News:

Apache IRC:
 #Apachefoorumi
@ irc.irchighway.net

Main Menu

Kebabohjeet

Started by Dimmu Burger, Fri 15.06.2007 23:59:15 (UTC+0300)

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Esinahka-Einari

ai kaasusta, vai siitä kun se kuuluu vuokran hintaan :psycho:

Susey

Oli hävinnyt ohjeet, joten piti nyt improvisoida, lätkäisin vaan pari kiloa jauhelihaa ja siihen kunnolla atomisuolaa, valkosipulia ja mustapippuria, katellaas..

225 astetta ja tunti niin ei tartte odotella niin kauan, eikös se näin menny :psp:

Esinahka-Einari


Örtzi

Pussi aromisuolaa, pussi chilimausteseosta kiloon jauhelihaa, yleiskoneessa taikinanvaivausvispilällä puolen tuntia, massasta (ei Felipe vaan jauheliha) tulee liki liimamaista. Tästä sitten folion sisään pötkö ja 100 asteiseen uuniin 4-5 tuntia. Tai sitten muotoilee kebab-grilliin, niinkuin itse teen.
Kyl siit kaffekermat saa, sano piika ku sonnia lypsi.


Kastori

halusin lisätä tähän kuvan 25 kilon säkistä aromisuolaa, mutten löytänyt kuvaa..  :sorry:

Örtzi

Voihan sitä laittaa juu vaikka 500 kiloa, jos se tuntuu sopivalta pussilliselta.  :jees:
Kyl siit kaffekermat saa, sano piika ku sonnia lypsi.


Kastori


Esinahka-Einari

Miksi pitää jotain aromisuolaa laittaa..korianteria, chiliä ja normaalisuolaa :nono:

nyyyps

Allekirjoitukset näkyvät jokaisen viestin tai yksityisviestin alla. Voit käyttää BBCodea ja hymiöitä allekirjoituksessasi.

Örtzi

Quote from: Esinahka-Einari on Sun 12.10.2014 09:32:50 (UTC+0300)
Miksi pitää jotain aromisuolaa laittaa..korianteria, chiliä ja normaalisuolaa :nono:
Ja mikäs tekee sun maailmassas mausteseoksesta nimeltä aromisuola jotenkin hyljeksittävää? Suomessa tehdyissä kebab-lihoissa on kaikissa tuota.  :kahvi:
Kyl siit kaffekermat saa, sano piika ku sonnia lypsi.


Quick Reply

Warning: this topic has not been posted in for at least 356 days.
Unless you're sure you want to reply, please consider starting a new topic.

Note: this post will not display until it has been approved by a moderator.

Name:
Verification:
Please leave this box empty:

What is the most visible color in our forum?:
What is the name of this forum?:
Shortcuts: ALT+S post or ALT+P preview