Vastaa

Huomioi: tämä viesti näytetään vasta kun valvoja on sen hyväksynyt.

Nimi:
Sähköposti:
Aihe:
Otsikon ikoni:

Varmistus:
Suomen itsenäisyyspäivä on? ( muodossa p.p. ):
Tämän tekstin väri on?:

Huomaathan, että viestisi tulee JULKISELLE alueelle.

Oikotiet: paina alt+s lähettääksesi viestin, tai alt+p esikatsellaksesi


Yhteenveto

Kirjoittanut: jta
« : eilen kello 21:08:20 »

Tuli tutkittua tuota kun ei tuo toinen kaasupoltin pelannu tuossa hellassa. Ei toiminut muutenkuin pitämällä nappia kokoajan pohjassa. Liekkivahtia epäilin ja ostin uuden mutta vika onkin siinä magneettiventtiilissä jota tuo vahti ohjaa. Ei heti hoksannut kokeilla että siirtyykö vika jos vaihtaa venttiilin hanasta toiseen. Pitää tuo jossain välissä hommata uusi. Pientä varusteluakin tehty ja pöytä päällystetty uusiksi. Rullaverhoihin vaihdettu jousimekanismin tilalle tuo ketjumallinen mekanismi kun olivat jo melko kuoleentuneet nuo jouset. Autoonkin tuli peilit vaihdettua niin saa nuo lisäpeilit kiinni. Joutuu tosin hieman lisäpeilin alakiinnikettä muokkaan kun ei ota kunnolla peiliin kiinni.

Kirjoittanut: jta
« : eilen kello 20:59:33 »

Vois taas vähän päivitellä tapahtuamia kun sa taas kameran tyhjättyä. Paljoa ei ole nyt tapahtunu mutta jotain kuitenkin. Takavalot pelaa ja etu äärivalot vaihdettu ledeihin... Lisää valoja hommailtu ja joskus nekin yrittää masennella. Tuonne etuluukun alle piti alumiininen kisko laittaa että sai muovia vähän oikeaan muotoonsa ja sai samalla laitettua renksun lukkoa varten. Luukun saranakin korjattu kun vähän meinasi repsottaa.

Kirjoittanut: jta
« : Pe 23.08.2019 21:55:01 »

Tuloo ihan kokemuksesta...
Kirjoittanut: Pokerface
« : Pe 23.08.2019 21:37:38 »

Älä aliarvioi itsees  :bounce:
Kirjoittanut: jta
« : Pe 23.08.2019 21:34:28 »

 :psylach:

Kloroformi ei kyllä kuulunut ostoslistalle mutta nuo punaiset verhot saattaa ehkä olla mahdolliset riippuen siitä että oliko mulla vielä tuota pornon punaista kangasta jäljellä. Pitäisi tuohon sängyn eteen tehdä verho niin saa samalla tuon yläpetin peitettyä jos siellä pitää matkatavaroita.

kunnon kiksautuskömmeli, ei oo enää naisista pulaa kun tuon johonkin parkkeeraa   :serlokkismoke:
Kyllä ne vähäisetkin naiset jotka ehkä voisivat kiinnostua kaikkoaa siinä vaiheessa kun näkeevät että mikä tuota kömmeliä asustaa... Pitäisköhän tuo nimetäkkin kömmeliksi kun kaverilla lukee asuntoautossa että komposti  :think:
Kirjoittanut: Pokerface
« : Pe 23.08.2019 20:50:07 »

No niin, ota jta neuvosta vaari  :psp:
Kirjoittanut: Pokerface
« : Pe 23.08.2019 20:49:01 »

 :psylach:
Kirjoittanut: paavo
« : Pe 23.08.2019 20:29:31 »

Punaset verhot ja vähän tunnelmakynttilöitä kloroformia unohtamatta

Kirjoittanut: Pokerface
« : Pe 23.08.2019 20:24:14 »

Sehän alkaa olemaan valmis neitsytmatkalleen :bounce: :bounce:
kunnon kiksautuskömmeli, ei oo enää naisista pulaa kun tuon johonkin parkkeeraa   :serlokkismoke:
Kirjoittanut: Pokerface
« : Pe 23.08.2019 20:09:17 »

No perkele, helppo facelift 👍
Kirjoittanut: paavo
« : Ke 21.08.2019 05:44:49 »

Sehän alkaa olemaan valmis neitsytmatkalleen :bounce: :bounce:
Kirjoittanut: jta
« : Ti 20.08.2019 21:38:20 »

Nyt kun on sisältä suunnilleen jo tehtynä niin tietenkin pitää alkaa suunnitteleen valoja. Äärivalot jo osteltu ja lisää pitää vielä hommailla.

Aloin katteleen noita takavaloja kun ovat vähän elähtäneet että on kovasti samannäköiset kuin nuo led-valot mitkä mulla on ollu hyllyssä jo vuosia niin aloin huvikseen mallaan noiden talmujen paikalle niin kattelin että on justiinsa saman kokosetkin. Ruuvasin klasit pois ja aloin mallaan tuota pelkkää led osaa paikoilleen niin kävi sen verran peikkomainen flaksi että nuohan käykin suoraan vanhoihin pohjiin kiinni eli ei tarvinu kuin ottaa nuo heijastimet polttimoineen pois, kytkeä johdot ja ruuvata valot kiinni. Modernit valot vanhalla ulkonäöllä.  :psycho: Vielä en kuitenkaan kerinny testaileen noita että miltä näyttävät valot päällä.

Kirjoittanut: jta
« : Ti 20.08.2019 21:29:00 »

Vaunu aikalailla sisältä nyt siisti kun saatu sähköt tehtyä melkolailla loppuun ja siivottua katosta lattiaan. Kirjaimellisesti. Alkanu jo pikkuhiljaa varustelu noiden tarvikkeidenkin kanssa että mitä tuolla voisi tarvia.

Kirjoittanut: IsoP
« : Su 11.08.2019 13:38:33 »

Kappas, Suviseurat osu siis aika lähelle  :psycho:

Siisti tuo on verrattuna erääseenkin päältä täysin sammaloituneeseen koppiin joka oli uuden hohtavanvalkean lyttynokkavolvon perässä. Tuli mieleen että loppuko rahat autonostoon ja pitää vetää perässä koppia joka on yrittäny muuttua näkymättömäksi metsässä viimeiset 30 vuotta  ::osmoke
Kirjoittanut: jta
« : La 10.08.2019 22:34:26 »

On tuolla edellinen omistaja käynytkin seuroissa kun viimevuotinen parkkilipuke löytyi tuolta.  ::hihsmoke Kunhan saa radion taas kytkettyä niin pitää muutama tunti soittaa kunnollista siantappoheviä että saa pahan karman pois tuolta.  :psp:

Vaan on tuossa melkosesti kolhua ja kulumaa päälläkin päin mutta voisi toki olla pahempikin kun kuitenkin 32 vuotta vanha vaunu.