Mitäs kokkaillaan II

Started by Susey, Thu 12.09.2013 15:22:48 (UTC+0300)

Previous topic - Next topic

0 Members and 3 Guests are viewing this topic.

Esinahka-Einari


Tieko

pulled pork on uunissa tuloillaan, vasta 21 tuntia ollu uunisa. vielä  muutama tunti niin vois koittaa minkälaista tuli :jees:
Failure to evolve is a failure to us all

"Hetkinen... Eihän tämä ole tennistä. Tämä on anaaliseksiä."

PajakkiVasseli.com

Yhvää on joo ^  :drool: :drool:

Possun sisäfileen otin lämpeemään.Kylkeen kastike ja kermaperunat. :bounce:
Quote from: Hepskukkuu on Sat 12.04.2014 01:22:03 (UTC+0300)
Foorumi on kuin sima, kaikki käy osa on rusinoita ja passeli on vahingossa sekaan eksynyt luumu.... :think: :psp:

Tieko

Failure to evolve is a failure to us all

"Hetkinen... Eihän tämä ole tennistä. Tämä on anaaliseksiä."

Esinahka-Einari


The Änes

Juota possulle kastiketta. Pistä possulle foliohattu. Pistä possu uuniin ja anna olla siellä pitkään. :psp:

l am the bastard son - evil inborn, Satan in tip-top, from head to toe
Just look at me, sense my blitz, down riding route 666


I was born to lose but Im built for booze..

GILlian

Ylikypsä possu on tavattoman hyvää oikein ja hyvin tehtynä  ::lsmoke

Tieko

possun ulkofilettä tai sisukkaa ihan miten haluaa. possu paketissaan astiaan ja astia täyteen vettä ja koko tsydeemi uuniin. Uuniin lämpöä 100-125 astetta. anna olla uunnissa silleen sopivasti eli ainakin 24 h riippuu tietysti possun koosta. todennäkösesti possu luovuttaa kaiken siihen pumpatun suolaliemen, niin siitähän voikin sitten keitellä kastikkeen. :jees:
Failure to evolve is a failure to us all

"Hetkinen... Eihän tämä ole tennistä. Tämä on anaaliseksiä."

Ledskukkuu

Eilisiä pottuja laitoin grillimausteen kera uuniin ja kaveriksi hirvikebabia. :ruokaa:
Parempi myöhään jos ei silloinkaan.

Esinahka-Einari


Quick Reply

Note: this post will not display until it has been approved by a moderator.

Name:
Verification:
Please leave this box empty:

What is the most visible color in our forum?:
What is the name of this forum?:
Shortcuts: ALT+S post or ALT+P preview