News:

Apachefoorumi Facebookissa:
https://www.facebook.com/Apachefoorumi/

Main Menu

Post reply

The message has the following error or errors that must be corrected before continuing:
Warning: this topic has not been posted in for at least 356 days.
Unless you're sure you want to reply, please consider starting a new topic.
Note: this post will not display until it has been approved by a moderator.
Other options
Verification:
Please leave this box empty:

What is the most visible color in our forum?:
What is the name of this forum?:
Shortcuts: ALT+S post or ALT+P preview

Topic summary

Posted by Kiljutron
 - Mon 06.01.2014 22:17:50 (UTC+0200)
Vois koittaa spagettikastiketta  :think:
Posted by =Juku=
 - Mon 06.01.2014 20:58:36 (UTC+0200)
Jänkäkoirasta herkkua

--------------------------------------------------------------------------
Muttisoosi, joka tyhjensi s-markettien muttisosehyllyt

Nämä aineet tarvitset:

1. Yksi purkki "hyvänmerkkistä" tomaattimurskaa.
2. Yksi pieni sipuli
3. Kaksi pientä valkosipulin kynttä
4. 0,6 desilitraa oliiviöljyä
5. 0,5 teelusikallista sokeria
6. Halutessasi appelsiinin kuorta ja punaviiniä 0,5 desilitraa
Ja näin valmistat:

1. Kuullota hienonnettua sipulia ja valkosipulia pitkään öljyssä. Vähintään 10 minuuttia matalalla lämmöllä öljyssä. Näin rakennat makeuden.
2. Lisää mukaan sokeri ja tomaattimurskasta puolet. Anna hautua 10 minuuttia. Näin soosi makeutuu...
     Lisää sen jälkeen loppu murska ja vettä 2 desilitraa. Hauduta sekoittaen.
3. Pidä poreileva lämpö, jatka hauduttamista 15 minuutin ajan, ja lisää mahdollinen punaviini, joka tuo kastikkeeseen happamuuden. Sekoita koko ajan.
4. Kun kastike on sakeaa, lisää suolaa ja mustapippuria myllystä. Jos hifistelet, lisää kaksi kuorimaveitsellä tehtyä palaa appelsiinin kuorta.
    (Niitä ei syödä, vaan ne antavat vain makua.) Mausta rohkeasti.
5. Ota kastike sivuun, sekoita joukkoon 0,5 desilitraa parasta neitsytoliiviöljyä mitä saat. Älä keitä enää. Se tuo täyteläisyyden soosiin.
6. Sekoita kastike esimerkiksi keitetyn spagetin joukkoon heti, kun pasta on valutettu. Siis heti. Ei päälle, vaan sekaisin! Alén viimeistelee ohjeen.

Punaviinin voi korvata tilkalla punaviinietikkaa
Posted by nyyyps
 - Fri 03.01.2014 21:06:48 (UTC+0200)
En nauti kummastakaan. :parku:
Posted by Kiljutron
 - Fri 03.01.2014 17:54:10 (UTC+0200)
Posted by Susey
 - Fri 25.10.2013 17:43:07 (UTC+0300)
Quote from: Juku on Wed 23.10.2013 00:04:18 (UTC+0300)
Quote from: Tekninen tauko on Tue 22.10.2013 17:22:34 (UTC+0300)
http://poikamiehenherkkuruoat.tumblr.com/
Kelvollisia arkeen ja juhlaan   :good:

:lach:
QuoteMene äitin ja iskän luokse syömään.

Jahas, puolikas savusiikahan se siellä.
Posted by Kastori
 - Fri 25.10.2013 15:05:50 (UTC+0300)
http://www.kotikokki.net/reseptit/nayta/512532/HOPEATOFFEE/


ps. löysinköhän tuon linkin tältä foorumilta..  :serlokkismoke:
Posted by =Siru=
 - Wed 23.10.2013 07:08:16 (UTC+0300)
 :parku:   hyviä aineksia pilattu.
Posted by PajakkiVasseli.com
 - Wed 23.10.2013 00:06:06 (UTC+0300)
Hyi helvetti.  :psycho:
Posted by =Juku=
 - Wed 23.10.2013 00:04:18 (UTC+0300)
Posted by Betonishamaani
 - Tue 22.10.2013 17:22:34 (UTC+0300)
Posted by =Siru=
 - Mon 21.10.2013 06:30:29 (UTC+0300)
^   ahahahhaaaaa   :rofl:
Posted by =Juku=
 - Sun 20.10.2013 17:08:13 (UTC+0300)





Posted by Lexa
 - Fri 28.06.2013 17:59:54 (UTC+0300)
Kuumaa vettä + kuivattuja, paahdettuja ja paskaksi hakattuja kahvipensaan hedelmän sisältä saatavia papuja = Kofeiinipitoinen, maukas lämmin juoma. :jees:
Posted by The Änes
 - Fri 28.06.2013 17:26:15 (UTC+0300)
Linkki kadonnut :foliopipo:
Posted by =Juku=
 - Fri 28.06.2013 16:14:47 (UTC+0300)
Kyllä hyvät reseptit kannattaa nostella