Vastaa

Huomioi: tämä viesti näytetään vasta kun valvoja on sen hyväksynyt.

Nimi:
Sähköposti:
Aihe:
Otsikon ikoni:

Varmistus:
Suomen itsenäisyyspäivä on? ( muodossa p.p. ):
Kirjoita viereen korostettu sana tästä lauseesta.:

Huomaathan, että viestisi tulee JULKISELLE alueelle.

Oikotiet: paina alt+s lähettääksesi viestin, tai alt+p esikatsellaksesi


Yhteenveto

Kirjoittanut: jta
« : Su 03.11.2019 21:45:39 »

Vessan seinä on nyt tehty loppuun ja kasattu kokonaan. Vesisyteemit paikoillaan jne. Tiskialtaan alle laittelin poistoventtiilin paikoilleen ja jääkaapinkin kunnolla paikoilleen. Alkaa nyt oleen tältä syksyltä/talvelta valmis. Huomenna tarvi kuin laittaa vähän lisää silikonia pesualtaan reunoille niin saapi sitten olla hyvä. Tarvi enää käytännössä kuin tehdä loppusiivous ja laitella talviteloille.

Kirjoittanut: jta
« : Pe 01.11.2019 22:49:38 »

Varmasti on sähköt kovemmilla tuon kopin/rungon elämisen sun muun suhteen.  :jees:

Vesikiertonen lattialämmitys ois kyllä melkoisen mukava kun nyt saa kärvistellä kylmän lattian kanssa. Tosin tuota hieman helpottais kun tiivistäis tuon oven kunnolla. Puuttuu tiivisteet osittain niin melkonen puhuri käy. Huomannu nyt kun tuolla lattian rajassa touhunnu niin heti kun lämpöpuhallin lopettaa puhaltamisen niin vaihtuu heti kylmäksi vedoksi.
Kirjoittanut: paavo
« : Pe 01.11.2019 22:16:02 »

Karavaanarit ryhmässä naamakirjassa oli 2 esimerkkiä vaunun lattialämmön kärähtämisestä.
Yksi oli haistellu jonkun käryävän ja lattiamatto oli jo alkanut pistemäisesti palamaan kun huomasi sen.

Hobbyssa oli sähkölattia, nyt on Adriassa vesikiertoinen lattialämpö

Vaunuthan on huonoilla teillä aika kovassa rääkissä tärinöineen, et sähköt pitää olla jämäkästi tehty.
Tietty rakenteet voi hieman elää et saattaa tulla noita riskijuttuja ajan saatossa.
Kirjoittanut: jta
« : Pe 01.11.2019 22:01:42 »

Ja saman verran vielä tekemättä.  :psycho: Eihän ne pakollisia olisi tehdä vaan minkäs teet kun aina pitää jotain värkätä...

Tänään saatiin loput verkkosähköt vedettyä ja ainakaan toistaseksi ei ole vielä palanut mitään.  :foliopipo: Sai tuon jatkojohdonkin nyt pois lattialta pyörimästä kun on lämmittimelle oma pistorasia. Samalla kun tuolla kaapissa oli taas päällään niin laittelin nuo loput johdotkin vähän siistimmin mitkä on aina unohtunut laittaa ja nuo korit vähän järkevämmille paikoille. Tiskialtaaseen kävin tänään ostaan uuden poistoventtiilin ja oveen uuden kahvan mutta tuon asentaminen saa jäädä kevääseen. Kehtaa alkaa pakkasessa tuota värkkään vaikkei tuossa pitäis olla muutakuin vanha pois ja uusi tilalle.

Kirjoittanut: paavo
« : Pe 01.11.2019 05:35:43 »

Miljoona pientä ja isompaa juttua tehty :psycho:
Kirjoittanut: jta
« : To 31.10.2019 21:47:13 »

Tiskipöydän alle kaappiin sain tehtyä vähän isomman levyn minkä päälle saa vesiastiat ja samalla laittelin niille kiinnityshihnankin niin eivät heilu irtaallaan ja samalla kun tuolla touhisi niin myöskin sen vanhan renkkanan hyllyn tilalle tein uuden hyllyn minne saa laitella jotain tarviketta. Vessakin on nyt suurinpiirtein jo kasassa.

Kirjoittanut: jta
« : Ke 30.10.2019 22:31:41 »

Tuo punapyökki oli aika hyvännäkönen valinta. Nyt altaan kahtapuolta seinät vedetty tuolla. Pitää vielä tuo yksi osa seinästä päällystää niin alkaa sitten oleen noilta osin valmis. Ja tietenkin se levy mikä tulee tuohon patterin päälle. Alkaa oleen jo melkolailla kasassakin tämä eli allas on nyt paikoillaan ja vaatii enää pientä viimeistelyä silikonilla ja peilin kun saapi vielä paikoilleen niin hyvä on. Ja pitää vielä vetää se johto tuolle pistorasialle.

Kirjoittanut: jta
« : Ti 29.10.2019 22:20:37 »

Pikkuhiljaa joo. Malttais vaan päästää talviteloille tämän vaan jotenkin tuntuu että vielä on intoa tehdä. Tosin mikäs tuolla touhutessa kun saa lämpimässä ja riittävässä valossa tehdä.  ::hihsmoke

Vessaan se pikkuhylly tänään päällystetty ja kun ei tuolla leveällä kalvolla kannattanu alkaa seiniä vetään niin aloin sitten tänään värkkään noita sähköjä. Sen verran sai tänään tehtyä että sai yöksi sähköpuhaltimen takaisin toimintaan. Oli melko kötöstys nuo vanhat sähköt kun din-kisko vain ruuvattu seinään kiinni mikä sekin oli melko irtaallaan ja kotilo siihen päälle vain lyöty. Ja muutenkin kun oli siihen kuoreen näverretty yli iso reikä ja johdot irvisteli sieltä näkyvillä niin ei oikein kovin turvalliselta vaikuttanut. Nyt ainakin näyttää paremmalle mutta en tiedä että onko sen turvallisempi kun on itte asennetut.  :psp:

Huomenna jos kävis ostaan kapeampaa kalvoa niin saa seinänkin vedettyä sitten järkevästi ettei jäisi niin paljon hukkaan tavaraa. Saa sitten vetää vessaankin sähköt ja saa kasattua muutenkin loppuun sen.

Kirjoittanut: paavo
« : Ti 29.10.2019 05:36:28 »

Vähitellen käyty kaikki läpi :bounce:
Kirjoittanut: jta
« : Ma 28.10.2019 21:43:54 »

Pöytälevy saatiin tänään tehtyä. Joutuu huomenna käymään hakeen lisää tuota kalvoa kun menikin tuohon takaseinään kaikki niin jäi pöytälevy vielä kalvottamati. Pakko kyllä laittaa tuo vaalea seinä myös jollain kalvolla kun melko hirveän näkönen nyt kun toisella puolella puun värinen seinä ja toisella tuo vaalea. Miettiny että jos ei tuo punapyökki ole kovin hirveän näköinen niin laitella nuo vaaleat seinät sillä. Äkikseltään kuvista näyttäis että ois melko lähelle tuota alkuperästä puupintaa.

Kirjoittanut: =Lutris=
« : Ma 28.10.2019 20:48:47 »

No ei muutakuin tuollaisesta ketjutaljasta modaan.  :psycho:
Osuva ratkaisu äijäluolaan  :lach:
Kirjoittanut: jta
« : Su 27.10.2019 20:29:35 »

Jotain pientä on saatu taas aikaseksi. Tarrottelin nuo katkasijat ja sulakkeet että mikä on mikäkin ja vähän lisää sisustamista tehty. Vessasta purettu nyt pesuallas ja peili pois niin pääsee tekeen uutta levyä pesualtaalle. Samalla jos vetäis tarralla tuo seinän kun tuota jäi melko paljon yli. Oli tuo peili melko työläs irrotettava kun oli silikoonilla vedetty levyyn kiinni. Ei suostunut kuin paloina lähteen. No vahinkoa ei tullut kun olihan tuo jo valmiiksi rikki. Selvisi se syykin että miksi. Toiselta puolelta vedetty korit liian pitkillä ruuveilla ja tulivat kokonaan läpi tuosta seinästä niin ne painanu sitten nuo kulmat särki peilistä.

Kirjoittanut: jta
« : Ke 23.10.2019 14:41:06 »

No ei muutakuin tuollaisesta ketjutaljasta modaan.  :psycho:
Kirjoittanut: Ledskukkuu
« : Ke 23.10.2019 14:13:59 »

Haa, olispa hieno kun olis suhkot paksulla lenkkiketjulla rullaverho. Rullaa auki tai kiinni niin kuulostais vielä ketjutaljalta. :psycho:
Kirjoittanut: jta
« : Ti 22.10.2019 21:45:06 »

Nyt kun ei tuota autoa pysty tekeen niin vaunussa ollu vähän kevyempää hommaa mitä pystyy särkylääkkeiden voimalla tekeen. Kaasuhellaan vaihdettu magneettiventtiili niin nyt pelaa sekin taas. Rullaverhoihin vaihdettu mekanismit kuulaketjullisiksi ja pientä sisustamistakin tehty.  :ksipeli: Vessaan pitäisi allas vaihtaa ja samalla joutunee tekeen sen hyllyn uusiksi. Led-nauha vedetty kattoon ja sähköt kytketty niin nyt pääsee sitten leikkiin valaistuksen kanssa.

alternate login