News:

Apachefoorumi.net
Raikasta ja ravitsevaa sielunruokaa.

Main Menu

Mitäs kokkaillaan II

Started by Susey, Thu 12.09.2013 15:22:48 (UTC+0300)

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Kiljutron

Karjalanpaisti meni juuri uuniin. Panin vähän tabascoa liemeen  :drool:

GILlian

Lohkeittoa tein puumalan kylmäsavulohesta, kermasta, voista, potuista, sipulista ja koskenlaskijasta.

Kiljutron

karjalanpaisti jäi vähän sitkeäksi, vaikka oli 2,5h uunissa. Uunin lämpötila noin 150C, mutta oli niin paljon lientä että liha oli korkeintaan 100C

Tunnin jälkeen pistiin samaan vuokaan pilkottua naurista, selleriä, punasipulia, piparjuurta ja kyssäkaalia. Ihan ok  :think: Parempaakin olen tehnyt.

Kiljutron

Tabasco ja piparjuuri sopii karjalanpaistiin ihan törkyhyvin. En pannut liikaa. Ei oo varsinaisesti tulista, vaan on semmonen jälkipolte.  ::smoke

Esinahka-Einari

Varmaan yhvää :jees:

Itse tein makkarasoossia, kevytversion :jees:

Susey


Kiljutron

Tein karjalanpaistin liemestä kilohailirisottoa  :drool:

Törkyhyvää

=Siru=

Note: this post will not display until it has been approved by a moderator.

Esinahka-Einari


Kiljutron

Ostin painekattilan. Sillä olisi tarkoitus tehdä erilaisia paisteja kohtuullisen usein. Tulee halvaksi, kun ostan jatkossa halpoja, hitaasti kypsyviä, lihoja. :yoppilas:

Quick Reply

Note: this post will not display until it has been approved by a moderator.

Name:
Verification:
Please leave this box empty:

What is the most visible color in our forum?:
What is the name of this forum?:
Shortcuts: ALT+S post or ALT+P preview