Mitäs kokkaillaan II

Started by Susey, Thu 12.09.2013 15:22:48 (UTC+0300)

Previous topic - Next topic

0 Members and 4 Guests are viewing this topic.

=Siru=

Note: this post will not display until it has been approved by a moderator.

Esinahka-Einari


Eeki

Ajatuksia. Kummallisia, epäilyttäviä ajatuksia...
Minulla on Ford, mikä sinun puolustuksesi on?

=Siru=

Quote from: Esinahka-Einari on Wed 15.10.2014 20:12:36 (UTC+0300)
Sitä huomenna :yoppilas:
Sopivan iso annos tulee kun koko sen pikkupussin laittaa ja 200g jauhelihaa on riittävä meillä.
Note: this post will not display until it has been approved by a moderator.

Esinahka-Einari


=Siru=

Note: this post will not display until it has been approved by a moderator.

Esinahka-Einari


Eeki

Curry-omenabroileri hautuu uunissa vielä noin. 10 min.
Ajatuksia. Kummallisia, epäilyttäviä ajatuksia...
Minulla on Ford, mikä sinun puolustuksesi on?

Kiljutron

Onko kukaan täällä käyttänyt kokkailussa kuivattuja keltaisia herneitä tai esim. kik-herneitä?

Resepteissä lukee usein että keittämisen jälkeen pitää siivilöidä herneenkuoret pois.. tietääkö joku miksi? Onkohan väliä jos menee kumminkin blenderiin..  :think:

nyyyps

Olen hernarin tehny kuivatuista herneistä, mutten mie kuoria sihtannu.
Olisko jotain tekoa, että kuorien pintaan jää torjunta-ainejäämiä tai muuta, niin siksi ne sihtattais. :think: En tiä. :umn:
Allekirjoitukset näkyvät jokaisen viestin tai yksityisviestin alla. Voit käyttää BBCodea ja hymiöitä allekirjoituksessasi.

Quick Reply

Note: this post will not display until it has been approved by a moderator.

Name:
Verification:
Please leave this box empty:

What is the name of this forum?:
What is the most visible color in our forum?:
Shortcuts: ALT+S post or ALT+P preview