News:

Jätä aivosi narikkaan, ja astu peremmälle :moi:
Apachefoorumi ei vastaa narikkaan jätetyistä aatteista.

Main Menu

Mitäs kokkaillaan II

Started by Susey, Thu 12.09.2013 15:22:48 (UTC+0300)

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Kiljutron

Quote from: Esinahka-Einari on Tue 03.03.2015 15:55:59 (UTC+0200)
Luulen, että tuo uutuuskoskis on mautonta litkua. Samalla rahalla saa aidon koskenlaskijapaketin niin mieluummin sitä :drool:

Quote from: Castoreum on Tue 03.03.2015 12:54:32 (UTC+0200)
niin kait.. vaikka onko se ny niin hankalaa käyttää se tavan versiokaan..  :psycho:
vaikka saattaa kait tuossa jotain eroa olla jos tuota ei varsinaisesti mihkään leivän päälle ole tarkoitettukaan..

tuosta sitä cheddarversiota olen kokeillu nachotsipsien päällä.. herkkua oli..  :drool:

Jossain oli video (en nyt löydä) kun joku lämmitti olutta kattilassa ja lisäsi maustamatonta koskenlaskijaa ja cheddaria. Tuli hyvä dippi. Täytyy itsekin kokeilla  :yoppilas:

cheddar oli siis raasteena. ei mikään aromi,

Esinahka-Einari

Ainakin nuo kermat jotka on maustettu juustolla ovat täyttä roskaa ja humpuukia.

Handuusi

Before you can see the light, you must die.

Esinahka-Einari


Esinahka-Einari


Kastori

bbq possua korealaisittain friteerattujen perunatikkujen kera ja jälkkäriksi tein daim-muffinseja..

Esinahka-Einari


Kastori

actifryllä.. potut tikuiksi ja loraus manteliöljyä laitteeseen..

Esinahka-Einari

Niin mutta siis ihan perunatikut friteeraustaikinassa ekaksi pyöritit?

Kastori

enhän toki.. ihan tavan ranskanperunoita.. :psp:

tuo possu oli ihan erikoista.. tehosekottimessa päärynä, sipuli ja pari valkosipulikynttä mössöksi, sekaan kevätsipulisilppua, soijaa, ruokosokeria ja seesamiöljyä.. tuohon mössöön possunkylkisiivut marinoitumaan ja sitten pannuun.. ihan namia..

Quick Reply

Note: this post will not display until it has been approved by a moderator.

Name:
Verification:
Please leave this box empty:

What is the most visible color in our forum?:
What is the name of this forum?:
Shortcuts: ALT+S post or ALT+P preview