Voorumin karppaus-kulinaristi-intoilijat

Started by Kumimuna, Tue 10.01.2012 22:13:55 (UTC+0200)

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Señorita iCola

Nii mie huomasin, ei nyt taida olla kumpaakaan jos en sitten pakkasesta chickeniä ota  :psp:
Menestykseen on kaksi sääntöä:
1. Älä koskaan paljasta kaikkea.

Kastori


Señorita iCola

Nii kai se pitäis elää sen mukaan mitä täällä sanotaan, toisaalta ei tuo kana kai pitkään enää oo hyväkään..  :drool:
Menestykseen on kaksi sääntöä:
1. Älä koskaan paljasta kaikkea.

Kastori

hyvin on se tämänpäiväinen puoltoistavuotias pysyny sisällä..  :jepso:

Señorita iCola

Menestykseen on kaksi sääntöä:
1. Älä koskaan paljasta kaikkea.

Kastori


Señorita iCola

Menestykseen on kaksi sääntöä:
1. Älä koskaan paljasta kaikkea.

nyyyps

Vikkelä kakka. :huraa:
Ei salmonella järin kasva pakkasessa, mutten se menee huonoksi se liha.
Ei tosin salmonella tainnu pakkaseen kuollakaan, se vain ei kasva. :think:
Allekirjoitukset näkyvät jokaisen viestin tai yksityisviestin alla. Voit käyttää BBCodea ja hymiöitä allekirjoituksessasi.

Kastori


nyyyps

Tekeehän ne jämäjauhelihastaki hyvän ku laittaa pipparia ja nimeää sen kedapiksi. :jepso:
Allekirjoitukset näkyvät jokaisen viestin tai yksityisviestin alla. Voit käyttää BBCodea ja hymiöitä allekirjoituksessasi.

Quick Reply

Warning: this topic has not been posted in for at least 356 days.
Unless you're sure you want to reply, please consider starting a new topic.

Note: this post will not display until it has been approved by a moderator.

Name:
Verification:
Please leave this box empty:

What is the most visible color in our forum?:
What is the name of this forum?:
Shortcuts: ALT+S post or ALT+P preview