News:

Jätä aivosi narikkaan, ja astu peremmälle :moi:
Apachefoorumi ei vastaa narikkaan jätetyistä aatteista.

Main Menu

Voorumin karppaus-kulinaristi-intoilijat

Started by Kumimuna, Tue 10.01.2012 22:13:55 (UTC+0200)

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Josse

WARNING:

This post may contain absolute bullshit. Viewer discretion necessary !

Kastori


Kisu

Eilen paistelin oliiviöljyssä sipulia ja herkkusieniä, sitten lisäsin siihen lihapullat, pippurisen ja juustoisen Creme Bonjourin, kirsikkatomaatin puolikkaita ja lopuksi laitoin vielä kunnolla sekaan juustoraastetta  :jepso:
Ulkonäkö oli vähän jännä, mutta maku taivaallisen hyvä  :drool:

Kumimuna

Tänään aikomuksena vääntää lihamureketta. Hyvin kermaista
lihamureketta :drool:
Horatsu MauMau ::lsmoke

Kumimuna

Ei siitä tuukkaan kermaista :blink:
puol purkkia jottai creme fraissea siihen kyllä laitoin ja koskenlaskijaa
puoli pakettia ja muuta kivaa :bounce:
Horatsu MauMau ::lsmoke

NaiNeN

Sekoitan ruokaani Kitekattia. Mainoksen mukaan se pitää mirrin virkeänä ja karvan kiiltävänä.


Quidquid latine dictum sit, altum videtur. Futue te ipsum.

Kastori

vähillä syönneillä on kyllä menny muutama päivä.. ei mikään maistu.. keitin munia.. josko uppoais..

Kumimuna

Horatsu MauMau ::lsmoke

Kumimuna

Quote from: Kastori on Tue 07.02.2012 11:43:03 (UTC+0200)
vähillä syönneillä on kyllä menny muutama päivä.. ei mikään maistu.. keitin munia.. josko uppoais..
Niin se meni mullakin pari päivää hyvin vähillä eväillä, mutta nyt taas tuntuu
innostavan :bounce:
Horatsu MauMau ::lsmoke

Kastori

alaskan pollokkia jos muhinois kerman kanssa..

oli vaan pakaste menny vuos sitte vanhaksi.. vua eiköhän tuo paskaksi muutu siinä missä tuoreempiki..

Quick Reply

Warning: this topic has not been posted in for at least 356 days.
Unless you're sure you want to reply, please consider starting a new topic.

Note: this post will not display until it has been approved by a moderator.

Name:
Verification:
Please leave this box empty:

What is the name of this forum?:
What is the most visible color in our forum?:
Shortcuts: ALT+S post or ALT+P preview