Voorumin karppaus-kulinaristi-intoilijat

Started by Kumimuna, Tue 10.01.2012 22:13:55 (UTC+0200)

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Kumimuna

Öö, tota en mä juopottelua ole lopettanut, vähentänyt ja vaihtanut oluen
punkkuun :jees:
Paino on tippunut reilun viikon aikana pari kiloa, mittanauhaa en ole
heilutellut, mutta vyön saapi laittaa pykälän kireemmälle kuin ennen ja
kohta mahtuu rippikoulupuku päälle ::hihsmoke
Aiemmin mainittu jo, närästykset on loppuneet oikeestaan kokonaan,
ei tartte enää rennietä olla joka mutkassa napsimassa :bounce:
Horatsu MauMau ::lsmoke

=Juku=


Me first (rules of traffic)

Kumimuna

Kohta taas ääriainekset nussii kaikki voit hyllystä, pitäsköhän
lähteä hamstraamaan :think:
Tottapuhuen, 1/2kg paketti on lojunut reilun viikon kaapissa, ja vaikka
on safkaa laitettu päivittäin, siitä on yli puolet jäljellä vaikka meitä
on 2 :jees:
Horatsu MauMau ::lsmoke

Señorita iCola

Raskas syöminen ja kalja kyllä varmana närästää  ::hihsmoke Se on hyvä jotta näkyy painossa ja vyössäkin, innostaa enempikin jatkamaan.
Menestykseen on kaksi sääntöä:
1. Älä koskaan paljasta kaikkea.

Kumimuna

Jooja ku mie oon oikeesti ollu aina karmee ruuansuoja, käsittämättömiä
määriä safkaa/vrk ja siihen tolkuton määrä olutta päälle.
Nyt kun työkin vielä on vähintään kevyttä, ei safka pala enää samallailla
ku ennen.
Minusta parempi näin, ainoo että pitäs vielä opetella syömään sopivia
määriä, erilainen ruoka maistuu vaan niin helevetin hyvälle ::hihsmoke
Nyt näyttäis, että pari kunnon sapuskaa/vrk riittäis, täytyy vissiin
lounas ruveta jättämään väliin :think:
Horatsu MauMau ::lsmoke

Señorita iCola

Kantsinee siitä kohtalaisen säännöllisestä rytmistä kuiteski kiinni pitää ettei ala vaan paria kunnon ateriaa päivään syömään, syöpi vaikka sitten vähempi kerralla.
Tai jos sille tuntuu nii kai sitä kokeilla aina voi miten pärjää, itehhän sen parhaiten tietää mikä riittää  :jepso:
Menestykseen on kaksi sääntöä:
1. Älä koskaan paljasta kaikkea.

=Juku=

Quote from: Kumimuna on Tue 17.01.2012 22:44:57 (UTC+0200)
Nyt näyttäis, että pari kunnon sapuskaa/vrk riittäis, täytyy vissiin
lounas ruveta jättämään väliin :think:
Minulla on jo monta vuotta syömisen perustahti ollut kunnon aamiainen ja iltapäivällä toinen sapuska. Illalla juuri sen verran, ettei maha herätä kurinallaan.
Reissussa tuo iltapäiväruoka siirtyy iltaan, jolloin tietysti heti mahan toiminta kertoo että ei ole normirytmi.
Autoa on kuitenkin mukavampi ajaa jos kaikki veri ei ole mahaa hoitamassa.

Me first (rules of traffic)

Kumimuna

Joo, mie pöljäke tänään ajankanssa laittelin TUKEVAN aamupalan, siittä
sitten eväät kainalossa duuniin, viien aikaan vetäsin eväät naamariin, eikä
nekään olleet mitkään pikkupoikapupellukset, nyt ei nälätä pätkääkään :nopsu:
Pitäs tuo aamari ottaa vähän keposempana ja sitten samanmoinen kaloripommi
iltapäivästä/illasta, ettei olis ähkyvä :sdfg:
Horatsu MauMau ::lsmoke

=Siru=

Mites hinta?  Menekö karppauksessa enemmän rahaa kuin entisellä menetelmällä? Ja syökö koko perhe samaa safkaa?
Note: this post will not display until it has been approved by a moderator.

Löylyttäjä

#269
Quote from: Lady iCola on Tue 17.01.2012 22:49:47 (UTC+0200)
Kantsinee siitä kohtalaisen säännöllisestä rytmistä kuiteski kiinni pitää ettei ala vaan paria kunnon ateriaa päivään syömään, syöpi vaikka sitten vähempi kerralla.
Tai jos sille tuntuu nii kai sitä kokeilla aina voi miten pärjää, itehhän sen parhaiten tietää mikä riittää  :jepso:
Ei se säännöllinen rytmi niin välttämätön ole, jokainen syö tietysti tavallaan mutta turha sillä on pelotella :jees:
E. tai siis on se säännöllisyys ihan hyväksi, mutta ei niitä ateriakertoja tarvitse olla niin paljon :nope:

Quick Reply

Warning: this topic has not been posted in for at least 356 days.
Unless you're sure you want to reply, please consider starting a new topic.

Note: this post will not display until it has been approved by a moderator.

Name:
Verification:
Please leave this box empty:

What is the most visible color in our forum?:
What is the name of this forum?:
Shortcuts: ALT+S post or ALT+P preview