Voorumin karppaus-kulinaristi-intoilijat

Started by Kumimuna, Tue 10.01.2012 22:13:55 (UTC+0200)

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Señorita iCola

Menestykseen on kaksi sääntöä:
1. Älä koskaan paljasta kaikkea.

The Änes


l am the bastard son - evil inborn, Satan in tip-top, from head to toe
Just look at me, sense my blitz, down riding route 666


I was born to lose but Im built for booze..

Hiivatulehdus

Ro!sks1ista..
Ihan paska läppä. Voi vittu apassi foorumi -.-

Kumimuna

Teriyaki kalkkunafileitä, koskenlaskija-pekoni-kermakastiketta ja juustolla kuorrutettuja
paistettuja tomaatinviipaleita :drool:
Horatsu MauMau ::lsmoke

NaiNeN

Sekoitan ruokaani Kitekattia. Mainoksen mukaan se pitää mirrin virkeänä ja karvan kiiltävänä.


Quidquid latine dictum sit, altum videtur. Futue te ipsum.

Kumimuna

Heitä ne kanat kiirastuleen, kolkkuna on hemmetin paljon mehevämpää :drool:
Horatsu MauMau ::lsmoke

NaiNeN

Sekoitan ruokaani Kitekattia. Mainoksen mukaan se pitää mirrin virkeänä ja karvan kiiltävänä.


Quidquid latine dictum sit, altum videtur. Futue te ipsum.

Kumimuna

No sitten sikaa :drool:
Mulla ei putoo kana oikeen missään muodossa, humalapäissään
liekkisiivet ehkä, kun ei oo ihan ruutikuivia ja maustetta on senverran,
ettei maistu kanalta pätkääkään :psp:
Horatsu MauMau ::lsmoke

NaiNeN

Mie taas  syön lähes aina kanaa ja joskus naudanjauhelihaa  ::hihsmoke
Kanastahan saa helposti just senmakusenko tahtoo  :jepso:
Sekoitan ruokaani Kitekattia. Mainoksen mukaan se pitää mirrin virkeänä ja karvan kiiltävänä.


Quidquid latine dictum sit, altum videtur. Futue te ipsum.

Kumimuna

Horatsu MauMau ::lsmoke

Quick Reply

Warning: this topic has not been posted in for at least 356 days.
Unless you're sure you want to reply, please consider starting a new topic.

Note: this post will not display until it has been approved by a moderator.

Name:
Verification:
Please leave this box empty:

What is the name of this forum?:
What is the most visible color in our forum?:
Shortcuts: ALT+S post or ALT+P preview