News:

Apache IRC:
 #Apachefoorumi
@ irc.irchighway.net

Main Menu

Mitäs kokkaillaan II

Started by Susey, Thu 12.09.2013 15:22:48 (UTC+0300)

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Kiljutron

Karjalanpaistia: kengurua, possua, selleria, sipulia, porkkanaa, valkosipulia, suolaa, vetta

Kuutioin ja suolasin noin 300g kengurua ja 100g possua. Annoin suolan vaikuttaa hetken ja sit ruskistin lihoja rypsioljyssa hetken. En kuitenkaan kypsaksi asti. Kaadoin lihat oljyineen katilaan, johon karkeasti pikottuna 1 sipuli ja 1 sellerinvarsi. Kiehuvaa vetta vedenkeittimesta kunnes kiintoaine melkein peittyi.

Kattila uuniin 110c ja annoin olla 2h. Lisasin 3 isoa porkkanaa pilkottuna ja valkosipulia. Kattila takaisin uuniin 1h 110c. Lisasin valmiiseen ruokaan silputtuja sellerinlehtia koristeeksi.

Kiljutron

#351
Kenguru on tumma vaharasvainen liha. Maistui vahan riistalle. On aika sitkeeta ellei kypsenna hitaasti ja pitkaan.

Esinahka-Einari

Kerran olen kokeillut Kössiä. Kampin K-kaupasta ainakin saa pakasteena.  Vähän kuin hirven fileepiffi oli :good:

Eeki

Ajatuksia. Kummallisia, epäilyttäviä ajatuksia...
Minulla on Ford, mikä sinun puolustuksesi on?

Esinahka-Einari


=Siru=

^ ai, no eihän se sitten läskiä. Tai siis enemmistö sulaa pois.
Note: this post will not display until it has been approved by a moderator.

Esinahka-Einari


Eeki

^Näin se on tapana ravintoloiden keittiöissäkin, lihasta riippumatta.
Ajatuksia. Kummallisia, epäilyttäviä ajatuksia...
Minulla on Ford, mikä sinun puolustuksesi on?

=Siru=

En tiä saako sanoa, mutta onhan Einarilla sinnekin koulutukset  :jees:
Note: this post will not display until it has been approved by a moderator.

Esinahka-Einari


Quick Reply

Note: this post will not display until it has been approved by a moderator.

Name:
Verification:
Please leave this box empty:

What is the name of this forum?:
What is the most visible color in our forum?:
Shortcuts: ALT+S post or ALT+P preview