012 00:36:29 (UTC+0300)
Totta kai voin. ::lsmoke
Posted by PajakkiVasseli.com
 - Sun 20.05.2012 23:15:28 (UTC+0300)
Voisko noobi tehä mulle vähän Noobin pimeitä pulloja. :shy:
Posted by Kastori
 - Sun 20.05.2012 23:08:30 (UTC+0300)
niin.. laittaa pottuja sinne..
Posted by Johan Von Markkinat
 - Sun 20.05.2012 23:08:22 (UTC+0300)
Minä kun en ole koskaan alkoholijuomia tehny. :nope:
Posted by nyyyps
 - Sun 20.05.2012 23:07:32 (UTC+0300)
Ei sen tartte sakkaroosia välttämättä olla mitä se syö. :jepso:
Posted by Kastori
 - Sun 20.05.2012 23:06:34 (UTC+0300)
eikös se sokeri ja hiiva tee sen taian..  :blink:
Posted by Johan Von Markkinat
 - Sun 20.05.2012 23:05:33 (UTC+0300)
Tästä tiä, mutta sahtia olis kiva osata. Saakohan kotikaljaa tehtyä niin, että tulis rosentteja. :think:
Posted by jepso
 - Sun 20.05.2012 22:57:24 (UTC+0300)
Quote from: omglolnoob on Sun 20.05.2012 21:54:12 (UTC+0300)
Quote from: Juku on Sat 10.09.2011 18:29:42 (UTC+0300)
Quote from: omglolnoob on Fri 09.09.2011 13:16:35 (UTC+0300)
Lisäsin tänään sokeria.
Kerro kuinka korkeaan pitoisuuteen pääset. Mitä hiivaa?
Refraktometrin perusteella sain aikaseksi vain 78-prosenttista etyylialkoholia. Tosin miulla oli vain 15-senttinen suoraseinänen kolonni ja hauteen lämpötilaa oli vaikea säätää, ei tahtonu löytyä sitä sopivaa aluetta että kiehuu hiljoksiin. Pitemmällä vigreux-kolonnilla olisin saanu puhtaampaa.
kotipolttoista  :okahvi:
Posted by nyyyps
 - Sun 20.05.2012 21:54:12 (UTC+0300)
Quote from: Juku on Sat 10.09.2011 18:29:42 (UTC+0300)
Quote from: omglolnoob on Fri 09.09.2011 13:16:35 (UTC+0300)
Lisäsin tänään sokeria.
Kerro kuinka korkeaan pitoisuuteen pääset. Mitä hiivaa?
Refraktometrin perusteella sain aikaseksi vain 78-prosenttista etyylialkoholia. Tosin miulla oli vain 15-senttinen suoraseinänen kolonni ja hauteen lämpötilaa oli vaikea säätää, ei tahtonu löytyä sitä sopivaa aluetta että kiehuu hiljoksiin. Pitemmällä vigreux-kolonnilla olisin saanu puhtaampaa.
Posted by Pokerface
 - Sun 20.05.2012 21:44:15 (UTC+0300)
Posted by nyyyps
 - Sun 11.09.2011 19:38:19 (UTC+0300)
Quote from: Juku on Sat 10.09.2011 18:29:42 (UTC+0300)
Quote from: omglolnoob on Fri 09.09.2011 13:16:35 (UTC+0300)
Lisäsin tänään sokeria.
Kerro kuinka korkeaan pitoisuuteen pääset. Mitä hiivaa?
Tavallinen leivinhiiva, joten korkeita prosentteja ei synny. Pitoisuutta ei mitata rankista, vain tisleen tiheys ja/tai taitekerroin.
Posted by =Juku=
 - Sat 10.09.2011 18:29:42 (UTC+0300)
Quote from: omglolnoob on Fri 09.09.2011 13:16:35 (UTC+0300)
Lisäsin tänään sokeria.
Kerro kuinka korkeaan pitoisuuteen pääset. Mitä hiivaa?
Posted by Donkey
 - Fri 09.09.2011 21:36:28 (UTC+0300)
Nii
oli.