Voorumin karppaus-kulinaristi-intoilijat

Started by Kumimuna, Tue 10.01.2012 22:13:55 (UTC+0200)

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Señorita iCola

Menestykseen on kaksi sääntöä:
1. Älä koskaan paljasta kaikkea.

Kumimuna

Horatsu MauMau ::lsmoke

Kastori

muumimurskaan kun sekottaa vielä delfiinisäilykepurkin ni johan on ateria valmis..  ::osmoke

Señorita iCola

Menestykseen on kaksi sääntöä:
1. Älä koskaan paljasta kaikkea.

Kumimuna

Quote from: Kastori on Sun 29.01.2012 21:59:04 (UTC+0200)
muumimurskaan kun sekottaa vielä delfiinisäilykepurkin ni johan on ateria valmis..  ::osmoke
Tää muuten toimii yllättävän hyvin :jees:
Horatsu MauMau ::lsmoke

Löylyttäjä

Puolikas jäävuorisalaatti, pari tomaattia, punasipuli, reilut 200g muumimurskaa ja purkki tonnikalaa käy hyvin iltapalasta  :drag:
Yleensä tuli vielä oliiviöljyä loroteltua runsaastikin sekaan että saa varmasti tarpeeksi energiaa ::hihsmoke

Kumimuna

3 rehtiä porsaanfilettä, muumimurskaa, kriikkusalaattia yhvällä kastikkeella
ja perään vielä leipäjuustoa tukeva viipale, taas jaksaa nukkua :good:
Horatsu MauMau ::lsmoke


Kumimuna

Horatsu MauMau ::lsmoke

Kisu

Mä tein äsken kukkakaali-parsakaalimuussia ja sen kanssa lihapullia valkosipulisessa Creme Bonjourissa, vähänkö oli hyvää  :drool:

Quick Reply

Warning: this topic has not been posted in for at least 356 days.
Unless you're sure you want to reply, please consider starting a new topic.

Note: this post will not display until it has been approved by a moderator.

Name:
Verification:
Please leave this box empty:

What is the most visible color in our forum?:
What is the name of this forum?:
Shortcuts: ALT+S post or ALT+P preview