Kebabohjeet

Started by Dimmu Burger, Fri 15.06.2007 23:59:15 (UTC+0300)

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Kastori

naudanjauhelihaa oli mulla ja semmosta kuivahkoa kiinteätä ei niin kivanmakusta pötköä..

Esinahka-Einari


Esinahka-Einari


NaiNeN

Tekkiin 700g paketista kaks pikku pötköä, maustoin ne ihan oman mieleni mukkaan ja toiseen laitoin lisäksi valkosipulia. Kattotaan mitä tullee  :bounce:
Sekoitan ruokaani Kitekattia. Mainoksen mukaan se pitää mirrin virkeänä ja karvan kiiltävänä.


Quidquid latine dictum sit, altum videtur. Futue te ipsum.

NaiNeN

Sekoitan ruokaani Kitekattia. Mainoksen mukaan se pitää mirrin virkeänä ja karvan kiiltävänä.


Quidquid latine dictum sit, altum videtur. Futue te ipsum.

Betonishamaani

Sitten kun se vielä vasta toisena päivänä olis parhaimmillaan :sdfg:
Note to self: Älä avaa Tuomarin triidejä. Mielessä pyörii nyt vain ihmistuhatjalkaiset, paskan syöminen ja höpsähtäneet lääkärisedät.

Quote from: NaiNeN on Thu 25.07.2013 19:38:41 (UTC+0300)
Mie eilen mietin että mitäköhän tuommonen vankilapsykiatri sanois Tuomarista  :think:



NaiNeN

Tuo valkosipulinen on aivan sairaan hyvää  :drool:

Vieläku hajen Hapitsusta sitä vit kebab sååsia  :drool:

Koostumus olis saanu olla tiiviimpi, mutten oikein jaksanukkaan siihen panostaa :sdfg:
Sekoitan ruokaani Kitekattia. Mainoksen mukaan se pitää mirrin virkeänä ja karvan kiiltävänä.


Quidquid latine dictum sit, altum videtur. Futue te ipsum.

=Siru=

Quote from: Esinahka-Einari on Sun 01.04.2012 15:33:53 (UTC+0300)
tein ja teen toistekin :shock:
Senverran pitää mainita ettei se kovin halpaa ole kun kauan pitää uunissa kypsentää  ::osmoke ::hihsmoke
Note: this post will not display until it has been approved by a moderator.

Esinahka-Einari


Hiivatulehdus

Ro!sks1ista..
Ihan paska läppä. Voi vittu apassi foorumi -.-

Quick Reply

Warning: this topic has not been posted in for at least 356 days.
Unless you're sure you want to reply, please consider starting a new topic.

Note: this post will not display until it has been approved by a moderator.

Name:
Verification:
Please leave this box empty:

What is the name of this forum?:
What is the most visible color in our forum?:
Shortcuts: ALT+S post or ALT+P preview