Apachefoorumi.net
Parasta Parsaa Jokaiseen Yöttömään Yöhön.
Olen pehmoksi muuttunut vuosien myötä. 

Quote from: Lexa on Wed 13.09.2017 22:13:22 (UTC+0300)@paavoQuote from: nyyyps on Wed 13.09.2017 22:01:39 (UTC+0300)Oisin klikannu mutta kun tässä ei ollu mitään linkkiä missään ja mä ihan hämmennyin ja menin jumiin ja koitin sitten klikkaa vaikka mitä ja lopulta mulla oli 126 välilehteä auki missä jokaisessa
USKOMATONTA!
SUPERNIKSI!
ET VOI OLLA HÄMMÄSTYMÄTTÄ!
KLIKKAA HETI JA LUE!
<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/ldK1gQSSTSo?rel=0&controls=0&showinfo=0;autoplay=1" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Quote from: nyyyps on Wed 13.09.2017 22:13:03 (UTC+0300)Pistän oikeasti korvan taakse, takaraivoon - että tätä lienee kokeiltava joku kerta kun vähän jaksaa käyttää aikaaQuote from: Lexa on Wed 13.09.2017 22:11:16 (UTC+0300)Semmosessa tavallisessa normipaistinpannussa menee helposti kilo. Leikkoo vaan tarpeeksi pieniksi, ni aikansa ku se sose muhii siinä, ni kuorenpalasetkaan ei jää sielua riipimään. En ainakaan ite ole jaksanu kaltata tomaatteja, menee kuorineen hyvin.Quote from: nyyyps on Wed 13.09.2017 22:01:12 (UTC+0300)Täähän alkaa oikeasti kuulostaa ihan siltä että pitää kokeilla jossain välissäQuote from: Lexa on Wed 13.09.2017 21:56:58 (UTC+0300)Hämmästyt, miten helppoa se sitten oliki. Purkittelee pakasteeseen, jos ei jaksa lasipurkittaa. Vähän ehkä öljyä sekaan jo alussa, vaikka ei se pinnotteeseen pikkulämmöllä muutenkaan ota kiinni. Loppupuolella sitten maustaa ku se on muhinu kasaan. Ihan ministi ruokosokeria laittaa, ni se taittaa kotimaisien laatutomaattien vetisen maun vähän pyöreämmäksi. Chileillä jos jatkaa, ni nehän ehtii maustua ja muhia siellä purkissa.Quote from: nyyyps on Wed 13.09.2017 21:49:29 (UTC+0300)Kuulostaa liian helpolta.
Ei se lopulta kaksinen homma ole, ku lyö pari-kolme kiloa vähän korkealaitasempaan pinnotettuun pannuun pikkulämmölle. Välillä sekottelee ja antaa sen keitellä itteään kasaan. Soosi valmistaa melkeen itte ittensä siinä sivussa kun muita hommia kotosalla touhuaa.![]()

Quote from: nyyyps on Wed 13.09.2017 22:01:39 (UTC+0300)Oisin klikannu mutta kun tässä ei ollu mitään linkkiä missään ja mä ihan hämmennyin ja menin jumiin ja koitin sitten klikkaa vaikka mitä ja lopulta mulla oli 126 välilehteä auki missä jokaisessa
USKOMATONTA!
SUPERNIKSI!
ET VOI OLLA HÄMMÄSTYMÄTTÄ!
KLIKKAA HETI JA LUE!
Quote from: Lexa on Wed 13.09.2017 22:11:16 (UTC+0300)Semmosessa tavallisessa normipaistinpannussa menee helposti kilo. Leikkoo vaan tarpeeksi pieniksi, ni aikansa ku se sose muhii siinä, ni kuorenpalasetkaan ei jää sielua riipimään. En ainakaan ite ole jaksanu kaltata tomaatteja, menee kuorineen hyvin.Quote from: nyyyps on Wed 13.09.2017 22:01:12 (UTC+0300)Täähän alkaa oikeasti kuulostaa ihan siltä että pitää kokeilla jossain välissäQuote from: Lexa on Wed 13.09.2017 21:56:58 (UTC+0300)Hämmästyt, miten helppoa se sitten oliki. Purkittelee pakasteeseen, jos ei jaksa lasipurkittaa. Vähän ehkä öljyä sekaan jo alussa, vaikka ei se pinnotteeseen pikkulämmöllä muutenkaan ota kiinni. Loppupuolella sitten maustaa ku se on muhinu kasaan. Ihan ministi ruokosokeria laittaa, ni se taittaa kotimaisien laatutomaattien vetisen maun vähän pyöreämmäksi. Chileillä jos jatkaa, ni nehän ehtii maustua ja muhia siellä purkissa.Quote from: nyyyps on Wed 13.09.2017 21:49:29 (UTC+0300)Kuulostaa liian helpolta.
Ei se lopulta kaksinen homma ole, ku lyö pari-kolme kiloa vähän korkealaitasempaan pinnotettuun pannuun pikkulämmölle. Välillä sekottelee ja antaa sen keitellä itteään kasaan. Soosi valmistaa melkeen itte ittensä siinä sivussa kun muita hommia kotosalla touhuaa.![]()
Quote from: nyyyps on Wed 13.09.2017 22:01:12 (UTC+0300)Täähän alkaa oikeasti kuulostaa ihan siltä että pitää kokeilla jossain välissäQuote from: Lexa on Wed 13.09.2017 21:56:58 (UTC+0300)Hämmästyt, miten helppoa se sitten oliki. Purkittelee pakasteeseen, jos ei jaksa lasipurkittaa. Vähän ehkä öljyä sekaan jo alussa, vaikka ei se pinnotteeseen pikkulämmöllä muutenkaan ota kiinni. Loppupuolella sitten maustaa ku se on muhinu kasaan. Ihan ministi ruokosokeria laittaa, ni se taittaa kotimaisien laatutomaattien vetisen maun vähän pyöreämmäksi. Chileillä jos jatkaa, ni nehän ehtii maustua ja muhia siellä purkissa.Quote from: nyyyps on Wed 13.09.2017 21:49:29 (UTC+0300)Kuulostaa liian helpolta.
Ei se lopulta kaksinen homma ole, ku lyö pari-kolme kiloa vähän korkealaitasempaan pinnotettuun pannuun pikkulämmölle. Välillä sekottelee ja antaa sen keitellä itteään kasaan. Soosi valmistaa melkeen itte ittensä siinä sivussa kun muita hommia kotosalla touhuaa.
Quote from: Lexa on Wed 13.09.2017 21:56:58 (UTC+0300)Hämmästyt, miten helppoa se sitten oliki. Purkittelee pakasteeseen, jos ei jaksa lasipurkittaa. Vähän ehkä öljyä sekaan jo alussa, vaikka ei se pinnotteeseen pikkulämmöllä muutenkaan ota kiinni. Loppupuolella sitten maustaa ku se on muhinu kasaan. Ihan ministi ruokosokeria laittaa, ni se taittaa kotimaisien laatutomaattien vetisen maun vähän pyöreämmäksi. Chileillä jos jatkaa, ni nehän ehtii maustua ja muhia siellä purkissa.Quote from: nyyyps on Wed 13.09.2017 21:49:29 (UTC+0300)Kuulostaa liian helpolta.
Ei se lopulta kaksinen homma ole, ku lyö pari-kolme kiloa vähän korkealaitasempaan pinnotettuun pannuun pikkulämmölle. Välillä sekottelee ja antaa sen keitellä itteään kasaan. Soosi valmistaa melkeen itte ittensä siinä sivussa kun muita hommia kotosalla touhuaa.
Quote from: nyyyps on Wed 13.09.2017 21:49:29 (UTC+0300)Kuulostaa liian helpolta.
Ei se lopulta kaksinen homma ole, ku lyö pari-kolme kiloa vähän korkealaitasempaan pinnotettuun pannuun pikkulämmölle. Välillä sekottelee ja antaa sen keitellä itteään kasaan. Soosi valmistaa melkeen itte ittensä siinä sivussa kun muita hommia kotosalla touhuaa.

Quote from: Lexa on Wed 13.09.2017 21:46:59 (UTC+0300)Ei se lopulta kaksinen homma ole, ku lyö pari-kolme kiloa vähän korkealaitasempaan pinnotettuun pannuun pikkulämmölle. Välillä sekottelee ja antaa sen keitellä itteään kasaan. Soosi valmistaa melkeen itte ittensä siinä sivussa kun muita hommia kotosalla touhuaa.Quote from: nyyyps on Wed 13.09.2017 21:43:27 (UTC+0300)Tehtyä?Quote from: Lexa on Wed 13.09.2017 21:40:43 (UTC+0300)Joskus köyhimpinä hetkinä on lämpimiin leipiin joutunu kutsappia laittamaan, mutta kyllä mie niihinki yritän tomaattimurskaa mielummin. Yleensä sitä tulee tehtyä niin paljon kerralla, että saa esmes lasagnen ja vielä jää purkki tai pari ylitte.Quote from: nyyyps on Wed 13.09.2017 21:35:09 (UTC+0300)Kissakeitto ei tosiaan sovi voileivälle.Quote from: Lexa on Wed 13.09.2017 21:32:51 (UTC+0300)Juuri sellainen!Quote from: nyyyps on Wed 13.09.2017 21:28:10 (UTC+0300)Sellanen musta vahakantinen, jossa on vähintäänkin hienosti erivärinen nauha pitämässä vihon kiinni kun sitä kuljettaa.Quote from: Lexa on Wed 13.09.2017 21:20:27 (UTC+0300)Minun varmaan pitäis varustautua johonki urbaaniarkeologi-seikkailijavaatteisiinki. Tikkuri, nahkainen olkalaukku ja joku semmonen persoonallinen yksityis_kohta.Quote from: nyyyps on Wed 13.09.2017 21:11:56 (UTC+0300)Tämäpä vasta ideaQuote from: Lexa on Wed 13.09.2017 21:00:31 (UTC+0300)Oliskohan kaupunninkirjaston arkistoissa jotain tästä? Ehkä menemme jokin päivä tutkimaan ja selaamaan niitä arkistoja. Otetaan mukaan termospullossa lämmintä juomaa ja tehdään voileipiä evääksi.Quote from: nyyyps on Wed 13.09.2017 17:23:58 (UTC+0300)Jaa-a, kun muistaiskin että mitähän tuolle käviQuote from: Lexa on Sun 09.03.2008 21:44:34 (UTC+0200)Onko ne muistanu palauttaa sen mitä lainasivat?
http://en.wikipedia.org/wiki/Bacchanalia
Tuosta suoraan lainattu tuo sana bakkanaali.Ja mitähän oli sovittu koroiksi......
Semmoinen urbaani picnic vanhan paperin tuoksuisessa tasalämpöisessä arkistoluolassa
Ja muistivihkon pitää olla hieno kovakantinen. Ei arkistoja selaillessa muistiinpanoja tehdä mihinkään tiimarivihkoon.
Ja ne voileivät kääritään pergamiiniin, niin ne maistuu just oikealta.
Pitää vain syödä ne salaa, ettei saa moitteita arkistojen aarteiden sotkemisesta.
MIKSI HELVETISSÄ 1760-LUVUN KIRKONKIRJOISSA ON KETSUPPIA VÄLISSÄ?
En tosin syö ketsuppia. Kaikista vähiten voileivällä.Ei oikein ruokaan ylipäätään.
Poikkeuksena silloin tällöin, ihan enintään kerran vuodessa, saatan nautiskella rapeiksi paistettuja ranskalaisia Catsoupin kanssa.Tässä kohtaa mun kirjoittamana ois kyllä lukenu "ostettua" - mä oon laiska
Page created in 0.052 seconds with 22 queries.