News:

Apache IRC:
 #Apachefoorumi
@ irc.irchighway.net

Main Menu

Post reply

The message has the following error or errors that must be corrected before continuing:
Warning: this topic has not been posted in for at least 356 days.
Unless you're sure you want to reply, please consider starting a new topic.
Note: this post will not display until it has been approved by a moderator.
Other options
Verification:
Please leave this box empty:

What is the name of this forum?:
What is the most visible color in our forum?:
Shortcuts: ALT+S post or ALT+P preview

Topic summary

Posted by =Siru=
 - Mon 08.11.2010 07:44:08 (UTC+0200)
Kuulemma ihan kelvollista syötävää tulee tälleenkin

5 dl makaronia (raakaa)
8 dl maitoa
350-400 g jauhelihaa (paistettua)
2 kananmunaa
mausteita oman maun mukaan

Paista ja mausta jauheliha. Laita vuokaan makaronit raakoina sekä jauheliha. Riko kananmunat ja sekoita ne maidon kanssa. Kaada seos vuokaa. Paista 180 asteessa noin 60 min (riippuen uunin tehosta)
Posted by =Juku=
 - Sun 07.11.2010 22:43:49 (UTC+0200)
kastaa lämpimään veteen  :lach:
Posted by jem
 - Sun 07.11.2010 19:20:13 (UTC+0200)
onko se al dente jos pitää vaan 2 minuuttia mikrossa eikä kolmea niinku ohjeessa neuvotaan.  :think:
Posted by =Juku=
 - Sun 07.11.2010 17:22:20 (UTC+0200)
Quote from: Sir SikaTohtori on Tue 07.08.2007 08:20:00 (UTC+0300)
Al Dènte
Kun italialaisilla on liian kiire makarooninsyöntiin, ne kutsuvat raakaa makaroonia "al dente"     :lach:
Posted by Memme
 - Sun 07.11.2010 16:26:26 (UTC+0200)
Jätetään aina al denteksi kun tehdään niin paljon kaikenlaisia wokkipannu- härdellejä   :jepso:

Ja täälläkin tykätään siitä että purutuntumaa on, vaikkei hampaita olekkaan  :psycho:  Miellyttävämpää syödä kun on makaroni pysynyt kiinteänä  :jepso:
Posted by Señorita iCola
 - Sun 07.11.2010 15:20:03 (UTC+0200)
Ohjeen mukaan. Jos on menossa uuniin vielä esim makaronilootan sekaan, saa jopa olla vähän keskeneräistä, kypsyy uunissa loppuun  :nykytaide:
Posted by Kastori
 - Sun 07.11.2010 12:58:45 (UTC+0200)
onhan sifistyneen näköistä mutta se pikkuinen merkki siinä kirjaimen päällä ilmaisee painotettavaa tavua ja kun sanan ensimmäistä tavua painotetaan jo luonnollisestikin niin kirjoitetaan al dente ilman tuota pikku väkästä een päällä..  :nykytaide:
Posted by =Siru=
 - Sun 07.11.2010 10:57:02 (UTC+0200)
Ohjeen mukaisesti. Mut maistelen kypsennyksen edetessä. Hiukan purutuntumaa saa olla.
Posted by Sir Sika
 - Tue 07.08.2007 08:20:00 (UTC+0300)
Al Dènte
Posted by The Phenom
 - Tue 07.08.2007 08:17:42 (UTC+0300)
Vähän ylikeitettynä  :drool:
Posted by Namarit
 - Tue 31.07.2007 23:54:57 (UTC+0300)
No nyt kyl on vaikee valita, salattiin al dente, jauhenlihakeiton seassa todella ylikypsänä ja muuten sitte sopivasti keitettynä..
:blink:
Posted by Danilia
 - Wed 25.07.2007 18:19:11 (UTC+0300)
riippuu käyttötarkotuksesta. mässäilyyn vähä yli mutta muuten aldente  :jepso:
Posted by PajakkiVasseli.com
 - Sun 15.07.2007 13:53:39 (UTC+0300)
ihan hieman yli  :jepso:
Posted by Nemesis
 - Sun 15.07.2007 13:12:39 (UTC+0300)
Quote from: misterjonne on Thu 05.07.2007 18:10:51 (UTC+0300)
Ohjeen mukanen tai hieman al dénte

:jepso: Riippuen käyttötarkoituksesta.
Posted by Lexa
 - Tue 10.07.2007 13:44:32 (UTC+0300)
Vähän ylitte, tai ohjeen mukaan. Pastaruoat kypsinä parhaita. :jepso: