Valmisruuat ns. mikroruoka

Started by PajakkiVasseli.com, Sat 29.01.2011 16:38:40 (UTC+0200)

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

GILlian

En oo varmaan sitä höyrytysosaa käyttäny koskaan, mutta muuten kyllä käytän sitä paljon. Söisin riisipuuroa paljon jos sen keittäminen olis nopiampaa. Tuollakin se kestää, mutta ei tarvihe vahtia ollenkaan.

=Siru=

Mulle kaikenlaiset puurot on herkkua. Eikä vähiten siksi et ne on edullista ja täyttävää ruokaa.
Note: this post will not display until it has been approved by a moderator.

GILlian

Jep.
Mieki voin helposti syyä vaikka koko päivän puuroa...eri lisukkeilla vaan.
Mannavelli ja mansikkahillo.. ::lsmoke  :drool:

nyyyps

Quote from: Gillian on Wed 02.02.2011 08:58:14 (UTC+0200)
En oo varmaan sitä höyrytysosaa käyttäny koskaan, mutta muuten kyllä käytän sitä paljon. Söisin riisipuuroa paljon jos sen keittäminen olis nopiampaa. Tuollakin se kestää, mutta ei tarvihe vahtia ollenkaan.
Pistä riisit edellisenä iltana likoon, niin seuraavana päivänä on nopeampi keittää, kun ne yön turpuaa vedessä/maidossa/nesteessä yleensäki. Mihin se nyt riisipuuron ihminen tahtoopi tehä, vaikka pepsiin. (Mahtais olla aika herkkua. :nope: )
Allekirjoitukset näkyvät jokaisen viestin tai yksityisviestin alla. Voit käyttää BBCodea ja hymiöitä allekirjoituksessasi.

=Siru=

Kokonaiset ohrasuurimot olen liottanut yönyli mutten riisiin ole kokeillut. kiitos vinkistä.
Note: this post will not display until it has been approved by a moderator.


[:]Kylkiluu[:]

Ei olekaan koskaan tullut mieleen liottaa riisejä keittoaikaa nopeuttaakseen. Täytyykin kokeilla  :jepso: Riisipuuroa tulee useasti keiteltyä

Kumimuna

Quote from: omglolnoob on Wed 02.02.2011 11:09:28 (UTC+0200)
Quote from: Gillian on Wed 02.02.2011 08:58:14 (UTC+0200)
En oo varmaan sitä höyrytysosaa käyttäny koskaan, mutta muuten kyllä käytän sitä paljon. Söisin riisipuuroa paljon jos sen keittäminen olis nopiampaa. Tuollakin se kestää, mutta ei tarvihe vahtia ollenkaan.
Pistä riisit edellisenä iltana likoon, niin seuraavana päivänä on nopeampi keittää, kun ne yön turpuaa vedessä/maidossa/nesteessä yleensäki. Mihin se nyt riisipuuron ihminen tahtoopi tehä, vaikka pepsiin. (Mahtais olla aika herkkua. :nope: )
Kossuriisipuuro :drool:
Horatsu MauMau ::lsmoke

Arathon

Quote from: Kumimuna on Wed 02.02.2011 20:12:03 (UTC+0200)
Quote from: omglolnoob on Wed 02.02.2011 11:09:28 (UTC+0200)
Quote from: Gillian on Wed 02.02.2011 08:58:14 (UTC+0200)
En oo varmaan sitä höyrytysosaa käyttäny koskaan, mutta muuten kyllä käytän sitä paljon. Söisin riisipuuroa paljon jos sen keittäminen olis nopiampaa. Tuollakin se kestää, mutta ei tarvihe vahtia ollenkaan.
Pistä riisit edellisenä iltana likoon, niin seuraavana päivänä on nopeampi keittää, kun ne yön turpuaa vedessä/maidossa/nesteessä yleensäki. Mihin se nyt riisipuuron ihminen tahtoopi tehä, vaikka pepsiin. (Mahtais olla aika herkkua. :nope: )
Kossuriisipuuro :drool:
Jumalten ruokaa!  :drool:
Tule hyvä kakku.

=Siru=

Quote from: Kumimuna on Wed 02.02.2011 20:12:03 (UTC+0200)
Quote from: omglolnoob on Wed 02.02.2011 11:09:28 (UTC+0200)
Quote from: Gillian on Wed 02.02.2011 08:58:14 (UTC+0200)
En oo varmaan sitä höyrytysosaa käyttäny koskaan, mutta muuten kyllä käytän sitä paljon. Söisin riisipuuroa paljon jos sen keittäminen olis nopiampaa. Tuollakin se kestää, mutta ei tarvihe vahtia ollenkaan.
Pistä riisit edellisenä iltana likoon, niin seuraavana päivänä on nopeampi keittää, kun ne yön turpuaa vedessä/maidossa/nesteessä yleensäki. Mihin se nyt riisipuuron ihminen tahtoopi tehä, vaikka pepsiin. (Mahtais olla aika herkkua. :nope: )
Kossuriisipuuro :drool:
Tai heinäkenkäriisipuuro  :drool:
Note: this post will not display until it has been approved by a moderator.

Juggernauter

En tiiä onko oikea aihe mutta ristus että nuo Atrian fresh salaatit vaihtelee, tykkään katkarapu salaatista mutta esim tosta kana-caesarsalaatista ois tehny syödä vain ne kanan palat ja neki oli mauttomia  :facepalm:

Quick Reply

Warning: this topic has not been posted in for at least 356 days.
Unless you're sure you want to reply, please consider starting a new topic.

Note: this post will not display until it has been approved by a moderator.

Name:
Verification:
Please leave this box empty:

What is the name of this forum?:
What is the most visible color in our forum?:
Shortcuts: ALT+S post or ALT+P preview