News:

Apachefoorumi.net
Admin tarjoaisi kävijöille kahvit, mutta huomasi ettei serveri tykkää nesteistä.

Main Menu

Sanoja mitkä ei tarkota mitään

Started by Diver, Sun 09.03.2008 21:37:49 (UTC+0200)

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

nyyyps

Quote from: Lexa on Wed 13.09.2017 21:56:58 (UTC+0300)
Quote from: nyyyps on Wed 13.09.2017 21:49:29 (UTC+0300)
Ei se lopulta kaksinen homma ole, ku lyö pari-kolme kiloa vähän korkealaitasempaan pinnotettuun pannuun pikkulämmölle. Välillä sekottelee ja antaa sen keitellä itteään kasaan. Soosi valmistaa melkeen itte ittensä siinä sivussa kun muita hommia kotosalla touhuaa.
Kuulostaa liian helpolta. :think:
Hämmästyt, miten helppoa se sitten oliki. Purkittelee pakasteeseen, jos ei jaksa lasipurkittaa. Vähän ehkä öljyä sekaan jo alussa, vaikka ei se pinnotteeseen pikkulämmöllä muutenkaan ota kiinni. Loppupuolella sitten maustaa ku se on muhinu kasaan. Ihan ministi ruokosokeria laittaa, ni se taittaa kotimaisien laatutomaattien vetisen maun vähän pyöreämmäksi. Chileillä jos jatkaa, ni nehän ehtii maustua ja muhia siellä purkissa.
Allekirjoitukset näkyvät jokaisen viestin tai yksityisviestin alla. Voit käyttää BBCodea ja hymiöitä allekirjoituksessasi.

nyyyps

USKOMATONTA!
SUPERNIKSI!
ET VOI OLLA HÄMMÄSTYMÄTTÄ!
KLIKKAA HETI JA LUE!
Allekirjoitukset näkyvät jokaisen viestin tai yksityisviestin alla. Voit käyttää BBCodea ja hymiöitä allekirjoituksessasi.

Lexa

Quote from: nyyyps on Wed 13.09.2017 22:01:12 (UTC+0300)
Quote from: Lexa on Wed 13.09.2017 21:56:58 (UTC+0300)
Quote from: nyyyps on Wed 13.09.2017 21:49:29 (UTC+0300)
Ei se lopulta kaksinen homma ole, ku lyö pari-kolme kiloa vähän korkealaitasempaan pinnotettuun pannuun pikkulämmölle. Välillä sekottelee ja antaa sen keitellä itteään kasaan. Soosi valmistaa melkeen itte ittensä siinä sivussa kun muita hommia kotosalla touhuaa.
Kuulostaa liian helpolta. :think:
Hämmästyt, miten helppoa se sitten oliki. Purkittelee pakasteeseen, jos ei jaksa lasipurkittaa. Vähän ehkä öljyä sekaan jo alussa, vaikka ei se pinnotteeseen pikkulämmöllä muutenkaan ota kiinni. Loppupuolella sitten maustaa ku se on muhinu kasaan. Ihan ministi ruokosokeria laittaa, ni se taittaa kotimaisien laatutomaattien vetisen maun vähän pyöreämmäksi. Chileillä jos jatkaa, ni nehän ehtii maustua ja muhia siellä purkissa.
Täähän alkaa oikeasti kuulostaa ihan siltä että pitää kokeilla jossain välissä :think:
"Lexa on koko Apache foorumin nettipoliisien PÄÄLLIKKÖ!" -Arto Lauri

The future unknown, but is there ever time to find out...?

Like what I do? Buy me a beer!

Tule mukaan Apachefoorumin Discord-kanavalle!

nyyyps

Quote from: Lexa on Wed 13.09.2017 22:11:16 (UTC+0300)
Quote from: nyyyps on Wed 13.09.2017 22:01:12 (UTC+0300)
Quote from: Lexa on Wed 13.09.2017 21:56:58 (UTC+0300)
Quote from: nyyyps on Wed 13.09.2017 21:49:29 (UTC+0300)
Ei se lopulta kaksinen homma ole, ku lyö pari-kolme kiloa vähän korkealaitasempaan pinnotettuun pannuun pikkulämmölle. Välillä sekottelee ja antaa sen keitellä itteään kasaan. Soosi valmistaa melkeen itte ittensä siinä sivussa kun muita hommia kotosalla touhuaa.
Kuulostaa liian helpolta. :think:
Hämmästyt, miten helppoa se sitten oliki. Purkittelee pakasteeseen, jos ei jaksa lasipurkittaa. Vähän ehkä öljyä sekaan jo alussa, vaikka ei se pinnotteeseen pikkulämmöllä muutenkaan ota kiinni. Loppupuolella sitten maustaa ku se on muhinu kasaan. Ihan ministi ruokosokeria laittaa, ni se taittaa kotimaisien laatutomaattien vetisen maun vähän pyöreämmäksi. Chileillä jos jatkaa, ni nehän ehtii maustua ja muhia siellä purkissa.
Täähän alkaa oikeasti kuulostaa ihan siltä että pitää kokeilla jossain välissä :think:
Semmosessa tavallisessa normipaistinpannussa menee helposti kilo. Leikkoo vaan tarpeeksi pieniksi, ni aikansa ku se sose muhii siinä, ni kuorenpalasetkaan ei jää sielua riipimään. En ainakaan ite ole jaksanu kaltata tomaatteja, menee kuorineen hyvin.
Allekirjoitukset näkyvät jokaisen viestin tai yksityisviestin alla. Voit käyttää BBCodea ja hymiöitä allekirjoituksessasi.

Lexa

Quote from: nyyyps on Wed 13.09.2017 22:01:39 (UTC+0300)
USKOMATONTA!
SUPERNIKSI!
ET VOI OLLA HÄMMÄSTYMÄTTÄ!
KLIKKAA HETI JA LUE!
Oisin klikannu mutta kun tässä ei ollu mitään linkkiä missään ja mä ihan hämmennyin ja menin jumiin ja koitin sitten klikkaa vaikka mitä ja lopulta mulla oli 126 välilehteä auki missä jokaisessa

"Lexa on koko Apache foorumin nettipoliisien PÄÄLLIKKÖ!" -Arto Lauri

The future unknown, but is there ever time to find out...?

Like what I do? Buy me a beer!

Tule mukaan Apachefoorumin Discord-kanavalle!

Lexa

Quote from: nyyyps on Wed 13.09.2017 22:13:03 (UTC+0300)
Quote from: Lexa on Wed 13.09.2017 22:11:16 (UTC+0300)
Quote from: nyyyps on Wed 13.09.2017 22:01:12 (UTC+0300)
Quote from: Lexa on Wed 13.09.2017 21:56:58 (UTC+0300)
Quote from: nyyyps on Wed 13.09.2017 21:49:29 (UTC+0300)
Ei se lopulta kaksinen homma ole, ku lyö pari-kolme kiloa vähän korkealaitasempaan pinnotettuun pannuun pikkulämmölle. Välillä sekottelee ja antaa sen keitellä itteään kasaan. Soosi valmistaa melkeen itte ittensä siinä sivussa kun muita hommia kotosalla touhuaa.
Kuulostaa liian helpolta. :think:
Hämmästyt, miten helppoa se sitten oliki. Purkittelee pakasteeseen, jos ei jaksa lasipurkittaa. Vähän ehkä öljyä sekaan jo alussa, vaikka ei se pinnotteeseen pikkulämmöllä muutenkaan ota kiinni. Loppupuolella sitten maustaa ku se on muhinu kasaan. Ihan ministi ruokosokeria laittaa, ni se taittaa kotimaisien laatutomaattien vetisen maun vähän pyöreämmäksi. Chileillä jos jatkaa, ni nehän ehtii maustua ja muhia siellä purkissa.
Täähän alkaa oikeasti kuulostaa ihan siltä että pitää kokeilla jossain välissä :think:
Semmosessa tavallisessa normipaistinpannussa menee helposti kilo. Leikkoo vaan tarpeeksi pieniksi, ni aikansa ku se sose muhii siinä, ni kuorenpalasetkaan ei jää sielua riipimään. En ainakaan ite ole jaksanu kaltata tomaatteja, menee kuorineen hyvin.
Pistän oikeasti korvan taakse, takaraivoon - että tätä lienee kokeiltava joku kerta kun vähän jaksaa käyttää aikaa :jees:
"Lexa on koko Apache foorumin nettipoliisien PÄÄLLIKKÖ!" -Arto Lauri

The future unknown, but is there ever time to find out...?

Like what I do? Buy me a beer!

Tule mukaan Apachefoorumin Discord-kanavalle!

jta

Quote from: Lexa on Wed 13.09.2017 22:13:22 (UTC+0300)
Quote from: nyyyps on Wed 13.09.2017 22:01:39 (UTC+0300)
USKOMATONTA!
SUPERNIKSI!
ET VOI OLLA HÄMMÄSTYMÄTTÄ!
KLIKKAA HETI JA LUE!
Oisin klikannu mutta kun tässä ei ollu mitään linkkiä missään ja mä ihan hämmennyin ja menin jumiin ja koitin sitten klikkaa vaikka mitä ja lopulta mulla oli 126 välilehteä auki missä jokaisessa

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/ldK1gQSSTSo?rel=0&controls=0&showinfo=0;autoplay=1" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
@paavo  :psp:

nyyyps

Allekirjoitukset näkyvät jokaisen viestin tai yksityisviestin alla. Voit käyttää BBCodea ja hymiöitä allekirjoituksessasi.

paavo

Luojan kiitos ei ole ääniä, ellen erikseen laita kajareista :shock:

jta

Apache opettaa... Ei ole mullakaan äänet päällä koneessa. Joskus olisi ihan hyvä että saisi iteltäkin käännettyä äänet pois...

Quick Reply

Warning: this topic has not been posted in for at least 356 days.
Unless you're sure you want to reply, please consider starting a new topic.

Note: this post will not display until it has been approved by a moderator.

Name:
Verification:
Please leave this box empty:

What is the name of this forum?:
What is the most visible color in our forum?:
Shortcuts: ALT+S post or ALT+P preview