Mitä juot nyt tai mitä olet juonut äsken ?

Started by Viikinki, Sat 03.04.2010 21:14:51 (UTC+0300)

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

nyyyps

Sama koskee lihaa, kalaa, mitä tahansa muuta helposti pilaantuvaa tavaraa, jolla on lämpösäädelty kuljetus. :jees:
Allekirjoitukset näkyvät jokaisen viestin tai yksityisviestin alla. Voit käyttää BBCodea ja hymiöitä allekirjoituksessasi.

Kumimuna

Quote from: omglolnoob on Thu 14.10.2010 22:12:42 (UTC+0300)
Sama koskee lihaa, kalaa, mitä tahansa muuta helposti pilaantuvaa tavaraa, jolla on lämpösäädelty kuljetus. :jees:
Vakuumipakattuna tai kaasuun pakattuna pitää varmasti paikkansa, ei net ole
tuoreita  ::smoke
Tiskistä ehkä jos ilman marinadia ostaa, voi olettaa, ettei fisulla ole 1.viikkois
syntymäpäivä  :kahvi:
Horatsu MauMau ::lsmoke

=Siru=

No onneks me ollaan jo totuttu näihin meidän maan elintarvikebakteereihin  :psycho:
Note: this post will not display until it has been approved by a moderator.

nyyyps

Quote from: rautakanki on Thu 14.10.2010 22:27:52 (UTC+0300)
Quote from: omglolnoob on Thu 14.10.2010 22:12:42 (UTC+0300)
Sama koskee lihaa, kalaa, mitä tahansa muuta helposti pilaantuvaa tavaraa, jolla on lämpösäädelty kuljetus. :jees:
Vakuumipakattuna tai kaasuun pakattuna pitää varmasti paikkansa, ei net ole
tuoreita  ::smoke
Tiskistä ehkä jos ilman marinadia ostaa, voi olettaa, ettei fisulla ole 1.viikkois
syntymäpäivä  :kahvi:
Paskan marjat, monellaki lihanpakkaamolla lihat on tuntikausia huonetilassa ja huoneenlämmössä, kylmäketju alkaa vasta kun pakattu liha lähtee kuljetusfirman mukaan.
Allekirjoitukset näkyvät jokaisen viestin tai yksityisviestin alla. Voit käyttää BBCodea ja hymiöitä allekirjoituksessasi.

Löylyttäjä

Tietäsittepä vaan mistä olosuhteista ns. tuore kala tulee, varsinkin ravintoloihin :psycho:

nyyyps

Nykylainsäädäntö ja direktiivit vaativat ressaamaan teurastettavat elukat kusen makuisiksi ja haavoille ennen kuin ne hengiltä päästetään, sen jälkeen lihaa käsitellään huonommin kuin meksikolaisessa katukeittiössä muutama päivä, kunnes ne lyödään pärffyymin kanssa vakuumhin. :drool:

Quote from: Löylyttäjä on Fri 15.10.2010 14:59:54 (UTC+0300)
Tietäsittepä vaan mistä olosuhteista ns. tuore kala tulee, varsinkin ravintoloihin :psycho:
Setän pienestä venhosta, ja siinä poltethan tupakkia. :niiaus:
Allekirjoitukset näkyvät jokaisen viestin tai yksityisviestin alla. Voit käyttää BBCodea ja hymiöitä allekirjoituksessasi.

=Lutris=

Ennemmin huonoa huumoria kuin ei huumoria ollenkaan
Huonoa makua ja riman alituksia jo vuodesta 1964 lähtien
Paskan myivät
Paskaa huumoria jo vuodesta 1964

=Juku=

#497
miekkakalaviipaleen ("tuoreesta" pakastekalasta paistettu) seuraksi otin paikallista punaviiniä pöpöntappoon

Me first (rules of traffic)

=Siru=

Note: this post will not display until it has been approved by a moderator.

Kumimuna

Horatsu MauMau ::lsmoke

Quick Reply

Warning: this topic has not been posted in for at least 356 days.
Unless you're sure you want to reply, please consider starting a new topic.

Note: this post will not display until it has been approved by a moderator.

Name:
Verification:
Please leave this box empty:

What is the name of this forum?:
What is the most visible color in our forum?:
Shortcuts: ALT+S post or ALT+P preview