Voorumin karppaus-kulinaristi-intoilijat

Started by Kumimuna, Tue 10.01.2012 22:13:55 (UTC+0200)

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Kastori

Quote from: Kastori on Fri 27.01.2012 13:35:25 (UTC+0200)
Quote from: Kastori on Fri 27.01.2012 11:45:46 (UTC+0200)
mitenkähän mahtaa olla käyttökelposta puol toista vuotta pakastimessa maannu kananriekalerasia..  :serlokkismoke:
testing..  ::hihsmoke
hirveen hirveeen mureata on ja loistavaa.. ja.. ja..  :drool:

Josse

WARNING:

This post may contain absolute bullshit. Viewer discretion necessary !

Kastori

ostin karppisen sämpylöitä.. ja huomenna jos vielä tekis jauhilihapiffejä nii pääsis tekeen purilaisia..  :drool:

Kastori

karppisämpyläpussinkyljessä ilmoitettu hiilarimäärä 3g ½sämpylässä..  :psp:

sehän näyttäs vähemmältä ku ois laittanu 1,5 grammaa varttisämpylässä..  :psycho:

Señorita iCola

Jossain paahtoleivässä ilmoittavat kanssa tyyliin per viipale, miten sitä vertaa mihinkään missä ei ilmoiteta samoin  ::hihsmoke
Menestykseen on kaksi sääntöä:
1. Älä koskaan paljasta kaikkea.

Kastori

aika mauttomia sämpylöitä.. vaan miksei kun tarpeeksi laitto päälle tavaraa..

Señorita iCola

Menestykseen on kaksi sääntöä:
1. Älä koskaan paljasta kaikkea.

Kastori


Señorita iCola

Jotain rasvaista ja ravitsevaa on itekkin kehiteltävä kun punttiva  :drool:
Menestykseen on kaksi sääntöä:
1. Älä koskaan paljasta kaikkea.

Kastori

eilen kyllä tuota poristiin että jos sie sitä makaroonia ja kanaa huomenna..  :psp:

Quick Reply

Warning: this topic has not been posted in for at least 356 days.
Unless you're sure you want to reply, please consider starting a new topic.

Note: this post will not display until it has been approved by a moderator.

Name:
Verification:
Please leave this box empty:

What is the most visible color in our forum?:
What is the name of this forum?:
Shortcuts: ALT+S post or ALT+P preview