Juusto vai makkara alimmaiseksi leivän päälle?

Started by Señorita iCola, Fri 07.03.2008 16:07:55 (UTC+0200)

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Laitatko sinä leivän (ja voinkin) päälle juuston vai makkaran alimmaiseksi, jos laitat kumpaakin samaan aikaan?

Juusto
Makkara

Señorita iCola

Quote from: eipassaa on Sun 06.09.2009 21:41:33 (UTC+0300)
Quote from: Pokerface on Sun 06.09.2009 21:38:15 (UTC+0300)
Juusto päälle, ei tule sormet rasvaiseksi  :nykytaide:
Täsmälleen oikea tyyli ja perustelu  :good:
Siitä juustostako te sitten kiinni otatte leipää  :toktok: Makkara tietysti päälle, muuten maku sekoittuu ikävästi  :nykytaide:
Menestykseen on kaksi sääntöä:
1. Älä koskaan paljasta kaikkea.

NaiNeN

Sekoitan ruokaani Kitekattia. Mainoksen mukaan se pitää mirrin virkeänä ja karvan kiiltävänä.


Quidquid latine dictum sit, altum videtur. Futue te ipsum.

Señorita iCola

Niin kertokaas nyt miullekkin kun kerta sormet tahmaantuu, niin siitäkö leivän päältä aina otatte kiinni? Eli jos leivällä on pelkkää voita niin on sormet ihan rasvassa?  :psp: Mie ainakin yleensä otan leivästä sieltä reunoista, ei mee möhnää sormiin vaikka miten päin olisi  :nykytaide:
Menestykseen on kaksi sääntöä:
1. Älä koskaan paljasta kaikkea.

Josse

Kyllä sitä makkaraa ja juustua tursuaa reunoista yli oikeassa voileivässä  :ras:
WARNING:

This post may contain absolute bullshit. Viewer discretion necessary !

Señorita iCola

Quote from: eipassaa on Mon 07.09.2009 15:31:43 (UTC+0300)
Kyllä sitä makkaraa ja juustua tursuaa reunoista yli oikeassa voileivässä  :ras:
No jos tursuaa niin sittenhän makkara on monilla siinä alimmaisena sotkemassa  :nykytaide:
Menestykseen on kaksi sääntöä:
1. Älä koskaan paljasta kaikkea.


-teme-

Kun laittaa juusto päällimmäiseks nii voi pitää kunnolla kiinni leivästä ja niistä muista täytteistä etteivät pääse karkuu luikkimaan ilman että näpit menee ihan rasvaseks :yoppilas:

Kumimuna

Horatsu MauMau ::lsmoke

NaiNeN

Quote from: Icola on Mon 07.09.2009 15:28:43 (UTC+0300)
Niin kertokaas nyt miullekkin kun kerta sormet tahmaantuu, niin siitäkö leivän päältä aina otatte kiinni? Eli jos leivällä on pelkkää voita niin on sormet ihan rasvassa?  :psp: Mie ainakin yleensä otan leivästä sieltä reunoista, ei mee möhnää sormiin vaikka miten päin olisi  :nykytaide:

Mulla on peukku leivän alla ja pari sormee päällä ettei täytteet tipu
Sekoitan ruokaani Kitekattia. Mainoksen mukaan se pitää mirrin virkeänä ja karvan kiiltävänä.


Quidquid latine dictum sit, altum videtur. Futue te ipsum.


The Änes

Normaalisti juusto alle, jos leivän lämmittää taas niin yleensä juusto päällimmäiseks.
Silloin tällöin olen kylläkin laittanu juuston alimmaiseks lämmitettäessäkin että se tavallaan liimais sen lihan kiinni leipään :jees:

l am the bastard son - evil inborn, Satan in tip-top, from head to toe
Just look at me, sense my blitz, down riding route 666


I was born to lose but Im built for booze..

Quick Reply

Warning: this topic has not been posted in for at least 356 days.
Unless you're sure you want to reply, please consider starting a new topic.

Note: this post will not display until it has been approved by a moderator.

Name:
Verification:
Please leave this box empty:

What is the most visible color in our forum?:
What is the name of this forum?:
Shortcuts: ALT+S post or ALT+P preview