News:

Apachefoorumi.net
Parasta Parsaa Jokaiseen Yöttömään Yöhön.

Main Menu

Mitäs kokkaillaan II

Started by Susey, Thu 12.09.2013 15:22:48 (UTC+0300)

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Esinahka-Einari

Meksikon padasta saa näppärästi keiton lisäämällä lisää kientä :good:

=Siru=

^ Ahaa, pitää kokeilla.  Tehtiinkin lihamureke nii tuo pata-aines jää toisen kertaan.
Note: this post will not display until it has been approved by a moderator.

Esinahka-Einari


Kiljutron

Tein kuhasta, juureksista, kermasta ja tuorejuustosta sosekeittoa eilen. Siitä tuli vahingossa melkoista tönkköä. Näyttää oranssilta perunamuussilta.  :lach: :doh:

Esinahka-Einari


Kiljutron

#755
Quote from: Esinahka-Einari on Wed 26.11.2014 13:32:14 (UTC+0200)
Kuhaa sosekeittoon :think:

Jauhelihakeittoa tänään
Se oli uunissa kypsäksi paistettua kuhaa.

kalaa saisi ilmaiseksi paljon enemmänkin kuin mitä otan nykyään vastaan. Sitä kannattaisi laittaa melkein joka ruokaan jossain muodossa  :think:

Esinahka-Einari


Kiljutron

#757
Quote from: Esinahka-Einari on Wed 26.11.2014 17:20:31 (UTC+0200)
Mitä kaloja saat?
Enimmäkseen ahvenia.. Oon ajatellut että alan ottamaan myös särkiä, kun niitä ei muut käytä.

Jonkun verran saan myös kuhaa ja haukea. Niitä tosin vain kesäisin.  :jepso:

Keiton kuha oli siis viime kesältä.. siivosin pakastinta.

nyyyps

Särjetkin menee lihamyllystä läpi ja ei muuta ku kalapulliin ja -mukerteisiin. Mylly särkee ruodot. :jepso:
Allekirjoitukset näkyvät jokaisen viestin tai yksityisviestin alla. Voit käyttää BBCodea ja hymiöitä allekirjoituksessasi.

Kiljutron

#759
Quote from: nyyyps on Thu 27.11.2014 09:41:55 (UTC+0200)
Särjetkin menee lihamyllystä läpi ja ei muuta ku kalapulliin ja -mukerteisiin. Mylly särkee ruodot. :jepso:
Noin mäkin olen miettinyt. Onhan haukikin ruotoinen kala, mutta sitä jostain syystä arvostetaan Suomessa.. Särkeä paljon vähemmän.  :kahvi:

Quick Reply

Note: this post will not display until it has been approved by a moderator.

Name:
Verification:
Please leave this box empty:

What is the most visible color in our forum?:
What is the name of this forum?:
Shortcuts: ALT+S post or ALT+P preview