Löylyttäjän chilinkasvatus-triidi

Started by Löylyttäjä, Sun 11.03.2007 00:50:31 (UTC+0200)

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Löylyttäjä

Eipä muuta kun kypsistä(=punaisista) paprikoista talteen ja kuivattaa :jees:

Löylyttäjä

Päivitystä. Talvettaminen epäonnistui kun punkit iskivät melko nopeasti syksyllä :jees:


Tämän vuoden chilit kylvin tänään, multiin pääsi:
Jalapeño
Jalastar
Naga Morich
Aji Norteno
Kaleidoskop
Turbo Pube
Trepadeira Werner

Löylyttäjä


Löylyttäjä

Jaahas, kevät etenee ja ha.. chilit kasvaa ::hihsmoke

Lopulliseen kasvatukseen asti pääsi Jalapeño x 3, Jalastar, Aji Norteno, Naga Morich ja Trepadeira Werner.


Koska triidi on jostain syystä ruokapuolella niin laitetaan jotain ohjeen tapaista kanssa :psp:
Jotenkin piti hyödyntää loput vihanneshyllyltä ostetuista chileistä, joten tuli tehtyä chilituorejuustoa. Chilit paahdetaan että saadaan nahka helposti irti, fileoidut chilit hienonnetaan, sotketaan tuorejuustoon, annetaan maustua ja nautitaan halutulla tavalla. Vaikka leivän päällä :drool:

=Siru=

#614
Miksi tää ketju  ei voi olla tuolla Tee se itse? Mulla meinaa unohtua et tällänenkin on. :)
Note: this post will not display until it has been approved by a moderator.

nyyyps

Quote from: Löylyttäjä on Thu 11.04.2013 17:52:10 (UTC+0300)
Jaahas, kevät etenee ja ha.. chilit kasvaa ::hihsmoke

Lopulliseen kasvatukseen asti pääsi Jalapeño x 3, Jalastar, Aji Norteno, Naga Morich ja Trepadeira Werner.


Koska triidi on jostain syystä ruokapuolella niin laitetaan jotain ohjeen tapaista kanssa :psp:
Jotenkin piti hyödyntää loput vihanneshyllyltä ostetuista chileistä, joten tuli tehtyä chilituorejuustoa. Chilit paahdetaan että saadaan nahka helposti irti, fileoidut chilit hienonnetaan, sotketaan tuorejuustoon, annetaan maustua ja nautitaan halutulla tavalla. Vaikka leivän päällä :drool:
Älä sotke kaupan tuorejuustoon, vaan tee itse valikoimalla mieleinen suhde rahkaa, kermaviiliä, smetanaa, mistä tykkäätki. Chilien ja paprikoiden kans pistäisin iinimiinisti hunajaa sekaan. Maistoin semmosta kerran aikoinaan ja vaikka maha sanoi ROARRR, niin kyllä sitä olis syöny jos tykkäis. :jepso:
Allekirjoitukset näkyvät jokaisen viestin tai yksityisviestin alla. Voit käyttää BBCodea ja hymiöitä allekirjoituksessasi.

Löylyttäjä

Täytyypi kokeilla. Sokeri pyöristää chilin tulisuutta, hunaja sopinee varmasti hyvin :jees:

Ja vähän kuvia:

14042013028 by emuli90, on Flickr


14042013027 by emuli90, on Flickr


14042013026 by emuli90, on Flickr

Ensimmäisessä kuvassa vasemmalta oikealle, edestä taakse: Trepadeira Werner, Naga Morich, Jalapeňo, Aji Norteno, Jalapeňo.
Toisessa samat toisesta kulmasta. Kolmannessa Jalapeňo ja Jalastar.

Taustalla vähän Begoniaa ja jotain muuta :psp:

Señorita iCola

Ihan kivoja "chilejä" ja "jotain muuta" siun "kasvihuoneessa"  :psp:
Menestykseen on kaksi sääntöä:
1. Älä koskaan paljasta kaikkea.

Löylyttäjä

#618
Ei ole kuin chilit minun, tiedä sitten mitä se jotain muu on kun ei noita kaikkia tunnista :drag:
E. Jaa, vois kait muuttaa noita yksityisyysasetuksiakin :psp:
E2. Josko nyt :serlokkismoke:

Kastori


Quick Reply

Warning: this topic has not been posted in for at least 356 days.
Unless you're sure you want to reply, please consider starting a new topic.

Note: this post will not display until it has been approved by a moderator.

Name:
Verification:
Please leave this box empty:

What is the most visible color in our forum?:
What is the name of this forum?:
Shortcuts: ALT+S post or ALT+P preview