Kinkku

Started by Kastori, Mon 18.12.2006 18:28:50 (UTC+0200)

Previous topic - Next topic

0 Members and 5 Guests are viewing this topic.

Kastori


paavo

Kinkku on hyvää aina. Kylmänä tai lämpimänä, mutta uunista otettaessa on pakko maistella.
Meillä on nytkin pieni kinkku, jotain 4-5kg.

jta

Kinkku on kyllä parhaimmillaan just uunista otettuna.

8 kilon kinkku ois odottelemassa pakkasessa.

Kastori

kävi pientä vahinkoa sen sian kanssa kun yöllä paarin jälkeen heitin uuniin sen ja nukkumaan, uuni oli jossain 125 asteessa. aamulla kun herättiin niin lihamittari näytti 87 astetta ja nousipa 90 asteeseen vielä siinä uunista oton jälkeenkin.. annoin sen rauhottua vähän aikaa pussissa vielä ja sitten nesteet hankeen ja sinappihuntu ylle ja hetkeksi uuniin.. sika jäähtyi pöydällä folion alla noin kuus tuntia kunnes päivällinen alkoi.. aattelin että se kuivahti ja meni mureniksi noissa lämmöissä mutta mitä vielä, herkullista ja sopivan kiinteää ja mureaa lihaa.. ei yhtään soraääntä tullut päivällisseurueesta..  ::osmoke

pisteet herra snelmannin mutiaspossun kinkulle.. :good:



=Juku=


Me first (rules of traffic)

paavo


https://www.facebook.com/vernal.welderilos/videos/1614014092178193/?theater

Pyöveli

"Tuorekinkkua on säilytetty pakastettuna

Järvisen mukaan tuorekinkku on nimensä mukaan aina tuoretta, eli sitä ei ole missään vaiheessa pakastettu. "


Niin mitä?  :pässi:
Jännän äärellä vuodesta 2007  :popper:

paavo


=Lutris=

Ennemmin huonoa huumoria kuin ei huumoria ollenkaan
Huonoa makua ja riman alituksia jo vuodesta 1964 lähtien
Paskan myivät
Paskaa huumoria jo vuodesta 1964

Quick Reply

Note: this post will not display until it has been approved by a moderator.

Name:
Verification:
Please leave this box empty:

What is the name of this forum?:
What is the most visible color in our forum?:
Shortcuts: ALT+S post or ALT+P preview