Leipäjuusto vai juustoleipä

Started by Jii, Thu 04.08.2011 08:45:34 (UTC+0300)

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Miten se nyt menikään?

Leipäjuusto
13 (92.9%)
Juustoleipä
1 (7.1%)

Total Members Voted: 14

NaiNeN

Sekoitan ruokaani Kitekattia. Mainoksen mukaan se pitää mirrin virkeänä ja karvan kiiltävänä.


Quidquid latine dictum sit, altum videtur. Futue te ipsum.

=Siru=

Quote from: NaiNeN on Thu 04.08.2011 13:09:46 (UTC+0300)
Quote from: Örtzi on Thu 04.08.2011 13:07:33 (UTC+0300)
Quote from: NaiNeN on Thu 04.08.2011 13:06:33 (UTC+0300)
Quote from: Xan on Thu 04.08.2011 13:02:01 (UTC+0300)
Munajuusto on myös hyvää ja käy narskujuuston korvikkeesta..
Mitäs se sitten on  :blink:
Sissijuusto..  :spite:
Niin tietenki  :doh:
:psylach:   Höh..no eiiiikäää kun ihan oikeeta kotitekoista juustoa. Kerran yksissä häissä oli tarjolla.
Note: this post will not display until it has been approved by a moderator.

Örtzi

Quote from: Xan on Thu 04.08.2011 13:19:27 (UTC+0300)
Quote from: NaiNeN on Thu 04.08.2011 13:09:46 (UTC+0300)
Quote from: Örtzi on Thu 04.08.2011 13:07:33 (UTC+0300)
Quote from: NaiNeN on Thu 04.08.2011 13:06:33 (UTC+0300)
Quote from: Xan on Thu 04.08.2011 13:02:01 (UTC+0300)
Munajuusto on myös hyvää ja käy narskujuuston korvikkeesta..
Mitäs se sitten on  :blink:
Sissijuusto..  :spite:
Niin tietenki  :doh:
:psylach:   Höh..no eiiiikäää kun ihan oikeeta kotitekoista juustoa. Kerran yksissä häissä oli tarjolla.
Jaa.. kotijuustoa, litra täysmaitoa, purkki kermaviiliä ja kaks munaa, maito lämpöseksi, sekoitetaan loput joukkoon. Lämmitetään kunnes "juusto" alkaa kerääntymään pintaan, reikäkauhalla lapataan vaikka lävikköön, jossa on harsokangas pohjalla, hiukan suolaa väliin välillä. Sitten joku puolen kilon-kilon paino tuohon päälle ja jääkaappiin. Parin tunnin tai seuraavana päivänä on valmista.
Tämäkö?  :kahvi:
Ikinä en oo tehny..  :psp:
Kyl siit kaffekermat saa, sano piika ku sonnia lypsi.


NaiNeN

Quote from: Xan on Thu 04.08.2011 13:19:27 (UTC+0300)
Quote from: NaiNeN on Thu 04.08.2011 13:09:46 (UTC+0300)
Quote from: Örtzi on Thu 04.08.2011 13:07:33 (UTC+0300)
Quote from: NaiNeN on Thu 04.08.2011 13:06:33 (UTC+0300)
Quote from: Xan on Thu 04.08.2011 13:02:01 (UTC+0300)
Munajuusto on myös hyvää ja käy narskujuuston korvikkeesta..
Mitäs se sitten on  :blink:
Sissijuusto..  :spite:
Niin tietenki  :doh:
:psylach:   Höh..no eiiiikäää kun ihan oikeeta kotitekoista juustoa. Kerran yksissä häissä oli tarjolla.
Onkse samaa ku kotijuusto, sellasta valkosta  :think:
Sekoitan ruokaani Kitekattia. Mainoksen mukaan se pitää mirrin virkeänä ja karvan kiiltävänä.


Quidquid latine dictum sit, altum videtur. Futue te ipsum.

Pokerface

kotijuusto tehdään ternimaitoon  :drool:   samoin uunijuusto  :drool:


=Lutris=

Ennemmin huonoa huumoria kuin ei huumoria ollenkaan
Huonoa makua ja riman alituksia jo vuodesta 1964 lähtien
Paskan myivät
Paskaa huumoria jo vuodesta 1964

The Änes

Quote from: Juku on Thu 04.08.2011 10:25:28 (UTC+0300)
Quote from: Xan on Thu 04.08.2011 10:22:27 (UTC+0300)
Leipäjuusto uuniin kermassa hautumaan ja sitten syödään lakkahillon  kanssa   :drool:
http://fi.wikipedia.org/wiki/Lakka     :serlokkismoke:

http://www.savonsanomat.fi/uutiset/kotimaa/lakka-levisi-koko-maahan/677829   :blink:
Tuolla wikipedialinkissähän lukee ihan selvästi "lakka eli suomuurain, kasvi ja sen marja" :psp:


Niin juu, ja kyllä se on ihan leipäjuusto.. Enpä ole ikinä kenenkään sitä juustoleiväksi kuullut kutsuvan :blink:

l am the bastard son - evil inborn, Satan in tip-top, from head to toe
Just look at me, sense my blitz, down riding route 666


I was born to lose but Im built for booze..

Jarre

Carpe Natem

=Siru=

Quote from: Örtzi on Thu 04.08.2011 13:27:51 (UTC+0300)
Quote from: Xan on Thu 04.08.2011 13:19:27 (UTC+0300)
Quote from: NaiNeN on Thu 04.08.2011 13:09:46 (UTC+0300)
Quote from: Örtzi on Thu 04.08.2011 13:07:33 (UTC+0300)
Quote from: NaiNeN on Thu 04.08.2011 13:06:33 (UTC+0300)
Quote from: Xan on Thu 04.08.2011 13:02:01 (UTC+0300)
Munajuusto on myös hyvää ja käy narskujuuston korvikkeesta..
Mitäs se sitten on  :blink:
Sissijuusto..  :spite:
Niin tietenki  :doh:
:psylach:   Höh..no eiiiikäää kun ihan oikeeta kotitekoista juustoa. Kerran yksissä häissä oli tarjolla.
Jaa.. kotijuustoa, litra täysmaitoa, purkki kermaviiliä ja kaks munaa, maito lämpöseksi, sekoitetaan loput joukkoon. Lämmitetään kunnes "juusto" alkaa kerääntymään pintaan, reikäkauhalla lapataan vaikka lävikköön, jossa on harsokangas pohjalla, hiukan suolaa väliin välillä. Sitten joku puolen kilon-kilon paino tuohon päälle ja jääkaappiin. Parin tunnin tai seuraavana päivänä on valmista.
Tämäkö?  :kahvi:
Ikinä en oo tehny..  :psp:
Varmaan jotenkin noin se tehdään. Ja lopuksi se oli käytetty uunissa koskapa oli ruskeita pilkkuja.
Note: this post will not display until it has been approved by a moderator.


Quick Reply

Warning: this topic has not been posted in for at least 356 days.
Unless you're sure you want to reply, please consider starting a new topic.

Note: this post will not display until it has been approved by a moderator.

Name:
Verification:
Please leave this box empty:

What is the name of this forum?:
What is the most visible color in our forum?:
Shortcuts: ALT+S post or ALT+P preview