Mitäs kokkaillaan II

Started by Susey, Thu 12.09.2013 15:22:48 (UTC+0300)

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

nyyyps

Ei kesällä, syksystä. :jees:
Tänään on vähän jämäruokapäivä. Huomenna jos jaksais taas panostaa. :jepso:
Allekirjoitukset näkyvät jokaisen viestin tai yksityisviestin alla. Voit käyttää BBCodea ja hymiöitä allekirjoituksessasi.

Esinahka-Einari

Mutta kesällä eivät ole jäässä :pässi: :goofy:

Sama juttu, juureksista tikkuja ja kananpiffejä pakkasesta

nyyyps

Juuri näin, kasvikunnan tuotteet jääkaapista pois vanhenemasta ja pakkasesta joku lihakunnan tuote kylkeen. ::hihsmoke
Allekirjoitukset näkyvät jokaisen viestin tai yksityisviestin alla. Voit käyttää BBCodea ja hymiöitä allekirjoituksessasi.

Esinahka-Einari


nyyyps

Jämäruokalinjalla tämäkin päivä: jääkaapista löytyi kaali, pakasteesta poron jauheliha.
Allekirjoitukset näkyvät jokaisen viestin tai yksityisviestin alla. Voit käyttää BBCodea ja hymiöitä allekirjoituksessasi.

Ledskukkuu

Parempi myöhään jos ei silloinkaan.

Esinahka-Einari


=Siru=

Note: this post will not display until it has been approved by a moderator.

Esinahka-Einari

Taidan ostaa vaan kokkikartanon valmiskeittoa..keittoa siis täälläkin

=Juku=

600 g files de pescado poco denso
1 Pesto genovese (190 g)
2 tomates  (lonchas)
2 naranjas   (lonchas)

Coloque los files de pescado en una fuente para horno. Cubra con el pesto.
Coloque las rodajas de tomate y naranjas por encima.
Hornee en el horno a 225 grados durante 20-25 minutos.
Servir con pasta o patatas.

600 g kalafileitä (pakaste - vaikkapa turskaa)
1 genovalainen pestopurkki
2 tomaattia siivuina
2 appelsiinia siivuina

Laita fileet uunipannun pohjalle ja peitä pestolla.
Sitten nuo siivut päälle.
uuniin 225 °C 20 minuutiksi
lisukkeeksi makaronia tai perunoita.



Mikähän tökki  :serlokkismoke:

Me first (rules of traffic)

Quick Reply

Note: this post will not display until it has been approved by a moderator.

Name:
Verification:
Please leave this box empty:

What is the most visible color in our forum?:
What is the name of this forum?:
Shortcuts: ALT+S post or ALT+P preview