Opas oikeaoppiseen greipin syöntiin

Started by Josse, Tue 06.09.2011 11:16:38 (UTC+0300)

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Josse




Leikataan vihannes katkoviivaa pitkin poikki ja lusikoidaan vihanneksen sisältö kitusiin  :jees:
Valkoisen mähmän voi ja pitää jättää syömättä :aatu:
Siemenet saa syyä jos haluaa  :jees:
WARNING:

This post may contain absolute bullshit. Viewer discretion necessary !

Señorita iCola

Toisessa päässä olevan jutun mie ymmärrän mikä se on, kun hedelmä on siitä kiinni puussa, mutta miks toisella puolella on kanssa juttu  :umn:
Menestykseen on kaksi sääntöä:
1. Älä koskaan paljasta kaikkea.

Josse

WARNING:

This post may contain absolute bullshit. Viewer discretion necessary !

NaiNeN

Mie leikkaisin terävällä kokkiveitselläni kuoret ja kalvot pois ja sitten puhtaiksi lohkoiksi :nykytaide:
Sekoitan ruokaani Kitekattia. Mainoksen mukaan se pitää mirrin virkeänä ja karvan kiiltävänä.


Quidquid latine dictum sit, altum videtur. Futue te ipsum.

nyyyps

Allekirjoitukset näkyvät jokaisen viestin tai yksityisviestin alla. Voit käyttää BBCodea ja hymiöitä allekirjoituksessasi.

Josse

WARNING:

This post may contain absolute bullshit. Viewer discretion necessary !

nyyyps

Allekirjoitukset näkyvät jokaisen viestin tai yksityisviestin alla. Voit käyttää BBCodea ja hymiöitä allekirjoituksessasi.

Josse

WARNING:

This post may contain absolute bullshit. Viewer discretion necessary !

nyyyps

Ei vanukaspurkkia leikata, siinon semmonen kansi, joka kulmasta vetämällä lähtee auki. :blink:
Allekirjoitukset näkyvät jokaisen viestin tai yksityisviestin alla. Voit käyttää BBCodea ja hymiöitä allekirjoituksessasi.

Josse

WARNING:

This post may contain absolute bullshit. Viewer discretion necessary !

Quick Reply

Warning: this topic has not been posted in for at least 356 days.
Unless you're sure you want to reply, please consider starting a new topic.

Note: this post will not display until it has been approved by a moderator.

Name:
Verification:
Please leave this box empty:

What is the most visible color in our forum?:
What is the name of this forum?:
Shortcuts: ALT+S post or ALT+P preview