News:

Jätä aivosi narikkaan, ja astu peremmälle :moi:
Apachefoorumi ei vastaa narikkaan jätetyistä aatteista.

Main Menu

Voorumin karppaus-kulinaristi-intoilijat

Started by Kumimuna, Tue 10.01.2012 22:13:55 (UTC+0200)

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

jta

Quote from: Kumimuna on Thu 19.01.2012 23:12:04 (UTC+0200)
Pitää hiilareita lisätä jossain kohti, ettei katoa maisemista :jepso:
Pian saa kovemmalla tuulella laittaa kiviä taskuun.  :psycho:

Mutta hitto jos tuolla karppaamisella pääsee tuollaisiin vauhteihin painonpudotuksessa niin tuotahan sietää kohta harkita.  ::tuplao

Kumimuna

Tsot tsot, karppaaminenhan on joutava muotivillitys, ei semmosta kukaan
tosimies  :ksipeli:
Tehokkaaltahan tuo tuntuu, kieltämättä, pitäs vaan osata pysäyttää
johonkin kohti, ettei pamaha alipainon puolelle pahemmin, ei sekään
ole kivaa :nope:
Horatsu MauMau ::lsmoke

Kisu

Kyllä se varmaan hidastuukin jossain vaiheessa  :jepso:
Mä otin evääksi grillibalkania, meinaan ruokatunnilla tehdä uunimakkaraa, väliin vaan tomaattia ja reippaasti juustoa  :drool:

=Siru=

Minunpitäis liittyä anonyymeihin hiilarisyöppöihin, *piip* että ottaa lujille vähentää leipää.
Note: this post will not display until it has been approved by a moderator.

NaiNeN

Sekoitan ruokaani Kitekattia. Mainoksen mukaan se pitää mirrin virkeänä ja karvan kiiltävänä.


Quidquid latine dictum sit, altum videtur. Futue te ipsum.

Kisu

Varsinkin silloin, jos lähtee liikkeelle ihan pullamössölinjalta  :jepso:

Löylyttäjä

Nestettä lähtee alkuun kovaa tahtia, mutta kyllä se tahti hidastuu ja jos mitään ei muuta niin se paino jää sitten johonkin kohtaan :jees:

Tieko

Failure to evolve is a failure to us all

"Hetkinen... Eihän tämä ole tennistä. Tämä on anaaliseksiä."

Kumimuna

Horatsu MauMau ::lsmoke

Kisu

Tänään en kokkaile, tänään tämä rouva hakee vain grillibroilerin kaupasta  :good:

Quick Reply

Warning: this topic has not been posted in for at least 356 days.
Unless you're sure you want to reply, please consider starting a new topic.

Note: this post will not display until it has been approved by a moderator.

Name:
Verification:
Please leave this box empty:

What is the most visible color in our forum?:
What is the name of this forum?:
Shortcuts: ALT+S post or ALT+P preview