News:

Jätä aivosi narikkaan, ja astu peremmälle :moi:
Apachefoorumi ei vastaa narikkaan jätetyistä aatteista.

Main Menu

Kinkku

Started by Kastori, Mon 18.12.2006 18:28:50 (UTC+0200)

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Brooke

Quote from: Örtzi on Fri 13.11.2009 19:34:08 (UTC+0200)
Quote from: Brooke on Fri 13.11.2009 19:32:06 (UTC+0200)
Quote from: Örtzi on Fri 13.11.2009 19:30:45 (UTC+0200)
Quote from: Brooke on Fri 13.11.2009 19:30:01 (UTC+0200)
Quote from: Örtzi on Fri 13.11.2009 16:40:30 (UTC+0200)
Meinasin jo tänään kinkun ostaa, ihan vaan jonkun pienen 6-7 kilosen harjoittelukappaleen muistia verestämään.  :jees:
Meillä on 5,8 kilonen sulamassa  ::lsmoke
Tästä olis alta viiskytäkilsaa matkaa..  :drool:
Tervetuloo  :friends: Pukinvaatteet niskaan, aateltiin pitää pikkujoulua  :jepso:
Milloin otitte sulamaan? Huomenna menee uuniin vai? Muista, että sisälämpö olis liki huoneenlämpöä, ennenkuin laitat uuniin.  :jees:
Äsken vasta otettiin pakastealtaasta niin menee sunnuntaille kun saadaan se uuniin  :jees:

kenny


Brooke

Vois tehä imelletyn perunalooran tykö  :jepso:

Diver


hvl

Viiskilonen pakara on just paistumassa. Huomenna pidetään kaveriporukalla jonkunlaiset pikkujoulut/talven avajaiset.  :drunk:
Kotimaista sikaa, tottakai. Niinku syöjätkin... :crazy:

Arathon

Quote from: Kastori on Fri 13.11.2009 11:29:53 (UTC+0200)
joko se alkaa se kinkkuhomma.. taian tänä vuonna hommata vaan jonku rullan..
Kebabrulla?  :drool:
Tule hyvä kakku.

maija

Quote from: paavo on Fri 13.11.2009 17:15:18 (UTC+0200)
Hittolainen, juuri tänään aloin suunnittelemaan kinkunpaistoa. Ajattelin kokeilla tuota leivinuunia kun on vielä uusi meille.

Meillä ei niin paljoa mene kinkkua että harjoittelisin, jouluksikaan ei oteta isoa. :nopsu:

Mulla on tapana laittaa tollanen 4-6 kilonen kinkku paistomittarin kanssa leivinuuniin pellin päällä, kun uunissa on enää 150 astetta lämmintä. Uuni jäähtyy ympärillä ja kinkku hautuu hyväksi, kovin paljon ei pellillä yleensä oo nestettä paiston jälkeen.
Ilta klo 23 kun laittaa kinkun uuniin, niin aamukuudelta alkaa olla valmista, liha sisältä semmosta 78-80 asteista. Jollei oo, niin jättää sen sinne hautumaan.
Hiukan vaikuttaa polttopuut, sekapuulla lämmitetty uuni jäähtyy nopeemmin kuin koivulla lämmitetty.  :jepso:

paavo

Kiitos vinkeistä :good:
Aika hyvin tuo vuoukivi tuntuu pitävän lämpöä alun tasautumisen jälkeen.

Señorita iCola

Quote from: maija on Sat 14.11.2009 10:49:25 (UTC+0200)

Hiukan vaikuttaa polttopuut, sekapuulla lämmitetty uuni jäähtyy nopeemmin kuin koivulla lämmitetty.  :jepso:
Ai että samaan lämpötilaan lämmitetty uuni jäähtyy nopeemmin jos on käytetty toista puuta, miten se muuttaa kiven/tiilen lämmönsidonta/luovutuskykyä?  :psp:
Menestykseen on kaksi sääntöä:
1. Älä koskaan paljasta kaikkea.

Betonishamaani

Note to self: Älä avaa Tuomarin triidejä. Mielessä pyörii nyt vain ihmistuhatjalkaiset, paskan syöminen ja höpsähtäneet lääkärisedät.

Quote from: NaiNeN on Thu 25.07.2013 19:38:41 (UTC+0300)
Mie eilen mietin että mitäköhän tuommonen vankilapsykiatri sanois Tuomarista  :think:



Quick Reply

Warning: this topic has not been posted in for at least 356 days.
Unless you're sure you want to reply, please consider starting a new topic.

Note: this post will not display until it has been approved by a moderator.

Name:
Verification:
Please leave this box empty:

What is the most visible color in our forum?:
What is the name of this forum?:
Shortcuts: ALT+S post or ALT+P preview