Kinkku

Started by Kastori, Mon 18.12.2006 18:28:50 (UTC+0200)

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

spuge

Perkele,nälkä tässä tulee,lopettakaa nyt ihmeessä tuo kinkkujuttu  :kerpele:

Örtzi

Huomen illalla uuniin. Ja aina olen tuoreen ottanu. Mulla joskus ollu sisälämpö ennen paistamista kinkussa liki +15 ja ihan hyvä on tullu. Jos mä sen 10 aikaan uuniin heitän, niin 4-5 aikaan otan jo kylmiöstä ulos. Tosin mulla on 10 kilon kinkku.
Kyl siit kaffekermat saa, sano piika ku sonnia lypsi.


Kastori

tuorekinkku ei vissi ole niin pumpattu täyteen sitä suolavettä..

Örtzi

Pakastekinkusta lähtee enempi nestettä, jos se on sulatettu "väärin". Pitäis jääkaapissa sulattaa hyvän ajan kanssa. Joku 7-8 kilon kinkku saa sulaa jääkaapissa jopa 5-6 päivää.
Kyl siit kaffekermat saa, sano piika ku sonnia lypsi.


maija

Ei se haittaa, jos sisälämpö  on yli 10 astetta uuniin laitettaessa, kunhan ei oo sen ali  :nopsu:
Muuten tulee mehut ulos  :sorry:

nyyyps

Allekirjoitukset näkyvät jokaisen viestin tai yksityisviestin alla. Voit käyttää BBCodea ja hymiöitä allekirjoituksessasi.

peter


Pokerface


=Lutris=

Ennemmin huonoa huumoria kuin ei huumoria ollenkaan
Huonoa makua ja riman alituksia jo vuodesta 1964 lähtien
Paskan myivät
Paskaa huumoria jo vuodesta 1964

Kastori

samperi.. jääkaapissa ollu köntsä ja nostin sen tuohon vuokaan ja upotin mittarin sisään ni 2-3 astetta sisälämpötila.. :blink:

kai tuommonen kahen kilon järkäle aika nopeaa lämpenee huoneenlämmössä..  ::osmoke

Quick Reply

Warning: this topic has not been posted in for at least 356 days.
Unless you're sure you want to reply, please consider starting a new topic.

Note: this post will not display until it has been approved by a moderator.

Name:
Verification:
Please leave this box empty:

What is the most visible color in our forum?:
What is the name of this forum?:
Shortcuts: ALT+S post or ALT+P preview