Mitäs kokkaillaan II

Started by Susey, Thu 12.09.2013 15:22:48 (UTC+0300)

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Handuusi

kanan rintaleikkeitä pekonisoossia ja paistettua riisiä.
Before you can see the light, you must die.

Esinahka-Einari

Kanan rintaleikkeitä, riisiä ja appelsiinisoossia :psycho:

=Juku=

Pestokala. Kääntelin naapurille, kun tykkäsi  ::hihsmoke  Tuota genoveevapestoa saa Suomestakin

600 g files de pescado poco denso
1 Pesto genovese (190 g)
2 tomates  (lonchas)
2 naranjas   (lonchas)

Coloque los files de pescado en una fuente para horno. Cubra con el pesto.
Coloque las rodajas de tomate y naranjas por encima.
Hornee en el horno a 225 grados durante 20-25 minutos.
Servir con pasta o patatas.

Me first (rules of traffic)

Esinahka-Einari


Kastori

600 g kalaa hajanaisten tiedostojen
Pesto Genovese 1 (190 g)
2 tomaattia (viipaleina)
2 appelsiinit (viipaleina)

Aseta tiedostojen kala leivinuuni. Alkuun pesto.
Aseta viipaloidut tomaatit ja appelsiinit päälle.
Paista uunissa 225 asteessa 20-25 minuuttia.
Tarjoile pastan tai perunoiden.


elikkä oleppa hyvä..  :jees:

Esinahka-Einari


Ledskukkuu

Parempi myöhään jos ei silloinkaan.

=Juku=

#307
Quote from: Esinahka-Einari on Fri 25.04.2014 17:50:52 (UTC+0300)
Mitä tuo kala on suomeksi?
neliömäistä pakastekalaa (tai ihan mitä tahansa isompaa kalaa, jota sattuu olemaan)

Me first (rules of traffic)

Esinahka-Einari


Susey

Pizzaa tein, tulista tonnikalaa ja ananasta sekä oliivia ja valmiin pitsan päälle paholaisen hilloa, voi jeesus :drool:

Quick Reply

Note: this post will not display until it has been approved by a moderator.

Name:
Verification:
Please leave this box empty:

What is the most visible color in our forum?:
What is the name of this forum?:
Shortcuts: ALT+S post or ALT+P preview