Thu 02.12.2021 15:05:52

News:

Apache IRC:
 #Apachefoorumi
@ irc.irchighway.net


Sipilän serkut

Started by Esinahka-Einari, Sat 26.11.2016 08:27:37

Previous topic - Next topic

0 Members and 4 Guests are viewing this topic.

paavo

Pikku taapeli vs. omaisuusjärjestelyt + muu suhmurointi ja Ylen kampitus

=Lutris=

Tai sitten vaan vassareita harmittaa, kun toisella on enemmän järkeä tehdä rahaa, kuin itsellä ja töissäkään (Ylellä) ei saa toteuttaa aatetta rauhassa  :think:  ... oikeusaisamieskö nyt tutkii, että oliko esteellinen vai ei tai jotain ...  :kahvi: Hyvä että tutkii, mutta tulos linee että ei  ::osmoke
Ennemmin huonoa huumoria kuin ei huumoria ollenkaan
Huonoa makua ja riman alituksia jo vuodesta 1964 lähtien
Paskan myivät
Paskaa huumoria jo vuodesta 1964

Esinahka-Einari

Jos on järkeä tehdä rahaa niin tehkööt, mutta tehkööt sen sitten Sipilänä.

nyyyps

Jos nyt sipilän serkkuja istuu hallituksessa ja niillä on viiden pojon omistus siitä yhtiöstä, niin puolen miljoonan tilaus, joka on terrafamen mittakaavassa maitokaupassa käynti, on niin mitätön summa että vähän karannut mittakaavasta tämä sipilägate.
Ei.

Esinahka-Einari

Olkoot vaikka euron mun puolesta. Eikös se ole niillä paskamaksuillakin kupannut rahaa sukulaisille.


nyyyps

Aineisto kyllä tarttis ensin tasapuolistaa, että käytäis läpi kaikki hallituksen jäsenten sukulaiset läpi ja sitten etsittäis, että pääseekö ne hyödyntämään tämänhetkisen hallituksen työskentelyä.

Totta kai eturistiriita pitää selvittää, mutta koko sipilägate on karannut mittasuhteistaan ylen klikkihuorausotiskon vuoksi.
Samalla lailla viskigaten aikaan ihmisiä porattiin perseeseen niin että klikkiotsikoita aiheesta ilmestyi enemmän kuin siitä oli asiaa. Juttu nyt loppujen lopuksi oli kokonaisuudessaan melko mitätön.
Ei.

Jarre

Osa syytä asian ehkä suhteettomaan pullataikinamaiseen paisumiseen on Sipilän oma käytös asian ympärillä. Sekä se että kiukutteli jo ensimmäisiä uutisia niin vielä kävi kiukuttelemaan yksittäisen toimittajan sähköpostiin.... :jees:
Carpe Natem

nyyyps

Joo, se olis voinu olla hermostumatta, ni asia ei olis levinny nyt tämmöseksi, että klikkiotsikoista elävä kansa näkee vain yhden valmiiksi pureskellun näkemyksen asiaan ja suhtautuvat asiaan yhtä tunteella ku Sipilä ite. :psycho:

Aika hyviä huumorikuvia tämä kuitenki on poikinu. :jepso:
Ei.

=Juku=

Tässä on taas esimerkki median puuttumisesta asiaan, jonka jälkeen oppositiopuolueet nostavat asiasta hirveän metelin. YLE on tässäkin asiassa puolueellinen ja antaa vain oppositiolle lähetysaikaa. YLE on koko tämän hallituskauden ajan mustamaalannut ohjelmissaan mm Perussuomalaisia. Puolueettomuudesta ei ole tietoakaan. Voidaan sanoa, ettei YLE ole tehnyt mitään, joka voitaisiin tulkita puolueelliseksi. No ehkei, mutta kun seurataan ketkä pääsevät kommentoimaan asioita, keitä haastatellaan, niin ei voi kuin todeta miten puolueellinen YLE on.

Tulee mieleen se, kun IS toistuvasti pääkirjoitussivullaan panetteli CMI:n (Ahtisaaren Crisis Management Initiative) toimintaa ilkeillä vihjailuilla siitä, miten veronmaksajien taskusta otetaan toimiston toiminnan rahoitus. CMI:ssä oltiin tosi murheissaan kirjoitteluista, mutta he eivät aluksi tehneet elettäkään IS:n suuntaan.Kun IS:n päätoimittajalle esiteltiin rahoituskuvio pilkuntarkasti, ja pahansuopa kirjoittelu loppui siihen.

Uutisvuoto ja Ruben Stiller tölvivät huumorin nimissä vain hallituspuolueita. Sipilän toimista en pysty itse sanomaan mitään, mutta kannatan puolueetonta tutkimista.


Me first (rules of traffic)

nyyyps

Ei.

Quick Reply

Warning: this topic has not been posted in for at least 356 days.
Unless you're sure you want to reply, please consider starting a new topic.

Note: this post will not display until it has been approved by a moderator.

Name:
Email:
Verification:
Please leave this box empty:

Please answer truthfully:
Please answer honorably:
Shortcuts: ALT+S post or ALT+P preview