News:

Apachefoorumi Twitterissä:
https://twitter.com/apachefoorumi

Main Menu

Meidän äidistä tehdään teidän äitien ruoat!

Started by Trinity, Fri 18.01.2008 09:35:09 (UTC+0200)

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Sir Sika

Oon tehnyt asioita
joilla ei oo muuta tarkoitusta
kuin olla tikareita
jotka tarkoitettiin ainoastaan
sinuun uppoomaan
Antaisin anteeksi
jollen heikolta näyttäisi -Apulanta - Viisaus ei asu meissä-

"Idiootteja on helpompi sietää, jos heitä ei ajattele typerinä ihmisinä vaan poikkeuksellisen lahjakkaina apinoina."
- Nuorempi komisario Kyösti Pöysti

Portsarit luulevat olevansa jotain JOTAIN, eivätkä ole mitään erityisempää. Pieni valta saa miehen näyttämään mukamas suuremmalta ja vaikuttavammalta, loppujenlopuksi itsetunto on alhaalla ja mitätön kaiken tehdyn egon alla.

Tieko

Failure to evolve is a failure to us all

"Hetkinen... Eihän tämä ole tennistä. Tämä on anaaliseksiä."

Diver

Teurastamolla olin puoltoistavuotta töissä, ni kaikkeen tottuu. Sellaset 3000 sikaa tapettiin päivässä, ja siihen sitte emakot, karjut ja naudat päälle. Syön silti lihaa :jees:

PajakkiVasseli.com

Quote from: Diver on Fri 18.01.2008 13:27:37 (UTC+0200)
Teurastamolla olin puoltoistavuotta töissä, ni kaikkeen tottuu. Sellaset 3000 sikaa tapettiin päivässä, ja siihen sitte emakot, karjut ja naudat päälle. Syön silti lihaa

Kuorin serkkuni kanssa noin 500 perunaa sukujuhliin vuonna 1998.
Syön edelleen perunaa  :psp:
Quote from: Hepskukkuu on Sat 12.04.2014 01:22:03 (UTC+0300)
Foorumi on kuin sima, kaikki käy osa on rusinoita ja passeli on vahingossa sekaan eksynyt luumu.... :think: :psp:

Kastori


Diver

Quote from: passeli on Fri 18.01.2008 16:22:07 (UTC+0200)
Quote from: Diver on Fri 18.01.2008 13:27:37 (UTC+0200)
Teurastamolla olin puoltoistavuotta töissä, ni kaikkeen tottuu. Sellaset 3000 sikaa tapettiin päivässä, ja siihen sitte emakot, karjut ja naudat päälle. Syön silti lihaa

Kuorin serkkuni kanssa noin 500 perunaa sukujuhliin vuonna 1998.
Syön edelleen perunaa  :psp:
Perunoillakin on tunteet :kerpele:

PajakkiVasseli.com

Quote from: Diver on Fri 18.01.2008 16:23:50 (UTC+0200)
Quote from: passeli on Fri 18.01.2008 16:22:07 (UTC+0200)
Quote from: Diver on Fri 18.01.2008 13:27:37 (UTC+0200)
Teurastamolla olin puoltoistavuotta töissä, ni kaikkeen tottuu. Sellaset 3000 sikaa tapettiin päivässä, ja siihen sitte emakot, karjut ja naudat päälle. Syön silti lihaa

Kuorin serkkuni kanssa noin 500 perunaa sukujuhliin vuonna 1998.
Syön edelleen perunaa  :psp:
Perunoillakin on tunteet :kerpele:
iuiu  :parku:
Ihmekkös kun ranskanpernoilla ihmeellinen aksentti  ::osmoke
Quote from: Hepskukkuu on Sat 12.04.2014 01:22:03 (UTC+0300)
Foorumi on kuin sima, kaikki käy osa on rusinoita ja passeli on vahingossa sekaan eksynyt luumu.... :think: :psp:

Poppamies

Quote from: Diver on Fri 18.01.2008 13:27:37 (UTC+0200)
Teurastamolla olin puoltoistavuotta töissä, ni kaikkeen tottuu. Sellaset 3000 sikaa tapettiin päivässä, ja siihen sitte emakot, karjut ja naudat päälle. Syön silti lihaa


Kielenkääntäjänä teurastomalla, se on hyvä ammatti.
Elämäni hyödyllinen opetus on se, että idiootit ovat usein oikeassa.
Eipä ole juuri mitään helpompaa kuin elää huonosti ja kuolla hyvin.
Kokeile kerran kaikkea, mutta älä sukurutsaa tai kansantanssia.
Elämä on kuin sardiinipurkki? Kaikki me etsimme purkinavaajaa.

IsoPahaJolppi

Minä tiedän kaiken, ja jos en jotain tietäisi niin se olisi tarpeetonta triviaa.
Esimerkki väitteeseen: Ford on järjettömän hieno Auto
Tästä kun lähdetään, niin vedetään sellaiset jatkot firman piikkiin ettei omalla kustannuksella tarvii muuta kun oksentaa -Rak.mest. paaluttajaspesialisti Timo Harjakainen

kenny


Quick Reply

Warning: this topic has not been posted in for at least 356 days.
Unless you're sure you want to reply, please consider starting a new topic.

Note: this post will not display until it has been approved by a moderator.

Name:
Verification:
Please leave this box empty:

What is the most visible color in our forum?:
What is the name of this forum?:
Shortcuts: ALT+S post or ALT+P preview