News:

Apachefoorumi.net
Kuin kupillinen tuoretta spermaa.. etova, lämmin ja täynnä elämää.. 

Main Menu

Mitäs kokkaillaan II

Started by Susey, Thu 12.09.2013 15:22:48 (UTC+0300)

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Ledskukkuu

Pekonia ja sipulia paistoin pannulla, sitten lisäsin purkillisen papuja ja annoin muhia jonkin aikaa. :drool:
Parempi myöhään jos ei silloinkaan.

Kiljutron


Esinahka-Einari

Quote from: nopaferox on Sat 21.02.2015 23:32:30 (UTC+0200)
Quote from: Esinahka-Einari on Sat 21.02.2015 06:37:35 (UTC+0200)
Millaisen :think:

Tänään hasselbackan perunat ja lohta tahi muuta kalaa + lisukkeet
Ihan omasta päästä keksin kun ei ollut kermaa sekaan. Sweet chili saucea reilu loraus, kapriksia ruokalusikallinen, rosmariinia ruokalusikallinen, suolaa ruokalusikallinen, pippuriseosta ehkä vajaa ruoka lusikallinen, tomaatti murskaa purkillinen 0,5dl. Yksi kanaliemi kuutio ja vettä niin että peittyi fileet uuni pataan ja uuniin. Oliskohan ollut puoli tuntia(200c.), sen verta että lämpesi kunnolla ja hetken kiehahti.
Tuli muuten tosi hyvää vaikka oli tomaatti murskaa kanan kanssa.  :drool:
Varmaan :drool:

=Juku=


Me first (rules of traffic)

Esinahka-Einari

Itse kyllä  nuo kylkisiivut laittaisin pienemmiksi :drool:

Esinahka-Einari


Esinahka-Einari


nopafe

Huomenna karjalan paistia ja perunamuusia. Liha saa viipyä uunissa ainakin 5 tuntia, pannun kautta pataan uuniin,pippuria, lihaliemikuutioita sekaan, sipulia poikittaisin vedeltynä, porkkanaa, suolaa ja muita mausteita.  :drool:

Esinahka-Einari


Handuusi

Before you can see the light, you must die.

Quick Reply

Note: this post will not display until it has been approved by a moderator.

Name:
Verification:
Please leave this box empty:

What is the name of this forum?:
What is the most visible color in our forum?:
Shortcuts: ALT+S post or ALT+P preview