Jätä aivosi narikkaan, ja astu peremmälle 
Apachefoorumi ei vastaa narikkaan jätetyistä aatteista.
Quote from: Diego on Tue 13.11.2007 14:01:03 (UTC+0200)tutkin aihetta Wikipediassa ja sen mukaan passin kanssa pääsee ulkomailleQuote from: Amigo™ on Tue 13.11.2007 13:56:46 (UTC+0200)ehkä siitäkin joku nauttiiQuote from: Diego on Tue 13.11.2007 13:55:21 (UTC+0200)kuinkas sitä nauttiaanQuote from: Amigo™ on Tue 13.11.2007 13:52:28 (UTC+0200)passia kyllä meinasinQuote from: Diego on Tue 13.11.2007 13:16:53 (UTC+0200)mattiinko? Siinä on korkki, ei se siihen tule se maku. Eipä se tosin välttämättä ainakaan huonompaan suuntaan menisi, eikä hajukaan. Pidän matissa nimittäin kaverin kanssa tekemääni simaa (kiljua)... Maku/haju ihan helvetin kauhea, mutta potkua vissiin 35-40...
eipä tee kenenkään mieli edes koskea siihen kun se päivän sukissa muhii
eli viinaa voi hakea halvemmalla sieltä, eikä tarvitse juoda ite tehtyjä kilj... simoja. Tosin esim. Viroon ei tarvitse enää passia joten mitäs sillä sitten tehdään... 
Quote from: Amigo™ on Tue 13.11.2007 13:56:46 (UTC+0200)ehkä siitäkin joku nauttiiQuote from: Diego on Tue 13.11.2007 13:55:21 (UTC+0200)kuinkas sitä nauttiaanQuote from: Amigo™ on Tue 13.11.2007 13:52:28 (UTC+0200)passia kyllä meinasinQuote from: Diego on Tue 13.11.2007 13:16:53 (UTC+0200)mattiinko? Siinä on korkki, ei se siihen tule se maku. Eipä se tosin välttämättä ainakaan huonompaan suuntaan menisi, eikä hajukaan. Pidän matissa nimittäin kaverin kanssa tekemääni simaa (kiljua)... Maku/haju ihan helvetin kauhea, mutta potkua vissiin 35-40...
eipä tee kenenkään mieli edes koskea siihen kun se päivän sukissa muhii

Quote from: Diego on Tue 13.11.2007 13:55:21 (UTC+0200)kuinkas sitä nauttiaanQuote from: Amigo™ on Tue 13.11.2007 13:52:28 (UTC+0200)passia kyllä meinasinQuote from: Diego on Tue 13.11.2007 13:16:53 (UTC+0200)mattiinko? Siinä on korkki, ei se siihen tule se maku. Eipä se tosin välttämättä ainakaan huonompaan suuntaan menisi, eikä hajukaan. Pidän matissa nimittäin kaverin kanssa tekemääni simaa (kiljua)... Maku/haju ihan helvetin kauhea, mutta potkua vissiin 35-40...
eipä tee kenenkään mieli edes koskea siihen kun se päivän sukissa muhii

Quote from: Amigo™ on Tue 13.11.2007 13:52:28 (UTC+0200)passia kyllä meinasinQuote from: Diego on Tue 13.11.2007 13:16:53 (UTC+0200)mattiinko? Siinä on korkki, ei se siihen tule se maku. Eipä se tosin välttämättä ainakaan huonompaan suuntaan menisi, eikä hajukaan. Pidän matissa nimittäin kaverin kanssa tekemääni simaa (kiljua)... Maku/haju ihan helvetin kauhea, mutta potkua vissiin 35-40...
eipä tee kenenkään mieli edes koskea siihen kun se päivän sukissa muhii

Quote from: Diego on Tue 13.11.2007 13:16:53 (UTC+0200)mattiinko? Siinä on korkki, ei se siihen tule se maku. Eipä se tosin välttämättä ainakaan huonompaan suuntaan menisi, eikä hajukaan. Pidän matissa nimittäin kaverin kanssa tekemääni simaa (kiljua)... Maku/haju ihan helvetin kauhea, mutta potkua vissiin 35-40...
eipä tee kenenkään mieli edes koskea siihen kun se päivän sukissa muhii






Page created in 0.047 seconds with 22 queries.