News:

Apachefoorumi.net
Sielussani on mursu...

Main Menu

Kinkku

Started by Kastori, Mon 18.12.2006 18:28:50 (UTC+0200)

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Kastori




paavo

Pistin pillulle linkin tuosta, eipä se varmaan innostu.
Me tosin ollaan tarkkoja ettei paskakentälle mene rasvaa, isommat pyyhitään paperilla pois astioista
mällit saa mennä.

Kinkun paisto meni taas myöhään, ei viitsi ennen äidin luona syömistä ottaa ähkyä siitä.
Joulupäivän aamuyöllä laitetaan uuniin.

maija

Itte oon pakastanu pari sellasta 3 desin pakastusrasiaa viime vuonnakin, kun enempää nestettä ei oikein irronnu.
Siihen sitten ompputuoremehua, pippuria ja hiukan jauhoja suurustukseen, niin helvetin hyvää soossia tulee  :drool:

Örtzi

Mä olen tuon kinkun nesteen pakastanu jo 20 vuotta, 100- 200 gramman tuorejuustorasioihin tms. ensin annetaan "rasvan" jäähtyä, kuoritaan valkoinen rasva pinnalta pois ja kirkas "geeli" rasioihin. Tota sitten laitelen hernesoppaan, kastikkeisiin jne pitkin vuotta. Olipas uusi keksintö juu.  :kahvi:
Joo, potsi on nyt n.62 astetta, oli uuni jäähtyny sen verran, että takkaan tulet. 75 leivinuunin sisälämpö, ei ihan riitä.  :jees:
Kyl siit kaffekermat saa, sano piika ku sonnia lypsi.


Esinahka-Einari

Nyt otin kinkun uunista :drool:

Se paistoliemi kantsii jähdyttää  jääkaapissa, kuoria rasva pois ja viedä se sitten bioastiaan. Kastikeestakin tulee parempaa :drag:

Kastori

huntu on yllä.. hetken päästä vielä uuniin ja sitte maistelemaan..  :ruokaa:

Esinahka-Einari

Pari tuntia niin vieraat tulee ja pääsee mätään :drool:

Kastori


Quick Reply

Warning: this topic has not been posted in for at least 356 days.
Unless you're sure you want to reply, please consider starting a new topic.

Note: this post will not display until it has been approved by a moderator.

Name:
Verification:
Please leave this box empty:

What is the most visible color in our forum?:
What is the name of this forum?:
Shortcuts: ALT+S post or ALT+P preview