News:

Apache IRC:
 #Apachefoorumi
@ irc.irchighway.net

Main Menu

Post reply

The message has the following error or errors that must be corrected before continuing:
Warning: this topic has not been posted in for at least 356 days.
Unless you're sure you want to reply, please consider starting a new topic.
Note: this post will not display until it has been approved by a moderator.
Other options
Verification:
Please leave this box empty:

What is the most visible color in our forum?:
What is the name of this forum?:
Shortcuts: ALT+S post or ALT+P preview

Topic summary

Posted by =Siru=
 - Fri 15.09.2017 06:24:07 (UTC+0300)
 :psylach:
Posted by paavo
 - Thu 14.09.2017 21:24:35 (UTC+0300)
 :psycho:
Posted by Lexa
 - Thu 14.09.2017 21:07:24 (UTC+0300)
Toi nyt on apache-ystävällisesti youtube -video jonka saa hiljennettyä ihan sitä klikkaamalla :psp: Olen pehmoksi muuttunut vuosien myötä. :psycho:
Posted by jta
 - Thu 14.09.2017 19:49:15 (UTC+0300)
Apache opettaa... Ei ole mullakaan äänet päällä koneessa. Joskus olisi ihan hyvä että saisi iteltäkin käännettyä äänet pois...
Posted by paavo
 - Thu 14.09.2017 19:46:39 (UTC+0300)
Luojan kiitos ei ole ääniä, ellen erikseen laita kajareista :shock:
Posted by nyyyps
 - Wed 13.09.2017 22:18:47 (UTC+0300)
:psycho:
Posted by jta
 - Wed 13.09.2017 22:15:36 (UTC+0300)
Quote from: Lexa on Wed 13.09.2017 22:13:22 (UTC+0300)
Quote from: nyyyps on Wed 13.09.2017 22:01:39 (UTC+0300)
USKOMATONTA!
SUPERNIKSI!
ET VOI OLLA HÄMMÄSTYMÄTTÄ!
KLIKKAA HETI JA LUE!
Oisin klikannu mutta kun tässä ei ollu mitään linkkiä missään ja mä ihan hämmennyin ja menin jumiin ja koitin sitten klikkaa vaikka mitä ja lopulta mulla oli 126 välilehteä auki missä jokaisessa

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/ldK1gQSSTSo?rel=0&controls=0&showinfo=0;autoplay=1" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
@paavo  :psp:
Posted by Lexa
 - Wed 13.09.2017 22:14:17 (UTC+0300)
Quote from: nyyyps on Wed 13.09.2017 22:13:03 (UTC+0300)
Quote from: Lexa on Wed 13.09.2017 22:11:16 (UTC+0300)
Quote from: nyyyps on Wed 13.09.2017 22:01:12 (UTC+0300)
Quote from: Lexa on Wed 13.09.2017 21:56:58 (UTC+0300)
Quote from: nyyyps on Wed 13.09.2017 21:49:29 (UTC+0300)
Ei se lopulta kaksinen homma ole, ku lyö pari-kolme kiloa vähän korkealaitasempaan pinnotettuun pannuun pikkulämmölle. Välillä sekottelee ja antaa sen keitellä itteään kasaan. Soosi valmistaa melkeen itte ittensä siinä sivussa kun muita hommia kotosalla touhuaa.
Kuulostaa liian helpolta. :think:
Hämmästyt, miten helppoa se sitten oliki. Purkittelee pakasteeseen, jos ei jaksa lasipurkittaa. Vähän ehkä öljyä sekaan jo alussa, vaikka ei se pinnotteeseen pikkulämmöllä muutenkaan ota kiinni. Loppupuolella sitten maustaa ku se on muhinu kasaan. Ihan ministi ruokosokeria laittaa, ni se taittaa kotimaisien laatutomaattien vetisen maun vähän pyöreämmäksi. Chileillä jos jatkaa, ni nehän ehtii maustua ja muhia siellä purkissa.
Täähän alkaa oikeasti kuulostaa ihan siltä että pitää kokeilla jossain välissä :think:
Semmosessa tavallisessa normipaistinpannussa menee helposti kilo. Leikkoo vaan tarpeeksi pieniksi, ni aikansa ku se sose muhii siinä, ni kuorenpalasetkaan ei jää sielua riipimään. En ainakaan ite ole jaksanu kaltata tomaatteja, menee kuorineen hyvin.
Pistän oikeasti korvan taakse, takaraivoon - että tätä lienee kokeiltava joku kerta kun vähän jaksaa käyttää aikaa :jees:
Posted by Lexa
 - Wed 13.09.2017 22:13:22 (UTC+0300)
Quote from: nyyyps on Wed 13.09.2017 22:01:39 (UTC+0300)
USKOMATONTA!
SUPERNIKSI!
ET VOI OLLA HÄMMÄSTYMÄTTÄ!
KLIKKAA HETI JA LUE!
Oisin klikannu mutta kun tässä ei ollu mitään linkkiä missään ja mä ihan hämmennyin ja menin jumiin ja koitin sitten klikkaa vaikka mitä ja lopulta mulla oli 126 välilehteä auki missä jokaisessa

Posted by nyyyps
 - Wed 13.09.2017 22:13:03 (UTC+0300)
Quote from: Lexa on Wed 13.09.2017 22:11:16 (UTC+0300)
Quote from: nyyyps on Wed 13.09.2017 22:01:12 (UTC+0300)
Quote from: Lexa on Wed 13.09.2017 21:56:58 (UTC+0300)
Quote from: nyyyps on Wed 13.09.2017 21:49:29 (UTC+0300)
Ei se lopulta kaksinen homma ole, ku lyö pari-kolme kiloa vähän korkealaitasempaan pinnotettuun pannuun pikkulämmölle. Välillä sekottelee ja antaa sen keitellä itteään kasaan. Soosi valmistaa melkeen itte ittensä siinä sivussa kun muita hommia kotosalla touhuaa.
Kuulostaa liian helpolta. :think:
Hämmästyt, miten helppoa se sitten oliki. Purkittelee pakasteeseen, jos ei jaksa lasipurkittaa. Vähän ehkä öljyä sekaan jo alussa, vaikka ei se pinnotteeseen pikkulämmöllä muutenkaan ota kiinni. Loppupuolella sitten maustaa ku se on muhinu kasaan. Ihan ministi ruokosokeria laittaa, ni se taittaa kotimaisien laatutomaattien vetisen maun vähän pyöreämmäksi. Chileillä jos jatkaa, ni nehän ehtii maustua ja muhia siellä purkissa.
Täähän alkaa oikeasti kuulostaa ihan siltä että pitää kokeilla jossain välissä :think:
Semmosessa tavallisessa normipaistinpannussa menee helposti kilo. Leikkoo vaan tarpeeksi pieniksi, ni aikansa ku se sose muhii siinä, ni kuorenpalasetkaan ei jää sielua riipimään. En ainakaan ite ole jaksanu kaltata tomaatteja, menee kuorineen hyvin.
Posted by Lexa
 - Wed 13.09.2017 22:11:16 (UTC+0300)
Quote from: nyyyps on Wed 13.09.2017 22:01:12 (UTC+0300)
Quote from: Lexa on Wed 13.09.2017 21:56:58 (UTC+0300)
Quote from: nyyyps on Wed 13.09.2017 21:49:29 (UTC+0300)
Ei se lopulta kaksinen homma ole, ku lyö pari-kolme kiloa vähän korkealaitasempaan pinnotettuun pannuun pikkulämmölle. Välillä sekottelee ja antaa sen keitellä itteään kasaan. Soosi valmistaa melkeen itte ittensä siinä sivussa kun muita hommia kotosalla touhuaa.
Kuulostaa liian helpolta. :think:
Hämmästyt, miten helppoa se sitten oliki. Purkittelee pakasteeseen, jos ei jaksa lasipurkittaa. Vähän ehkä öljyä sekaan jo alussa, vaikka ei se pinnotteeseen pikkulämmöllä muutenkaan ota kiinni. Loppupuolella sitten maustaa ku se on muhinu kasaan. Ihan ministi ruokosokeria laittaa, ni se taittaa kotimaisien laatutomaattien vetisen maun vähän pyöreämmäksi. Chileillä jos jatkaa, ni nehän ehtii maustua ja muhia siellä purkissa.
Täähän alkaa oikeasti kuulostaa ihan siltä että pitää kokeilla jossain välissä :think:
Posted by nyyyps
 - Wed 13.09.2017 22:01:39 (UTC+0300)
USKOMATONTA!
SUPERNIKSI!
ET VOI OLLA HÄMMÄSTYMÄTTÄ!
KLIKKAA HETI JA LUE!
Posted by nyyyps
 - Wed 13.09.2017 22:01:12 (UTC+0300)
Quote from: Lexa on Wed 13.09.2017 21:56:58 (UTC+0300)
Quote from: nyyyps on Wed 13.09.2017 21:49:29 (UTC+0300)
Ei se lopulta kaksinen homma ole, ku lyö pari-kolme kiloa vähän korkealaitasempaan pinnotettuun pannuun pikkulämmölle. Välillä sekottelee ja antaa sen keitellä itteään kasaan. Soosi valmistaa melkeen itte ittensä siinä sivussa kun muita hommia kotosalla touhuaa.
Kuulostaa liian helpolta. :think:
Hämmästyt, miten helppoa se sitten oliki. Purkittelee pakasteeseen, jos ei jaksa lasipurkittaa. Vähän ehkä öljyä sekaan jo alussa, vaikka ei se pinnotteeseen pikkulämmöllä muutenkaan ota kiinni. Loppupuolella sitten maustaa ku se on muhinu kasaan. Ihan ministi ruokosokeria laittaa, ni se taittaa kotimaisien laatutomaattien vetisen maun vähän pyöreämmäksi. Chileillä jos jatkaa, ni nehän ehtii maustua ja muhia siellä purkissa.
Posted by Lexa
 - Wed 13.09.2017 21:56:58 (UTC+0300)
Quote from: nyyyps on Wed 13.09.2017 21:49:29 (UTC+0300)
Ei se lopulta kaksinen homma ole, ku lyö pari-kolme kiloa vähän korkealaitasempaan pinnotettuun pannuun pikkulämmölle. Välillä sekottelee ja antaa sen keitellä itteään kasaan. Soosi valmistaa melkeen itte ittensä siinä sivussa kun muita hommia kotosalla touhuaa.
Kuulostaa liian helpolta. :think:
Posted by nyyyps
 - Wed 13.09.2017 21:49:29 (UTC+0300)
Quote from: Lexa on Wed 13.09.2017 21:46:59 (UTC+0300)
Quote from: nyyyps on Wed 13.09.2017 21:43:27 (UTC+0300)
Quote from: Lexa on Wed 13.09.2017 21:40:43 (UTC+0300)
Quote from: nyyyps on Wed 13.09.2017 21:35:09 (UTC+0300)
Quote from: Lexa on Wed 13.09.2017 21:32:51 (UTC+0300)
Quote from: nyyyps on Wed 13.09.2017 21:28:10 (UTC+0300)
Quote from: Lexa on Wed 13.09.2017 21:20:27 (UTC+0300)
Quote from: nyyyps on Wed 13.09.2017 21:11:56 (UTC+0300)
Quote from: Lexa on Wed 13.09.2017 21:00:31 (UTC+0300)
Quote from: nyyyps on Wed 13.09.2017 17:23:58 (UTC+0300)
Quote from: Lexa on Sun 09.03.2008 21:44:34 (UTC+0200)
http://en.wikipedia.org/wiki/Bacchanalia

Tuosta suoraan lainattu tuo sana bakkanaali. :kahvi:
Onko ne muistanu palauttaa sen mitä lainasivat?
Jaa-a, kun muistaiskin että mitähän tuolle kävi :think: Ja mitähän oli sovittu koroiksi......

Oliskohan kaupunninkirjaston arkistoissa jotain tästä? Ehkä menemme jokin päivä tutkimaan ja selaamaan niitä arkistoja. Otetaan mukaan termospullossa lämmintä juomaa ja tehdään voileipiä evääksi. :jepso:
Tämäpä vasta idea :bounce: Semmoinen urbaani picnic vanhan paperin tuoksuisessa tasalämpöisessä arkistoluolassa ::lsmoke
Minun varmaan pitäis varustautua johonki urbaaniarkeologi-seikkailijavaatteisiinki. Tikkuri, nahkainen olkalaukku ja joku semmonen persoonallinen yksityis_kohta. :think:
Ja muistivihkon pitää olla hieno kovakantinen. Ei arkistoja selaillessa muistiinpanoja tehdä mihinkään tiimarivihkoon.
Sellanen musta vahakantinen, jossa on vähintäänkin hienosti erivärinen nauha pitämässä vihon kiinni kun sitä kuljettaa. :bounce:
Juuri sellainen!
Ja ne voileivät kääritään pergamiiniin, niin ne maistuu just oikealta.
Pitää vain syödä ne salaa, ettei saa moitteita arkistojen aarteiden sotkemisesta. :think:

MIKSI HELVETISSÄ 1760-LUVUN KIRKONKIRJOISSA ON KETSUPPIA VÄLISSÄ?
En tosin syö ketsuppia. Kaikista vähiten voileivällä.
Kissakeitto ei tosiaan sovi voileivälle. :think: Ei oikein ruokaan ylipäätään.
Poikkeuksena silloin tällöin, ihan enintään kerran vuodessa, saatan nautiskella rapeiksi paistettuja ranskalaisia Catsoupin kanssa. :jees:
Joskus köyhimpinä hetkinä on lämpimiin leipiin joutunu kutsappia laittamaan, mutta kyllä mie niihinki yritän tomaattimurskaa mielummin. Yleensä sitä tulee tehtyä niin paljon kerralla, että saa esmes lasagnen ja vielä jää purkki tai pari ylitte.
Tehtyä? :blink: Tässä kohtaa mun kirjoittamana ois kyllä lukenu "ostettua" - mä oon laiska :sorry:
Ei se lopulta kaksinen homma ole, ku lyö pari-kolme kiloa vähän korkealaitasempaan pinnotettuun pannuun pikkulämmölle. Välillä sekottelee ja antaa sen keitellä itteään kasaan. Soosi valmistaa melkeen itte ittensä siinä sivussa kun muita hommia kotosalla touhuaa.